Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כספר, לא הבנת את המשפט שלו מבחינה תחבירית (לא בגללך, בגללו כמובן). הוא אמר:

ויכול להיות כי האוטו היה פעם מומנך ואז לא היה אפשר להתקין את המוט בגלל שנהיה רווח

והתכוון לומר:

האם ייתכן כי מפאת היות הרכב מונמך בעברו, נוצר רווח ולכן לא ניתן יהיה להתקין את המוט?

רוני

גם אם הייתי מבין נכון את כוונת המשפט שלו אני חושב שהייתי מגיב כמו שהגבתי.

פשוט הייתי חייב להראות שאני "קצת" מכיר את האוטו שלו :D

מיקאל (ככה רשמת, לא אשמתי), הכל ברוח טובה.

אתה עוד לא עונה לי על השאלה

האוטו הייה מומנך 50 מ"מ ואם היה לי בעיה להתקין מוט מיצב תחתון ?

תשמע, אני לא יודע איך להגיד לך את זה אבל אני פשוט לא מבין מה אתה שואל.

אתה שואל אם האוטו היה מונמך 50 מ"מ היתה לך בעיה להתקין מוט מייצב תחתון?

אם זה מה שאתה שואל, אז אני מעריך שכן. מוט מייצב תחתון בולט בד"כ מתחת לתא המנוע ומהווה בעצם רכיב שילדה הכי נמוך בין הגלגלים. מוט כזה בשילוב הנמכה כזו עלול לפגוע במכסי ביוב למשל שבולטים בכמה ס"מ מעל פני הכביש ואז מעל מכסה כזה שהגלגלים עומרים מעליו, המוט פוגע והנזק גדול!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית, מוט מייצב אינו סתם חתיכת ברזל מכופף אצל מסגר - זהו מוט מפלדה קשיחה אך גמישה (שהרי הוא אמור לחזור למצבו ההתחלתי לאחר כל סיבוב), לא רק זאת אלא שרצוי להתקינו כראוי!!!

שנית, אומנם מוט מייצב מוסיף לאחיזת הרכב בסיבובים, אך אליה וקוץ בה, הוא פוגם מצד שני בנוחות הנסיעה של הרכב!!!

לדיעתכם.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

כספר, אני חושב שהבנתי את השפה המיוחדת שידידנו מיקאל המציא.

זה:

אומר:

האוטו היה (בעבר) מונמך 50 מ"מ, האם תהיה לי (בעתיד) בעיה להתקין מוט מייצב תחתון?

היה = תהיה (י כלל ריך ות אשונה מילה :p )

הוא חושב שתהיה לו בעיה כי בעקבות ההנמכה נוצר רווח בין נקודות חיבור המתלה ולכן מוט מתאים לאוטו שלו לא יהיה עכשיו מתאים (כי הרווח גדול יותר).

התשובה היא - צריך לנסות ולראות.

וללוחם עם ה-205 האדומה - אתה מזמין מוט מיוחד ספציפית לאוטו שלך. אתה אומר למוכר בחנות השיפורים איזה רכב יש לך והוא מזמין בשבילך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כספר, אני חושב שהבנתי את השפה המיוחדת שידידנו מיקאל המציא.

זה:

אומר:

האוטו היה (בעבר) מונמך 50 מ"מ, האם תהיה לי (בעתיד) בעיה להתקין מוט מייצב תחתון?

היה = תהיה (י כלל ריך ות אשונה מילה :p )

הוא חושב שתהיה לו בעיה כי בעקבות ההנמכה נוצר רווח בין נקודות חיבור המתלה ולכן מוט מתאים לאוטו שלו לא יהיה עכשיו מתאים (כי הרווח גדול יותר).

התשובה היא - צריך לנסות ולראות.

וללוחם עם ה-205 האדומה - אתה מזמין מוט מיוחד ספציפית לאוטו שלך. אתה אומר למוכר בחנות השיפורים איזה רכב יש לך והוא מזמין בשבילך.

רוני

תודה רבה על העזרה

אני ממניך את האוטו בקרוב ב 30 מ"מ מוט מיצב עליון יש לי כבר באוטו

אתם ממליצים להתקין גם תחתון

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
תודה רבה על העזרה

אני ממניך את האוטו בקרוב ב 30 מ"מ מוט מיצב עליון יש לי כבר באוטו

אתם ממליצים להתקין גם תחתון

בפירוש לא!!!

שילוב של שני מוטות מייצבים+הנמכה יהפוך אמנם את ה-106 שלך לחיית סיבובים, אבל תאכיל אותך מרורים ביום יום.

אני אישית לא הייתי מנמיך 106GTI אלא רק מקשיח באמצעות בולמים ספורטיביים והבילשטיינים שיש לך על האוטו עושים את זה מצויין!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

האוטו שלו היה חיית סיבובים גם לפני כל השטויות האלו. אחריהן הוא יהיה חיית סיבובים מאוד מאוד לא נוחה שלא יכולה לטפס על באמפרים :p

אני מת להעלות על מסלול (או עדיף - כביש) איזו 106 GTI סטנדרטית ואחת כמו שמיכאל רוצה - מוכן להתערב שהתוצאה תהיה מפתיעה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
האוטו שלו היה חיית סיבובים גם לפני כל השטויות האלו. אחריהן הוא יהיה חיית סיבובים מאוד מאוד לא נוחה שלא יכולה לטפס על באמפרים :p

אני מת להעלות על מסלול (או עדיף - כביש) איזו 106 GTI סטנדרטית ואחת כמו שמיכאל רוצה - מוכן להתערב שהתוצאה תהיה מפתיעה...

