Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון גיר ברובר 216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רובר 216 שנת 1999 אוטומטית.

למרות הסטיגמות, כבר 3 שנים וכמעט 70 אלף ק"מ שלא עשתה בעיות מיוחדות. לאחרונה התחלתי לשמוע רעשים בזמן נסיעה, ובנסיעה האחרונה הרגשתי שהגיר מחליק במהירות נמוכה (טורים עולים אבל מהירות לא).

אז אני מבין שהגיר הלך. האם אפשר לשפץ את הגיר הרציף? או שהפתרון היחיד הוא חיפוש גיר? וכמה יעלה לי כל התענוג?

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

רוב הסיכויים שידרש שיפוץ של הגיר (או החלפתו במשומש). אני מציע לך לבדוק את האפשרויות וכמובן גם את העלויות הכרוכות בכל אפשרות אצל בעל מקצוע מומחה. אם אתה מאזור המרכז, צור קשר ספי מגירים אוטומטיים סגולה שהוא גם חבר פורום ותיק אבל גם מומחה בתחום הגירים האוטמטיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם עוד לא עשית כלום...אני בעל רובר 416...היו לי בעיות הרבה יותר חמורות בגיר...מה שעשיתי זה להחליף שמן גיר אבל אוריגינל של הונדה..ליטר עולה בערך 70 שקל...רוקנתי את השמן...שמתי 3 ליטר..נסעתי שבועיים...רוקנתי ושמתי שוב פעם 3 ליטר...האוטו נוסע בומבה..תנסהה...

בתודה ,

D-BaSS

Msn:[email protected]|Icq:324635587

• תוכן חדש...