Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת רישיון בינלאומי

skwee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב,

רציתי לשאול על הוצאות רישיון שתקף בכל מקום בעולם (או לצורך הדוגמא באירופה במקרה שלי). הבנתי שלא בכל המדינות ניתן לנהוג עם רישיון ישראלי ובאלה שכן ניתן, לא תמיד חברות ההשכרה מסכימות להשכיר רכב לבעלי רישיון ישראלי.

להבנתי רישיון בינלאומי מוציאים במ.מ.ס.י. והדבר עולה כמה עשרות שקלים. עד פה אני צודק?

האם ידוע לכם על הגבלות לקבלת רישיון בינלאומי? לא ניתן לנהג חדש? מחייב ותק נהיגה?

כמה זמן לוקח התהליך? האם זה מהיום-למחר או שזה תהליך שלוקח שבוע ויותר?

ולפי מה שקראתי הרישיון תקף לשנה, זה נכון?

תודה רבה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל אדם שמחזיק ברישיון נהיגה ישראלי זכאי לקבל רישיון נהיגה בינלאומי בממסי. ההנפקה היא מיידית ועליך להצטייד מראש בלפחות תמונת פספורט אחת.

תוקפו של רישיון זה הוא אכן לשנה אחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך בתמונת פספורט. הרי הרישיון המונפק הינו נייר עם הפרטים שלך שמאשר לך לנהוג במדינות העולם אך ורק כשהוא צמוד לרישיון הישראלי.

לפחות זה מה שהיה כשהלכתי להוציא אחד עם אחי לפני שנה.

שונא גזענים !.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שחובה להיות לפחות בן 18 ורשיון פלסטיק (ללא מלווה).

אין בעיה עם נהג חדש כל עוד מלאו לו 18.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לבדוק באתר של מ.מ.ס.י כמה עולה.

כמה עשרות שקלים, בערך.

בזמנו זה היה חינם עבור מחזיקי כרטיס אשראי כלשהו,

לך תדע איזה מבצע יש עכשיו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב !

נהיגה בחו"ל היא על פי חוקי התנועה של אותה מדינה בה אתה נמצא !

לכן אני ממליץ לך לעשות שיעורי בית לגבי המדינה אליה מועדות פנייך :wink:

זמין 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...