Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש בVAGCOM, איביזה 2011

IStyle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, אני מעוניין להזמין כאבל + תכנה (וכל שאר החמוצים הקשורים) VAG-COM לרכב שלי ולבצע כמה שינויים כמו למשל COMING HOME (כמו בסרטון

) ולכבות את האורות דרך + אורות חניה בזמן שהמתג אורות על OFF.

אשמח אם מישהו ייתן לי קישור להזמנה של המוצרים שיתאימו בוודאות לרכב שלי, איביזה 2011 ואם יש גם מישהו מאיזור הצפון שיוכל לעזור לי בשלבים הראשונים, מבורך =]

תודה מראש, אילן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנס לאתר של ROSS-TECH יש שם מקום להזנת מספר השלדה , לאחר שתזין את מספר השלדה תקבל רשימה של הכבלים שתומכים ברכבך

במאמר מוסגר : הרכב שלך חייב לתמוך בפונקציית COMING HOME על מנת שתוכל לבצע שם שינויים , אני לא חושב שבאיביזה מותקנת התכונה הזו אבל אולי אני טועה.....

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הרבה דברים "חסומים" שאפשר לשחרר ב-VAG COM או ב-VAS.

נכון אבל COMING HOME זו לא אופציה תוכנתית , זהו פונקצייה נתמכת חומרה שאם אינה קיימת ברכב אז לא ניתנת לתכנות.

(לדוגמא ברכב עם COMING HOME) יש מתג אורות שונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

TSI, אמור להיות מצב AUTO, זאת הכוונה?

(ידוע לי שביטי - לשם השוואה - כן ניתן להפעיל פונקציה זאת, במידה וחסומה. אפשרי גם להפעיל את פונקציית הסיוע בפנייה)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום, אני מעוניין להזמין כאבל + תכנה (וכל שאר החמוצים הקשורים) VAG-COM לרכב שלי ולבצע כמה שינויים כמו למשל COMING HOME (כמו בסרטון
) ולכבות את האורות דרך + אורות חניה בזמן שהמתג אורות על OFF.

אשמח אם מישהו ייתן לי קישור להזמנה של המוצרים שיתאימו בוודאות לרכב שלי, איביזה 2011 ואם יש גם מישהו מאיזור הצפון שיוכל לעזור לי בשלבים הראשונים, מבורך =]

תודה מראש, אילן.

בשביל אורות חניה, לא צריך וואג קום יש כל מיני אופציות עם האיתותים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

TSI, אמור להיות מצב AUTO, זאת הכוונה?

(ידוע לי שביטי - לשם השוואה - כן ניתן להפעיל פונקציה זאת, במידה וחסומה. אפשרי גם להפעיל את פונקציית הסיוע בפנייה)

זאת רק דוגמא אחת אבל כן מפסק אורות שונה , בנוסף יש סבירות גדולה שאחד מהמודולים האלקטרוניים שונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

TSI, לפני מכירת הפאביה - בדקתי מספר דברים מענייניםבמוסך, והנה המסקנות:

- אפשרי להפעיל ארבעת אורות מצוקה בעת בלימת חירום

- ניתן להפעיל פנסי בלימה מהבהבים בעת בלימת חירום.

- במערכת קיימת אפשרות להפעיל סיוע פנייה. ברכב הספיציפי - מרוויזיה B (משמע - דגם 2011 ע"פ היצרן) חסר (ככל הנראה) החיישן המחובר למערכת ההיגוי ובכך מפעיל את פנס הערפל הנכון.

ברכבים רוויזיה C (משמע - 2012 ע"פ יצרן) ישנו סיכוי גדול מאוד כי החיישן נמצא (ומחובר) והפונקציה אכן תופעל.

- ברכבים מרוויזיה C יתן וניתן להפעיל את נורות ה-DRL במקביל לתאורת הדרך הראשית, כפי שקורה בגולף MK6.

לפי הנאמר לי, ליטי מערכת חשמלית זהה לשל גולף / אוקטביה, בה ניתן ל"פתוח" פונקציות נוספות.

עם קבלת היטי אגש למוסך בכדי לבדוק את הנושא, ואעדכן אתכם כמובן :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל אורות חניה, לא צריך וואג קום יש כל מיני אופציות עם האיתותים...

יש איזה תהליך כזה בפולו או גולף. ניסיתי אותה באיביזה וזה לא ממש עבד. יש לך עוד אינפורמציה על האפשרות הזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...