Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Hertz HE4 נותן 200 רמס בגישור ופירלס הוא סאב של 200 רמס בנצילות של 89 DB. אין שום בעיה מבחינת הספקים.

שליטה זה משהו אחר.

אך את הסאב זה ניתן להזיז גם אים סוללה של 9V.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יבגני

:-D

אם אני מורח על הממברנה של הסאב הזה קופסא שלמה של פילדלפיה קרים-צ'יז 32 אחוז שומן, איזו סוללה אני צריך בשביל להזיז את הסאב בכדי שהוא יפגע בXMAX שלו?

לא רק איכות של SQ, גם ללקק את השמנת!

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איכס

מי אוכל את הדבר המשמין זה? רק פולנים יכולים :arrow:.

18V של מקיטה יכולה. רק אני לא רוצה להיות קרוב לממברנה כזה יקרה...8)

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

לא במקרה כזה כבר צריך לשים על הממברנה בקבוק קוואס!

גם כן איכסה לא קטן!

אני כבר שנים מרים עם הJBL CS300.1 שלי סאב וופרים שנעים בין ה180 וואט ל400

נראה שמגבר שמסוגל להפיק 200 וואט RMS מספיק להם, די והותר.

שלא לדבר על הסאן דאון - קטן קטן, אבל ממזר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המון המון מידע.. תודה לכולם!

מרבית הסיכויים שאני אלך על הES300/250.. עכשיו רק צריך למצוא חנות בצפון שמתעסקת עם המוצרים שלהם.

החיפושים באינטרנט לא ממש העלו משהו.

למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא באיזור הצפון חנות שמייבאת אותם?

פורסם

אתה מעוניין באי די מקס? יש לי אחד למכירה עם תיבה אטומה או עם פורט מה שתרצה..דבר איתי בפרטי

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

מרבית הסיכויים שאני אלך על הES300/250.. עכשיו רק צריך למצוא חנות בצפון שמתעסקת עם המוצרים שלהם.

אתה נמצא בצפון? :shock:

יש לך מפגש שיהיה בשישי הקרוב .מה הבעיה להגיע ולשמוע סטים שונים? יש אפשרות גם לחבר אצלך על מנת שתקבל את הרושם המדוייק ביותר.

רודי עם ההרץ ישמיע לך ויהיו עוד עם סאבים אחרים.

ליאור

פורסם
אתה מעוניין באי די מקס? יש לי אחד למכירה עם תיבה אטומה או עם פורט מה שתרצה..דבר איתי בפרטי

התבלבלתי קצת בשרשיר - עריכה.

אני מקווה מאוד שהEP4 מסוגל לתת את ה500 וואט בגישור אחרת אין לך מה להמליץ על הIDMAX שלך.

תשתדל לפחות אם אתה ממליץ בפומבי על הציוד שלך - שהוא באמת יתאים לציוד ולתשתית של הקונה.

Pioneer TS-X150

פורסם
אתה נמצא בצפון? :shock:

יש לך מפגש שיהיה בשישי הקרוב .מה הבעיה להגיע ולשמוע סטים שונים? יש אפשרות גם לחבר אצלך על מנת שתקבל את הרושם המדוייק ביותר.

רודי עם ההרץ ישמיע לך ויהיו עוד עם סאבים אחרים.

ליאור

לצערי אני עובד בשישי של המפגש..

פורסם

שישי הזה הוא לא בר ביצוע.. מקווה לתפוס את המפגש הבא :)

יש המלצות למקומות באיזור צפון שמתעסקים עם ציוד של הרץ (במידה ואסור להמליץ גם על חנויות אשמח לקבל הודעה לפרטי)?

פורסם

אתה יכול גם לחבר סאב של 1000 וואט rms והוא לא "ישתלט" לך על הבמה, זה הכל ענין של כיוונים.

בנוגע להרץ דבר איתי מחר.

פורסם

יש מישהו בחיפה שמתעסק עם כל הסוגים של הרץ.

מכיוון שאסור להמליץ בפורום הפתוח, שלחתי לך הודעה פרטית עם הפרטים. :arrow:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...