רוני

למה לא בכיף :lol:

אל תישכח שאני נהג חדש יחסית

אני צריך קודם להנמיך את האוטו ואחר כך נדבר על זה

פורסם

אבל למה לעזאזל "ממניך" ולא "מנמיך"?????

אפילו יאשה כותב את זה כמו שצריך :evil:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

עוד סיבה לא לעשות את כל השיפורים האלו. אתה נהג חדש, בלי ניסיון, אין לך הרבה ידע בשליטה ברכב ואתה בטח לא יודע לנצל אותו כמו שצריך. זה רכב ספורטיבי שבשביל לנצל אותו כראוי צריך לדעת לנהוג. כך שאני מוכן להתערב שכל השיפורים האלו שאתה הולך לעשות יהיו שווים לתחת - פשוט כי אתה לא יודע להשתמש בהם. אתה אפילו לא יודע איך להשתמש ברכב בצורה המקורית שלו - אז איך תרגיש בהבדל לאחר השיפורים?

לדעתי - אתה סתם זורק כסף על שטויות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ראשית, מוט מייצב אינו סתם חתיכת ברזל מכופף אצל מסגר - זהו מוט מפלדה קשיחה אך גמישה (שהרי הוא אמור לחזור למצבו ההתחלתי לאחר כל סיבוב), לא רק זאת אלא שרצוי להתקינו כראוי!!!

שנית, אומנם מוט מייצב מוסיף לאחיזת הרכב בסיבובים, אך אליה וקוץ בה, הוא פוגם מצד שני בנוחות הנסיעה של הרכב!!!

לדיעתכם.

אשמח לדעת למה ואיך הוא פוגם?

אני בקרוב מכניס את ה 106 שלי למוסך שבו יוחלפו המשולשים, מסרק ההגה, והחלפת הבוקסות למוט המייצב...

שאלתי היא, האם להשקיע במוט מייצב חדש של אחד המותגים או להשאר עם המקורי ולתת למוסכניק לעשות עבודתו נאמנה מבלי לגעת בו?

אציין שכמו שרוני אמר, אינני נהג מיומן אך בעתיד, לאחר שהאוטו יעמוד בסטנדרטיים של קורס נהיגה מתקדם - ללא ספק אעבור אותו...

תודה לעוזרים,

אלעד.

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם

עוד סיבה לא לעשות את כל השיפורים האלו. אתה נהג חדש, בלי ניסיון, אין לך הרבה ידע בשליטה ברכב ואתה בטח לא יודע לנצל אותו כמו שצריך. זה רכב ספורטיבי שבשביל לנצל אותו כראוי צריך לדעת לנהוג. כך שאני מוכן להתערב שכל השיפורים האלו שאתה הולך לעשות יהיו שווים לתחת - פשוט כי אתה לא יודע להשתמש בהם. אתה אפילו לא יודע איך להשתמש ברכב בצורה המקורית שלו - אז איך תרגיש בהבדל לאחר השיפורים?

לדעתי - אתה סתם זורק כסף על שטויות.

רוני

לזרוק כסף זה בתוך לא כי זה הכיף שלי לשפר את האוטו

ואני לומד להכיר את האוטו לאט לאט

וניראה לי אני מנצל את האוטו מספיק

פורסם
לזרוק כסף זה בתוך לא כי זה הכיף שלי לשפר את האוטו

ואני לומד להכיר את האוטו לאט לאט

וניראה לי אני מנצל את האוטו מספיק

גב-גבר. תשפר את עצמך קודם. אם האוטו יודע לעשות X אבל אתה יודע רק X/2, מה יוצא לך מזה?

"הכיף שלי לשפר את האוטו" - סבבה. אבל בינתיים זה כמו ללכת לזונה כשאתה בעצם אימפוטנט :D

"נראה לי אני מנצל את האוטו מספיק" - תן לי לנחש - מעולם לא עברת קורס נהיגה מתקדמת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אשמח לדעת למה ואיך הוא פוגם?

אני בקרוב מכניס את ה 106 שלי למוסך שבו יוחלפו המשולשים, מסרק ההגה, והחלפת הבוקסות למוט המייצב...

שאלתי היא, האם להשקיע במוט מייצב חדש של אחד המותגים או להשאר עם המקורי ולתת למוסכניק לעשות עבודתו נאמנה מבלי לגעת בו?

אציין שכמו שרוני אמר, אינני נהג מיומן אך בעתיד, לאחר שהאוטו יעמוד בסטנדרטיים של קורס נהיגה מתקדם - ללא ספק אעבור אותו...

תודה לעוזרים,

אלעד.

אלעד - אתה מבלבל פה כמה דברים. המוט המייצב המקורי שלך זה משהו אחד. מה שמדובר עליו בשרשור הזה זה משהו אחר, הנקרא STRUT BRACE. הוא מחבר את שני צידי הרכב בנקודות ספציפיות ומוסיף לקשיחות השלדה מעבר לתכנון המקורי שלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...