Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

וולוו s80, מודל 03.

ברצוני להזיז את ההתקן לנייד למעלה. במיקומו הנוכחי הוא "תופס" קצת מקום לנוסע שליד הנהג.

בדקתי, וההזזה למעלה לא תפריע לפתיחת תא-הכפפות.

האם מישהו יודע כיצד אני "מזיז" את העסק כלפי מעלה מבלי לפגוע בפלסטיקים.

פירקתי את תא הכפפות ולא מצאתי כיצד אני יכול להגיע להתקן...

תודה לעוזרים.

1.jpg

2.jpg

פורסם

קצת קשה לראות מהזווית בה מצולמת התמונה- אבל נראה לי (וזה גם מה שמבוצע בד"כ) שהפלאח יושב בתוך המגירה של בורר המיזוג. אתה צריך לפרק אותו (לשלוף החוצה) ואז תראה את הברגים שמחזיקים אותו.

כדי להרכיב אותו במקומו המתוכנן, תצטרך לשלוף גם את המגירה של מערכת השמע ולקדוח עבורו חורים חדשים בדופן.

שים לב שהמיקום החדש לא מפריע לפתיחת כרית האוויר של הנוסע

יש לי הרגשה שזה מוקם כמו שמוקם מראש בגלל הסיבה הזו.

שים לב גם שאת החורים החדשים אתה קודח במקומות שהפלאח שישב לא יפריע למגירה להכנס חזרה.

שים לב שפירוק בורר המזגן אינו פשוט. אם אתה לא מנתק את המובילים מהמדפים שעל המפוח לא תוכל למשוך אותו במלואו.

אל תנסה בכוח. אם אתה צריך יותר גישה ממה שמאפשר לך אורך הכבל המוביל, נתק אותו בזהירות מצד המפוח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

וואו. התקלת אותי.

אני לא ממש זוכר איך זה בוולוו.

אני ממליץ לך להריץ גוגל בנושא, אם אתה לא רוצה לשבור משהו.

ההיגיון והזיכרון הדהוי שלי אומרים שצריך לשלוף את הפס העליון שעובר מעל תא הכפפות ומעל מע' השמע.

אתה אמור להכניס אצבע באיזור תא הכפפות (בין התא לפס) ולהרגיש שם מין חריץ.

למשוך בזהירות (זה על קליפסים רב-פעמיים). כשהפס יוסר תראה שני ברגים שמחזיקים את מערכת השמע.

אתה מסיר אותם ומערכת השמע נשלפת כמו מגירה. למערכת השמע יש שגם תחתון שמחזיק את בורר המיזוג. כשהיא תהיה בחוץ, גם בורר המיזוג ישלף ללא התנגדות מיוחדת.

ההגיון שלי אומר, שהמתקין שכבר שלף את מערכת השמע, לא היה מתאמץ לשלוף גם את בורר המיזוג, והיה מתקין את הפלאח מאחורי המערכת.

אם הוא לא עשה זאת, כנראה שהיתה לו סיבה טובה.

בכל מקרה, אל תסמוך על הזיכרון שלי. תבדוק אותי בפורומים בחו"ל, בטח יש אזכורים לפירוק כזה.

הפלסטיקים של וולוו יקרים, ושלך נראים יפים ושלמים.

חבל...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
. שים לב שהמיקום החדש לא מפריע לפתיחת כרית האוויר של הנוסע. יש לי הרגשה שזה מוקם כמו שמוקם מראש בגלל הסיבה הזו.

חשוב מאוד! כרית האוויר של הנוסע גדולה מאוד (לעתים גם 120 ליטרים) והיא יכולה להעיף את הדיבורית כמו טיל. אני אפילו לא בטוח שהמיקום הנוכחי שלה בטוח, לא כל שכן אם תעלה אותה למעלה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...