Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ביטוח לפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בעוד כחודשיים אני צריך לחדש את הביטוח שלי לרכב (חובה+צד ג')

עכשיו אני נמצא אצל סוכן מצוין אבל הוא דורש סוכם יחסית גדול על הביטוח בשנה האחרונה יצא לי משהו כמו 4700 ביטוח חובה וצד ג' לנהג חדש עם וותק של שנה בלי תאונות. (מדובר על פיג'ו 206 שנת 99 מנוע 1360סמ''ק ידני)

עכשיו אני כבר נהג צעיר ויש לי וותק של שנתיים וחצי, הייתי מעוניין לקבל הצעה על סוכן ביטוח שיש לו מחירים נורמליים לביטוח ושיהיה זמין בשעת הצורך ולא ינסה להתחמק.

אשמח לקבל המלצה על כמה סוכני ביטוח מאזור חיפה.

תודה רבה והמשך שבוע מצוין.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

חברת ביטוח שעובדת איתנו מבית מגדל מאוד זולים יחסית למתחרים (אני לא מדבר על ביטוח ישיר, AIG וכ'ו שאין עם מי לדבר)

הילה 054-7723814

תגיד לה תומר ממחלקת רכב חדש שלח אותך היא תדאג לך.

• תוכן חדש...