Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה ללקוחות סלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך האינטרנט מבחינת גלישה, והאם יש קליטה טובה ברוב המקומות בארץ?

שוקלת מעבר מפלאפון לסלקום, אך מנגד ידוע לי כי האינטרנט איטי יותר. כרגע יש לי 2MB מהירות,

באורנג' הגלישה פשוט נוראית בצורה בלתי נסבלת, ולעיתים היו בעיות קליטה באזורים מסוימים. האם זה כך אצל סלקום גם כן?

ובגדול, איך השירות שלהם?

8)
פורסם

אני עברתי מאורנג' לסלקום ומחזיק עדיין קו אורנג' במקביל.

האינטרנט של סלקום תמיד איטי ומוגבל יותר משמעותית מאורנג' (ובטח שאין מה להשוות לפלאפון).

מבחינת איזורי קליטה של האינטרנט המצב קצת יותר טוב מאורנג' איפה שאני מסתובב.

מבחינת השירות - אני עם קו עסקי - ובו השירות לא רע אבל זו לא דוגמא לקו פרטי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

איך האינטרנט? תלוי מאוד לאיזה שימושים. אם סתם גלישה באתרי חדשות פייסבוק וכו', זה לא נורא כול כך.

לדברים כמו יו טיוב והורדות? נוראי מאוד. עד כמה שאת אומרת שבאורנג' הוא זוועה, בסלקום זה עוד יותר גרוע(נבדק יותר מפעם אחת עם מכשיר סלקום ואורנג' באותו זמן)

פורסם

אני בסלקום והקו אינטרנט שיש לי כרגע הוא מגה הורדה ו1.5 מגה העלאה.

בהשוואה עם חבר בעל אותו המכשיר באורנג', זה פשוט מגוחך לראות שאורנג' מחלקים מהירויות שמסתכמות בקילובייטים בודדים.

לפלאפון יש את החיבור הכי מהיר מבין השלושה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני משלם תוספת כספית בשביל מהירות של 2.8 מגה, במקום 1 מגה בסטנדרט.

לצערי, המהירות עדיין לא מספקת, ולא חסר מקומות בארץ (ואני מסתובב הרבה.) שטעינה של סרטון באיכות טובה מיוטיוב לוקחת המון זמן!

בכל אופן, אין מה לעשות השוואה בין פלא' לסלקום, מהירות הגלישה של פלאפון מהירה בהרבה.

פורסם
אני בסלקום והקו אינטרנט שיש לי כרגע הוא מגה הורדה ו1.5 מגה העלאה.

בהשוואה עם חבר בעל אותו המכשיר באורנג', זה פשוט מגוחך לראות שאורנג' מחלקים מהירויות שמסתכמות בקילובייטים בודדים.

לפלאפון יש את החיבור הכי מהיר מבין השלושה

ואני, לעומת זאת, מקבל באורנג' באופן די סדיר מהירויות 2.5-3.5Mb/s (כמובן, לפי speedtest שמתועדף על ידי הספקים). בסוכות שהיתי כמה ימים ליד מצדה - לא בדיוק המקום שבו יותרנו התחנות המהירות ביותר - המהירות היתה יציבה 1.5 Mb/s.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחת הסיבות העיקריות שעברתי מסלקום לאורנג היא מהירות האינטרנט המחורבנת . מתוך 2.8mb מובטחים אם היתי מקבל חצי זה היה נס של ממש.

באורנג המהירויות אצלי הן כמו שsperial אמר.

V5

פורסם

איכות האינטרנט של הספקיות מהטוב לרע:

1. פלאפון

2. סלקום

3. אורנג'

הפער בין מקום 1 ל-2 הוא עצום. האינטרנט של פלאפון הוא BY FAR טוב יותר (אני מתייחס לאיזור המרכז).

172

פורסם

הרושם שלי הוא שאורנג בשיפור הדרגתי. לגבי סלקום איני יודע כיון שחבילות הגלישה שלי מוגבלות מהירות, ובקו הפלאפון היחיד שבבית אין לי כלל חבילת גלישה (למעשה יש חבילת WAP, לא בדיוק דבר שימושי, אבל זה חלק מהחוזה של המעסיק של אשתי, מלפני למעלה משנתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האנטרנט של סלקום בלתי נורא איטי.

בנסיעות ברכבת האינטרנט ברוב המקרים ללא קליטה.

יש פה מישהו שנוסע ברכבת והוא בחברת פלאפון? (המצב דומה?)

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

בתור מי שהיה לקוח של סלקום מימיה הראשונים, עברתי לפני כחצי שנה לפלאפון אך ורק בגלל האינטרנט, ברור לי שהשירות יכול להיות גרוע יותר, ושהקליטה יכולה להיות פחות טובה אבל האינטרנט היה פשוט בלתי נסבל !

ברמה שאני יושב עם חבר, מוריד על 20-60 קילו לשנייה, כשהוא לידי מוריד על 600(!!!!!) כששנינו מורידים את אותו הקובץ בדיוק מאותו מקור.

אין, פשוט אין מה להשוות את פלאפון לשאר הרשתות היא פשוט עושה מהן צחוק.

אבי.

פורסם
איך האינטרנט? תלוי מאוד לאיזה שימושים. אם סתם גלישה באתרי חדשות פייסבוק וכו', זה לא נורא כול כך.

לדברים כמו יו טיוב והורדות? נוראי מאוד. עד כמה שאת אומרת שבאורנג' הוא זוועה, בסלקום זה עוד יותר גרוע(נבדק יותר מפעם אחת עם מכשיר סלקום ואורנג' באותו זמן)

+1 ענק.

אני ממש סובל כשאני מנסה לשמוע מוזיקה בנסיעות ביוטיוב.

הקליטה של האינטרנט כל הזמן נעלמת ולי כבר נמאס מהם.

• תוכן חדש...