Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלטים - IPAD מה מי ולמה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אבא של אשתי החליט שהוא רוצה כזה.

הוא פנה אלי שאני על תקן "צעיר ומבין". אז אני לא יודע כמה אני צעיר, אבל באלה אני לא רק שלא מבין, אלא גם לא יודע בשביל מה צריך את זה בכלל ומה עושים עם זה.

אני נתקלתי בהצעה הזו :

רק 1,490 ₪ למכשיר ה-Touchpad המתקדם של HP, עם מערכת הפעלה Android 3.2, מסך מגע 9.7 אינטש וזיכרון בנפח 16GB, כולל משלוח בעד 8 תשלומים!

אמרו לי שיש עניין עם מכשירים שכן מסתנכרנים או שלא מסתנכרנים עם מייקרוסופט ואקסצ'ינג' וכל מיני כאלה.

גם אמרו לי שמכשיר של APPLE פחות מומלץ כי הוא פחות פתוח לאפליקציות "חיצוניות". כמו בערך FireFox מול iExlorer. נכון/לא נכון. מה חשוב לבדוק וכו'.

הוא בד"כ מתחבר לאינטרנט למיילים ושומר על קשר עם משפחה בחו"ל באמצעות סקייפ.

משחקים אני לא חושב שמעניינים אותו.

תוכלו בבקשה להנחות אותי בעניין ?

מודה מראש.

פורסם

תלוי לאילו שימושים.

האם חמיך צריך תקשורת רשת סלולרית מובנית? האם הוא רק רוצה לראות סרטים או גם להתחבר לרשת ארגונית ולשרתי מייל ארגוניים (בנוסף למה שכתבת)? האם הוא צריך לערוך מסמכי וורד, מצגות וכדומה?

האם חשובה לו איכות הבניה והתצוגה? המשקל?

הטצ'פד של HP לא מגיע במקור עם אנדרואיד, כך שאני מניח שמדובר במוכר שקנה אותו במבצע החיסול של 99 דולר ליחידה שהיה לפני כמה שבועות, והתקין עליו אנדרואיד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בתור תאבלט - הIPAD הוא כמעט ללא תחרות , במיוחד אם אתה צריך מכשיר שפשוט יעבוד.

בניגוד לפלאפונים ששם זה אולי ניתן לדיון - בטאבלטים ברור מאוד מי מוביל את השוק ביד רמה עם מוצר מוגמר ועובד טוב משמעותית.

לאייפד אין שום בעיה לעבוד עם שום אקסצ'יינג' או שום דבר כזה.

הדפדפן של שני התאבלטים מבוסס WEBKIT , לאנדרויד יש פלאש , לא שזה להיט גדול מבחינת ביצועים תכלס.

בשביל אינטרנט (דפדפן) , מיילים , סקייפ וקצת תמונות וסרטים - האייפד מעולה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ממש במקרה שמתי את ידי על 2 טאבלטים.

1. מוטורולה זום - אנדרואיד 3.2 עם 32 גיגה זיכרון, GPS ו 3G לגלישה סלולארית.

2. IPAD2 WIFI 16 GIGA

בגדול, אפשר לומר ככה.

האייפד מהיר, קל מאד לשימוש, עם הרבה גרפיקה חלקה ועיצוב מאד מוצלח של האפליקציות המובנות.

הכל זורם בלי לגמגם.

המסך סביר ולא חד במיוחד. (איזה חרוז)

מצלמה מתחת לכל ביקורת. אין אפשרות אמיתית לשיתוף קבצים מהיר . אין ווידג'טים (למה לעזאזל?)

והכי גרוע, אנגרי בירדס עולה כסף (!!!)

האיפד מיועד בעיקר לFAN. כוסית אמיתית.

אבל משתמש רציני יהפוך מהר מאד למתוסכל בגלל המגבלות. (ולא אני לא רוצה לפרוץ שום דבר)

הרבה אתרים משתמשים בפלאש, שלא נתמך באפל (אני חושב שג'ובס הרביץ למנכ"ל אדובי או משהו דומה. יש שם ברוגז רציני)

בנוסף אני נתקל בכל פעם בתקיעה של אפליקציות מחוסר זכרון.

אין לי מושג למה.

המוטורולה לעומת זאת מראה מי הגבר בבית.

מסך גדול וחד יותר, מצלמה מצויינת, פלאש, מגוון של חיבורי USB.למעשה כמעט כל אביזר USB מתחבר לשם. יש העברת קבצים ב USB או ב BT, אפשר להוסיף כרטיס זיכרון, יש גם HDMI (אלוהים יודע למה)

החסרונות הם ממשק לא מלוטש, אין הרבה גרפיקה מתוחכמת וחלקה. כשתמחוק תמונה או מסמך הוא לא יתעופף לפח ויעלם בתוכו אלא פשוט...ימחק.

החסרון הגדול כרגע הוא חוסר תמיכה ב 2 ליבות כשהאייפד עובד למעשה במהירות כפולה בזכות התמיכה הזאת.

זה גורם למכשיר לקרטע בעומס - בעיקר בגלישה באתרים רוויי פלאש. יפתר בקרוב כשהICS תצא לאור.

בלי קשר, גרסת ה 3.2 לטבלט פשוט מעולה.

ואנגרי בירדס בחינם. כל ה 3.:-D

בשורה התחתונה, לפחות אצלי,

אם אתה רוצה לעבוד, להעביר קבצים בין הטאבלט למחשב (בין בכרטיס SD או ב BT) - קח את האנדרואיד.

