Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן וחסכוני עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב קטן ידני וחסכוני עד 10K

ממש צריך עזרה במציאת כיוון.

לא מכיר בכלל.

מישהו יכול לעזור לי להתמקד?

מה לחפש? מה חשוב? מה פחות חשוב?

שנתון חשוב? או יותר חשוב דגם?

תודה

עידן

פורסם

אם תצליח למצוא ספייס 2001 מומלץ,אם לא יש את הפונטו דור קודם עד שנת 2000,כמו כן שרייד תיהיה ישנה בשנתיים בערך אך נחשבת לאמינה,אקסנט עם מנוע 1500 תיהיה זריזה למדי בשנים הראשונות עד 97 או 98 היה לה תופעה של סדק בדש בורד,מישהו פורום אמר שלאחר מתיחת פנים זה טופל,בכול אופן תדע זאת,כמו כן גם פיאסטה בערך 2001 נכנסת לתקציב.

כשאתה מחפש לא לשכוח לבדוק טסט,מערכות מיזוג,אין טעם ללכת לדעתי למכון בדיקה ברכב ישן,אבל לפחות ביקור במוסך שיתן מבט אולי יש משהו רציני. ולא מסוחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתה לי פונטו xtz עם בעיות התחממות. החלפתי רדיאטור. תיקנתי לפחות 6 פעמים את המאוורר. שיפצתי ראש מנוע. הקלאצ הלך ותיקנתי. את האגזוז ריתכתי 10 פעמים עד שבמוסך הכריחו אותי להחליף אותו. פנסים הייתי צריך להחליף כי אי אפשר יותר היה לכוון אותם...

בקיצור שונא את פיאט... (בלי רגשות טינה:-D )

הרבה ממליצים לי על שרייד. מה צריך לבדוק בה? ממה להיזהר?

מה לגבי פולו?

פורסם

אם תיקנת 6 פעמים מאוורר חשבת אולי שנותנים לך חלקים לא איכותים או לחילופין עבודה לא טובה?

קלאץ לא קשור אם זה פיאט או ב.מ.וו זה בלאי ותלוי בסגנון נהיגה.

אגוז ריתחו לך 10 פעם? אולי ברכב ישן כבר הגיע הזמן להחליף ולא לסגור סתימות. או לחילופין במשך השנים שמו אגזוז זול וזאת התוצאה,כדי שרכב חסכוני יחסוך,אתה לא צריך לחסוך עליו כשצריך.

אחרי החליפו לך רדיאטור,שמו לך פאפרלו בתור נוזל קירור?

קח בחשבון שגם עכשיו יהיו לך הפתעות,אתה קונה רכב ישן,וגם השרייד אמינה ככל שתהיה לא תבטיח לך אמינות חסרת פשרות.

אני הייתי בודק לגבי נוזל קירור שאין מים,מעבר לזה דברים רגילים,תקינות חשמל,איתור נזילות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...