Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק גבוה בגולף MKV

A.N
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

לפני כחודש התחדשתי בגלוף MKV 05 1.6 FSI יפייפיה, והיום יצא לי לבדוק את צריכת הדלק כשנסעתי לבסיס כאשר נסעתי מנצרת עילית לרמת הגולן יצא לי בערך 70 ק"מ ואז עוד יצא לי לסוע לעיר ליד הבסיס וכשהגעתי לתחנת דלק עם 98.6 ק"מ בדיוק, תדלקתי ויצא לי 9.1 ל'. עשיתי חישוב יצא לי בערך 1\11 :-o זה קצת מוזר לא?

אם אתם זוכרים דיברתי על המנורה של המנוע, האם זאת הבעיה?

זאת הבובה שלי דרך אגב

40252910.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך תקינה זה דגם FSI 115 כ"ס ידנית..

מנורה הכתומה של במנוע. בדקתי בצמפיון אמרו שזה חיישן הנוקס ועשו לו איזה משהו לבדוק אם היא תדלק שנית אני יצתרך להחליף אותו. כנס של כ5K ש"ח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך תקינה זה דגם FSI 115 כ"ס ידנית..

מנורה הכתומה של במנוע. בדקתי בצמפיון אמרו שזה חיישן הנוקס ועשו לו איזה משהו לבדוק אם היא תדלק שנית אני יצתרך להחליף אותו. כנס של כ5K ש"ח

5000 שקל לחיישן נשמע קצת מוגזם אפילו בשביל צ'מפיון.. כדאי שתרחרח במקומות אחרים גם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדגמי מנוע מסויימים (BLP,BAG) אכן חיישן (גשש) למבדה הינו חלק מחיישן NOX וכול היחידה הזו מחוברת ליחידת בקרה ולא ניתן להפריד בין החיישן ליחידת הבקרה לכן המחיר כה גבוה.

נסה לבדוק עלויות אצל חבר הפורום מוסך רון.

אכן תקלה ביחידת NOX עלולה לגרום לצריכת דלק גבוהה.

צירפתי לך תמונה להמחשה.

03C907807D.jpg

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר את המוסך והיתי אצלו כשבדקתי תרכב אבל אני גר בצפון וזה קצת בעיתי להגיע לשם בגלל הצבא.

אותו חיישן הוא באמת גורם הצריכה הגבוה?

בצמפיון לא אמרו לי 5K אבל הם רמזו שזה בעזור כמה בדיוק אני לא יודע.

מישהו יודע איפה אפשר להזמין אחד מקורי? אני יוכל להרכיב אותו לבד זה לא מסובח מידיי זה כמו להחליף ספק במחשב..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד ניתן לרכוש אחד מקורי במחסני צ'מפיון מוטורס.

הבעיה שאתה חייב לזהות באופן חד ערכי את החיישן המותקן אצלך ברכב קרי מק"ט של הייצרן.

ניתן לרכוש חיישנים כאלה ב-EBAY (להמחשה בלבד !).

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Genuine-NOx-Lambda-Sensor-VW-Audi-Skoda-Seat-03C907807D-/260907319691?_trksid=p5197.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26itu%3DI%252BUA%26otn%3D12%26pmod%3D250947253267%252B350513975596%252B160618299913%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5004232381178394800

זה לא תמיד פלאג אנד פליי כמו מחשב...אתה צריך ליפט בשביל לפרק ולהתקין את החיישן וכמובן מחשב דיאגנוסטיקה לאיפוס תקלות.

בכול מקרה אם אתה רוכש חיישן בצ'מפיון או ב-EBAY וחס וחלילה טעית במק"ט לא ניתן להחזיר את הפריט !

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...