Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, האם תוכלו לתת לי שם של חברת ביטוח שתהיה מוכנה לבטח ביטוח מקיף גם אם יש 2 תביעות רכוש בשנה האחרונה (אין היסטוריה ביטוחית לפני).

הבעיה שהבנק דורש ביטוח מקיף כל עוד הרכב משועבד...

תודה מראש.

פורסם

יהיו חברות שתסכמנה , רק המחיר יהיה בהתאם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצב מאוד מעניין, הבנק דורש ביטוח מקיף אבל נמנע מבעל הרכב לעמוד בדרישה הזו.

מה כתוב בחוזה עם הבנק לגבי מקרה כזה?

עריכה:

מצאתי באינטרנט חוזה הלוואה לרכישת רכב של אחד הבנקים.

כתוב במפורש שבמקרה של אי-חידוש הביטוח הבנק רשאי להעמיד את יתרת ההלוואה לפירעון מיידי בהודעה 3 ימים מראש.

אני מניח שבכל הבנקים הניסוחים דומים.

אם אתה לא מעוניין למכור את הרכב אז עדיף לך לסגור את ההלוואה ממקור אחר. תלוי כמה נשאר ועד כמה יש ברשותך מקור כזה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שלום, האם תוכלו לתת לי שם של חברת ביטוח שתהיה מוכנה לבטח ביטוח מקיף גם אם יש 2 תביעות רכוש בשנה האחרונה (אין היסטוריה ביטוחית לפני).

הבעיה שהבנק דורש ביטוח מקיף כל עוד הרכב משועבד...

תודה מראש.

חברת שומרה עושה ביטוחים כאלו, אבל המחיר יקר, לי היתה אותה הבעיה ברכב אצלי ורק אצלם הסכימו לבטח המחיר ששילמתי 12,000 ש"ח לשנה מקיף + חובה)

פורסם

וואו זה כ-10K על מקיף. אני מניח שמדובר על רכב נורמלי (נניח עד 100K) ולא איזו מרצדס נכון?

ועוד בחברת שומרה... הם ידועים בשירות ה"טוב" שלהם...

אם אלו המחירים אני הייתי חושב בחיוב על מכירת הרכב, סגירת ההלוואה, וקניית רכב של 15-20K ולעשות צד ג' בלבד.

כמובן קודם כל לברר כמה יעלה צד ג' עם עבר כזה (סוג הרכב לא חשוב)...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...