אם אתה מחפש FUN ומראה של דפים עפים באויר ומתגלגלים עושה לך את זה, קח אייפד.

אני משתמש במוטורולה ביומיום לעבודה ובאייפד כשבא לי להשתעשע.

פורסם

איכות המסך של הזום לא מתקרבת בשום דרך ובשום צורה לאיכות התמונה באייפד2. המתחרים האנדרואידים היחידים שיש להם מסך טוב הם הטרנספורמר והגלקסי טאב 10.1.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ואתה אומר את זה כי?

יש לי את שניהם מול העיניים. אין מה להשוות

הזום והסמסנג הם

1280x800

הIPAD הוא 1024 × 768

ועדיין אף מילה על כך שהמסך הוא מרובע. מתכון מענג לצפיה בסרטים.

פורסם

מר דרייבר,

מהטאצ'פד הייתי ממליץ לרדת. מדובר ב"סוס מת" מחטיבה שחוסלה לאחרונה ע"י HP.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=407258

לגבי טאבלטים באופן כללי, תעיף מבט בדיון הזה מהעבר הלא רחוק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=366708

ממליץ לדבר גם עם חבר הפורום ferez, הוא עשה לאחרונה שיעורי בית על המתחרים

מסין ויכול לספק מידע יקר ערך לצרכן הנבון.

בהצלחה.

פורסם
ואתה אומר את זה כי?

יש לי את שניהם מול העיניים. אין מה להשוות

הזום והסמסנג הם

1280x800

הIPAD הוא 1024 × 768

ועדיין אף מילה על כך שהמסך הוא מרובע. מתכון מענג לצפיה בסרטים.

לא יודע, אולי אני אומר את זה כי יש לי נסיון נרחב עם שניהם?

מה קרה, רזולוציה זה מדד אקסקלוסיבי לאיכות המסך עכשיו? מה עם בהירות, זויות צפיה, איכות הצבעים או הטכנולוגיה של המסך - IPS באייפד לעומת LCD בזום, לזה אין חשיבות? האייפד עולה על הזום בכל הפרמטרים האלה.

ולנושא אחר לגמרי, מה עם העובדה שהזום שוקל 25% יותר מהאייפד? לזה אין השפעה כשאתה קונה מכשיר שאתה מחזיק ביד?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

IPAD

למרות חסרונותיו הוא מלך הטאבלטים.

קצת עבודת פריצה והחסרונות שלו מתגמדים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה שמצחיק הוא שעל מנת להשיג את כל יכולות הcustomization במכשירי אנדרואיד צריך לעשות גם להם root, ואז הארגומנט לגבי הגן הסגור של האייפד די מצטמק.

גילוי נאות : אני מחכה כבר ארבעה ימים שהסטטוס של המשלוח של הקינדל פייר שהזמנתי באתר של USHOPS יתעדכן ל"נשלח". מה נעשה, אני אוהב לקרוא ואני לא יכול לקחת את האייפד של החברה לשירותים, לא נעים :oops:

פורסם
לא יודע, אולי אני אומר את זה כי יש לי נסיון נרחב עם שניהם?

מה קרה, רזולוציה זה מדד אקסקלוסיבי לאיכות המסך עכשיו? מה עם בהירות, זויות צפיה, איכות הצבעים או הטכנולוגיה של המסך - IPS באייפד לעומת LCD בזום, לזה אין חשיבות? האייפד עולה על הזום בכל הפרמטרים האלה.

ולנושא אחר לגמרי, מה עם העובדה שהזום שוקל 25% יותר מהאייפד? לזה אין השפעה כשאתה קונה מכשיר שאתה מחזיק ביד?

דיברתי על חדות טקסט. הזום חד יותר בכל מצב. גם בצפייה בתמונות וסרטים. הטכנולוגיה לא מעניינת אותי כל עוד התוצאה טובה. אנחנו לא מדברים על crt. לא ראיתי בעיה בזוויות הצפיה.

ואתה רציני לגבי המשקל?? אני מחזיק מעמד עם תוספת של 100 גרם

מה שמצחיק הוא שעל מנת להשיג את כל יכולות הcustomization במכשירי אנדרואיד צריך לעשות גם להם rootם :oops:

בשביל להעביר קבצים בכבל או bt ולהכניס כרטיסי זיכרון או מודם usb או דיסק קשיח חיצוני לא צריך שום root

ובלי קשר, root זה לא פריצה לכלום אלא מתן הרשאות אדמין וזה מעניין רק מפתחים.

פורסם

אני לא בטוח שזה רעיון טוב לתת למישהו לא טכנולוגי במיוחד Touchpad, כי הוא לא מגיע עם אנדרואיד במקור ועלול לדרוש הרבה התעסקות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מתעלק על השירשור.

יש כל מיני טאבלטים למכירה באייבי בצורת מכרז במחירים מגוחכים.

לא חשוב לי שזה יהיה משהו מיוחד,סה"כ אני לא מתכוון להשקיע בזה יותר מידי וסתם נראה לי נחמד לבחון את זה.

האם בטאבלטים שנמכרים עם גרסאת אנדוריד 2.2 או 2.3 ,אפשר להחליף להם את הרום לגירסא גבוהה יותר כמו בגלקסי?

שווה להשקיע את המחירים המגוכחים האלה בכלל? בסביבות ה100 השקל ?

עריכה

הבנתי את הקאטץ במחירים האלה. המשלוח עולה כמעט כפול.

• תוכן חדש...