Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעלות את הטורים במזדה 6 2300 שנת 2004

בימעתי ניקויי יסודי למיצערת בתיקווה שזה יעזור ואכן עזר בקצת.

כשהרכב חם כשהגיר במצב D הטורים עומדים על 750 בערך אבל ליפעמים הטורים יורדים ל 700 ואז הרכב רועד.

ברכב יש 4 תושבות מנוע חדשות מקוריות ככה ששללתי את התושבות.

ליפעמים שזה קורה אני לוחץ על הברקס ומעלה את הטורים ל 850-900 סלד והרכב עובד מצויין ללא שום רעידות

אחרי חיפושים הבנתי שלא ניתן לעלות את הטורים באופן ידני.

חשבתי לפצל צינור ווקום עם ברז קטן שהסעפת תימשוך יותר אוויר (ממש קצת) וככה הטורים יעלו.

האם נכון הדבר?

האם יש השלכות?

האם יש דרך אחרת?

חייב לציין שזה לא קריטי אבל אני פדנט מידי ולא יושן בלילה, (אוהב את הרכב פיקס)

תודה לעוזרים רז...

פורסם

אל תעשה קומבינות.

אם הסל"ד לא בטווח התקין ישנה בעיה, בדוק משיכות אוויר בין הפילטר למצערת בסעפת היניקה.

בדוק את סעפת היניקה יתכן ויש בה סדק כי היא מפלסטיק.

בצע ניקוי ייסודי למנוע הצעדים, לפרק את המצערת וכשהיא בחוץ לנקות אותה שתהיה כמו חדשה.

לאחר מכן לבדוק אם הבעיה נפתרה, אם לא אז יש לחבר סורק תקלות ולקרוא את ערכי חיישן הMAF בסרק (G/S), יתכן והוא עייף/מלוכלך והוא גורם לבעיה.

אי אפשר לכוון את סל"ד הסרק, משום שהמחשב מכוון את הסל"ד ע"פ נתונים צרובים בו, אם המחשב לא מצליח לשמור על סל"ד סרק תקין קיימת בעיה שיש לפתור ולא לעקוף

* וגם אם תעשה ברז קומבינה הרכב לא יסע טוב יצרוך יותר דלק יזהם וגם תידלק נורת "בדוק מנוע" עם קוד תקלה על חיישן MAF תוך נסיעה קצרה.

• תוכן חדש...