Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרמית בקילומטרז', מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שלום לכולם.

לפני כפחות משנה חברתי נפלה קורבן לתרמית של סוחר רכבים מנתניה וזהו הסיפור בקצרה:

סוחר הרכבים מכר את הרכב כשברשיון הוא יד 02 כשהוא מיופה כוח._(והיד 02 הינה חברה פרטית), עם קילומטרז' של 145000.

לאחר כשמונה חודשים, כשהגיע הטסט וכשהרשיון נשלח לביתה של חברתי, לתדהמתה היא רואה שהרכב שכרגע הוא על שמה הוא יד 04 עם קילומטרז' שכתוב ברשיון של [כשהקילומטראז' שמופיע ברישיןו הוא] 185000 ק"מ._ז"א שלרכב הורד ק"מ [הורד קילומטראז']'] .

לאחר בירור קצר גילינו שהסוחר קנה את הרכב מהחברה הפרטית והפך להיות יד 03, ולאחר כיומיים מכר אותו לחברתי. במהלך היומיים האלה הוא הוריד את הקילומטרז' והציג את הרכב כיד 02, כמו שכתוב ברשיון שהוא קיבל כשקנה את הרכב מהחברה.

אציין שברשיון שהוא קיבל עדיין לא כתבו את הקילומטרז' של הרכב, מכיוון שזהו בדיוק מספר חודשים לפני שהתחילו לכתוב.

בנוסף, בבירור עם החברה, אומת הקילומטרז' שבה [שבו]הם מכרו את הרכב לסוחר, והוא תואם את הקילומטרז' שהיה כתוב בטסט שאותו הם העבירו אחרונים [הטסט האחרון אותו הם העבירו] (כמובן שרשיון רכב עם הקילומטרז' המעודכן נשלח גם לסוחר, אך הוא לא היה מודע שהק"מ רשום לאחר שכבר הוריד [שהקילומטראז' יהיה רשום ברישיון לאחר שהוא טיפל ברכב])

הוגשה תלונה במשטרה כנגד בעל הרכב היד 03 והסוחר מיופה הכוח שלו.

כרגע שאלתי היא כזאת: הרכב לפני טסט, וכידוע הם רושמים את הקילומטרז',_ מה אני אמור לעשות? שאיני רוצה שירשמו את הק"מ הנוכחי, 145000, כי הוא לא נכון ולא אמיתי.

תודה מראש ..

פורסם

הפניה למשטרה היא מיותרת

תוצאת הפניה היא ברורה וידוע מראש.

אתם צריכים להעריך את הנזק שנגרם לכם ולפנות אל המוכר/סוחר

ואם לא יעזור , לפנות לבית המשפט עם חוות דעת שמאי על היקף הנזק.

פורסם

תבקש שירשמו את הקילומטרז' האמיתי, תגיד שהחליפו לך שעון.

הקילומטראז' הוא כמובן מה שרשום היום מינוס כמה שהיה ביום שקנית את התרמית + הק"מ שרשום בטסט.

המזל הוא שאתה בין האחרונים שעוד אפשר לעשות עליהם את הקומבינה הזו, כי כיום הכל רשום ומסודר.

ספוג את היריקה הזו והמשך הלאה בחייך...היית מרוצה מהרכב במשך שנה, המשך לנסוע בו וזהו.

פורסם

תלונה במשטרה אינה מיותרת.

במקביל לשלוח למוכר מכתב תביעה לביטול העסקה בגין מצג שוא.

אם לא מגיב - תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. בתביעות קטנות לא עוסקים בעניינים הפליליים (זיוף הקילומטרז') אך אפשר לתבוע לפחות את הנזק הכספי הישיר - ההפרש בין מחירון הרכב לפי מצבו האמיתי לבין מצבו כפי שהוצג בקניה.

פורסם

עד שבית המשפט יזוז זה יקח הרבה זמן זה מערכת כבדה.

