Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ג'יפ עירוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי גרנד ויטרה קצר? יש כאלה משנתונים אחרונים עם מנוע קטן יותר מ2.4 ליטר ?

במקרה שלנו אשתי רוב הזמן לבדה ברכב, אז כפתרון לרכב גבוה גם 3 דלתות בא בחשבון.

נהג ותיק

פורסם

מניסיון נהיגה על מס' גיפונים ביניהם ניסאן קשקאי, יונדאי IX35 ועוד.

את הראב-4 הייתי פוסל, הרכב מיושן, יקר לרכישה, ערום מאיבזור ותיבת 4 הילוכים פשוטה.

סוזוקי גרנד ויטארה- שתיין דלק משהו כמו 1ל6 ק"מ. חוץ מזה גיפון נחמד.

הונדה וטיגואן יקר כמו שציינת. נשארו הקיה, יונדאי והקשקאי. אישית הייתי בוחר בקשקאי רכב נוח, מהיר, צריכת דלק סבירה, מאובזר ויפה לטעמי.

שיהיה בהצלחה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

תרשה לי להניח ש-99% מהנהגים לא מאיצים בגשם תוך כדי פנייה.

את זה תספר פחות או יותר לכל מעקות הבטיחות בסיבובים של נס הרים.

פורסם
מניסיון נהיגה על מס' גיפונים ביניהם ניסאן קשקאי, יונדאי IX35 ועוד.

את הראב-4 הייתי פוסל, הרכב מיושן, יקר לרכישה, ערום מאיבזור ותיבת 4 הילוכים פשוטה.

סוזוקי גרנד ויטארה- שתיין דלק משהו כמו 1ל6 ק"מ. חוץ מזה גיפון נחמד.

הונדה וטיגואן יקר כמו שציינת. נשארו הקיה, יונדאי והקשקאי. אישית הייתי בוחר בקשקאי רכב נוח, מהיר, צריכת דלק סבירה, מאובזר ויפה לטעמי.

שיהיה בהצלחה.

משהו לא ברור לי לגבי הקשקאי.

האם הדגם אחרי מתיחת הפנים משווק רק ב2 רמות איבזור או 3 רמות כמו שהיה לפני מתיחת הפנים של 2010 ?

נהג ותיק

פורסם
משהו לא ברור לי לגבי הקשקאי.

האם הדגם אחרי מתיחת הפנים משווק רק ב2 רמות איבזור או 3 רמות כמו שהיה לפני מתיחת הפנים של 2010 ?

יש מבצעי סוף שנה על הקשקאי ? שווה לעשות איתם טרייד אין ?

ניתן להוציא מהם שידרוגים ותוספות כחלק מעיסקת רכישה ?

נהג ותיק

פורסם

הלכתי לסוכנות ניסן בהרצליה.

יש הבדל של 15K בין קשקאי בסיסית לדגם המאובזר האמצעי.

מכל התוספות מה שמעניין אותי זה החישוקים הקלים וחיישני הרוורס.

שני הפריטים האלה בטוח לא שווים 15K.

השאלה אם יש אפשרות להוציא מהם שידרוג בחינם או מוזל, וכמה בכלל

העלות האמיתית של שדרוג החישוקים והחיישנים?

נהג ותיק

פורסם
בלי קשר אם CRV היא אופצייה או לא (למרות שברכב איכותי שווה לפעמים לרדת שנתיים כדי לעלות ברמה ואני

אישית הייתי ללא ספק לוקח CRV 2009 עם ק"מ נמוך על פני ניסאן עם 0 ק"מ)

השאלה אם עלויות האחזקה ורמת השרות של הקשקאי הם באותה רמה כמו הונדה או טויוטה?

הרי מדובר על רכב יד 2 וסביר שאחריות היצרן כבר לקראת סיום ואז נושא האחזקה הוא יותר משמעותי

מאשר ברכב חדש.

הונדה CRV הוא רכב די אמין כך שמבחינת עלויות תיקונים אתה יכול להיות יחסית רגוע. אני כותב יחסית, כי כמובן שזה לא כמו רכב שעדיין באחריות יצרן ואתה רגוע לחלוטין. עלויות האחזקה השוטפת (טיפולים) סבירות ולדעתי לא גבוהות יותר, לפחות לא משמעותית, מאלו של הקשקאי.

דרך אגב, באתר של הונדה אתה יכול למצוא מחירון טיפולים מלא לכל הרכבים של הונדה, כך שלא תהיה מופתע מהבחינה הזאת.

פורסם
הונדה CRV הוא רכב די אמין כך שמבחינת עלויות תיקונים אתה יכול להיות יחסית רגוע. אני כותב יחסית, כי כמובן שזה לא כמו רכב שעדיין באחריות יצרן ואתה רגוע לחלוטין. עלויות האחזקה השוטפת (טיפולים) סבירות ולדעתי לא גבוהות יותר, לפחות לא משמעותית, מאלו של הקשקאי.

דרך אגב, באתר של הונדה אתה יכול למצוא מחירון טיפולים מלא לכל הרכבים של הונדה, כך שלא תהיה מופתע מהבחינה הזאת.

באתר בריטי מצאתי רשימת איבזור של דגמי קשקאי ובמה הם נבדלים.

יש פריט שנקרא: Drivers seat lumbar support

שלכאורה אינו קיים בדגם הבסיסי.

מישהו יודע אם בארץ כסא הנהג שונה בין דגם הVISIA לבין הACENTA ?

נהג ותיק

• תוכן חדש...