Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו מנהלים עד 50K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש לקנות אוטו מנהלים בתקציב של כ-50K ש"ח.

שיהיה ניתן להשיג שנתון לא מאוד נמוך. (אם מחשבים את המחיר - שיהיה עד כ-50K קילומטרז').

שעלות האחזקה תהיה סבירה. לא חייב להיות חסכוני בדלק אבל שלא ישתה 1:4..

הכי חשוב - מפנק.

והכי חשוב - רק מאנשים עם ניסיון עם ההמלצה (!)

בתודה מראש !

פורסם

פורד מונדיאו 06/07 תענה יופי לדרישותיך הצנועות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הונדה אקורד? מכר שלי קנה לא מזמן שנת 2003 (שנה מתחת לדרישות שלך.) ב43K ממישהו שטס לחו"ל, האוטו ממש ממש שמור.. תנסה למצוא לך גם אחת כזו.. לא ממש חסכונית, אבל בטח שלא 1:4.

פורסם
וולוו S60 אני מאמין שתספק את הצרכים שלך, צריכת הדלק שלה מאוד סבירה משהו כמו 1 ל9.5 משולב.

זה הרכב המועדף עליי אבל הבנתי שכל תקלה תעלה לי כמה אלפי שקלים, לפחות..

אשמח לעוד הצעות בבקשה..

תודה !

פורסם

יונדאי סונטה 2007 נפח 2.5 ליטר

הרכב מגיע עם כל האבזור של רכב מנהלים, לא חסר לו כוח, צריכת דלק למרות כל הסיפורים שיספרו לך שפויה בהחלט לרכב בנפח הזה. גדול מאוד מרווח ונוח.

אמין מאוד! זול לתחזוקה.

רכב שבמקור נועד לשוק האמריקאי וגם הצליח שם טוב מאוד.

מציע לך בחום לעשות נסיעת מבחן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...