אתה יודע את השם ושם משפחה שלו? אני במוקמך הייתי מחפש אותו בככל הארץ

ואומר לו שיחזיר איזה כמה אלפים בגלל הזיוף, לא היה מסכים הייתי שובר לו תראש פשוט.

סליחה על הביטוי אבל ככה צריך להתנהג עם אנשים כאלה

אנשים עובדים ומזיעים בשביל להגיע לרכב,ובא אחד שישחק להם בכסף ויזייף ככה?

מגיע לו ליפגע.

פורסם
תלונה במשטרה אינה מיותרת.

במקביל לשלוח למוכר מכתב תביעה לביטול העסקה בגין מצג שוא.

אם לא מגיב - תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. בתביעות קטנות לא עוסקים בעניינים הפליליים (זיוף הקילומטרז') אך אפשר לתבוע לפחות את הנזק הכספי הישיר - ההפרש בין מחירון הרכב לפי מצבו האמיתי לבין מצבו כפי שהוצג בקניה.

התלונה מיותרת כי ידוע מראש מה תיהיה התוצאה , והתוצאה לא תקדם את הנפגע במאומה ואולי אף ההפך.

אין מה לשלוח דרישה לא ריאלית , וביטול עסקה זו דרישה שאינה ריאלית.

פורסם
עד שבית המשפט יזוז זה יקח הרבה זמן זה מערכת כבדה.

אתה יודע את השם ושם משפחה שלו? אני במוקמך הייתי מחפש אותו בככל הארץ

ואומר לו שיחזיר איזה כמה אלפים בגלל הזיוף, לא היה מסכים הייתי שובר לו תראש פשוט.

סליחה על הביטוי אבל ככה צריך להתנהג עם אנשים כאלה

אנשים עובדים ומזיעים בשביל להגיע לרכב,ובא אחד שישחק להם בכסף ויזייף ככה?

מגיע לו ליפגע.

ממש ככה פשוטו כמשמעו שובר לו את הראש ?

פורסם

רוב הסיכויים שתגיע לעבריין כבד ומגעיל, שיאיים עליך באלימות פיזית. ככה הם מרוויחים את הלחם שלהם.

כמה חבל שאנשים תמימים, במקום להדיר רגליהם מהמגרשים הדפוקים האלה וללכת אך ורק למגרשים של חברות ליסינג נורמליות, ממשיכים להגיע אליהם.

בכל מקרה ההפרש במחיר בטח יהיה כמה אלפי שקלים, בטח לא משהו ששווה את ההתעסקות עם העבריין - וכמובן שאחרי שבית משפט יפסוק לך את הכסף יש גם הוצאה לפועל וכו'...

בקיצור - לא שווה את בלבול המוח.

פורסם

מאחורי המקלדת כולנו סטיבן סיגל.:-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
התלונה מיותרת כי ידוע מראש מה תיהיה התוצאה , והתוצאה לא תקדם את הנפגע במאומה ואולי אף ההפך.

אין מה לשלוח דרישה לא ריאלית , וביטול עסקה זו דרישה שאינה ריאלית.

למה לא ראלית, עם יש לו הוכחה כי הרכב נמכר כיד 2 בק"מ נמוך , הוא ראשי לדרוש פיצוי , מדובר על רמאות !!!

אין פה עניין של טעות, אלא עניין של אי גילוי נאות, רמאות.

אולי המשטרה לא טטפל בעניין אבל עם יש לו הוכחות הוא ראשי לתבוע פיצויים אפילו מלאים על חצוי של שווי הרכב ללא בעיה.

בית משפט לתביעות קטנות אולי יקח זמן, אבל בטוח עם תיק מסודר הוא יראה לפחות משהו מאשר לשבת ולתת למישהו אחר להידפק

גם.

פורסם
רוב הסיכויים שתגיע לעבריין כבד ומגעיל, שיאיים עליך באלימות פיזית. ככה הם מרוויחים את הלחם שלהם.

כמה חבל שאנשים תמימים, במקום להדיר רגליהם מהמגרשים הדפוקים האלה וללכת אך ורק למגרשים של חברות ליסינג נורמליות, ממשיכים להגיע אליהם.

בכל מקרה ההפרש במחיר בטח יהיה כמה אלפי שקלים, בטח לא משהו ששווה את ההתעסקות עם העבריין - וכמובן שאחרי שבית משפט יפסוק לך את הכסף יש גם הוצאה לפועל וכו'...

בקיצור - לא שווה את בלבול המוח.

סוחרי הרכב הם בדרך כלל אנשים תת רמה דפרים אתה צודק.

אבל הנוכלות שלהם זה פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה.

אני יציין שאני ניצלתי כמה פעמיים מסוחרי רכב הם פשוט ראו שאני רציני ולא מתלהב בכלל

חקרתי אותם בכל כך הרבה שאלות עד שתפסתי את השקרים אלה אנשים שמחייכים אלייך ודופקים מהצד השני.

הלואי שהכסף שהם גנבו מאותו בחור ילך לתרופות.

ממש ככה פשוטו כמשמעו שובר לו את הראש ?

פשוט ככה אני לא יודע מה איתך אבל כסף לא גודל על העצים במיוחד במדינה כל כך קשה כמו שלנו.

שאנחנו נלחמים על קיומנו והמחירים רק צוחנים לשמיים.

פורסם

לא כל סוחרי הרכב הם עבריינים.

אפשר להרוויח ממסחר ברכב גם בלי לשקר ולרמות - רק צריך לקנות בזול ולמכור עד כמה שאפשר יותר יקר.

סוחרי הרכב של נתניה בד"כ ידועים בתרמיות שלהם, ולכן אני באמת לא מבין מדוע אנשים חוזרים אליהם כבר עשרות שנים.

פורסם

יש אנשים תמימים פשוט שזה הטרף הקל של סוחרי הרכב.

יש נשים למשל, שסוחר הרכב יגיד להם תראי בעלים קודמים 01 אני יד ראשונה.

או כל מיני טריקים מלוכלכלים, בקיצור אני מקווה שהם יושנים טובים בלילה כל אתום סוחרים.

פורסם
מאחורי המקלדת כולנו סטיבן סיגל.:-D

אני יותר בכיוון של צ'אק נוריס :wink:

אני לא ממליץ לאף אחד לנהוג באלימות, אתה אף פעם לא יודע מה מחכה לך בצד השני. גם אני שאני גיבור גדול ותאמין לי המשפחה שלי נראית כמו פרק של תמונות יפואיות חושב פעמים. תמיד יש מטומטמים שאין להם מה להפסיד.

הבעיה היא שהמערכת המשפטית היא ביזיון, בארה"ב יש את הBBB ואת המדינה שמטפלת בתלונות במהירות, אפשר בקלות להשעות רישיון סחר למישהו. אבל אם תתלונן סתם תשלם כסף.

haters will hate

פורסם
סוחרי הרכב הם בדרך כלל אנשים תת רמה דפרים אתה צודק.

אבל הנוכלות שלהם זה פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה.

אני יציין שאני ניצלתי כמה פעמיים מסוחרי רכב הם פשוט ראו שאני רציני ולא מתלהב בכלל

חקרתי אותם בכל כך הרבה שאלות עד שתפסתי את השקרים אלה אנשים שמחייכים אלייך ודופקים מהצד השני.

הלואי שהכסף שהם גנבו מאותו בחור ילך לתרופות.

פשוט ככה אני לא יודע מה איתך אבל כסף לא גודל על העצים במיוחד במדינה כל כך קשה כמו שלנו.

שאנחנו נלחמים על קיומנו והמחירים רק צוחנים לשמיים.

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו .....

• תוכן חדש...