Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט גרנדה פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת לגבי הרכב פיאט פונטו גרנדה, היעד שלי הוא רכב קטן חסכוני בדלק לנסיעות 95% שהם בעיר

ובתקציב שהצבתי לעצמי 35-45 אלף שקל מצאתי את הרכב הזה.

הייתי רוצה לשמוע לגביו לגבי האמינות איכות נסיעה אביזור בקיצור כל מה שאפשר לספר על הרכב

או אולי לתת המלצה לרכב אחר בתקציב אם אפשר.

תודה רבה

פורסם

אם זה אוטומט אז לרכב יש גיר רובוטי,לא כולם אוהבים את הפעולה שלו,אבל זה גיר חסכוני.יש לה 2 מנועים 1.4 ו1.2 האחרון חלש ועדיף את ה 1.4. הרכב נוח,בטיחותי, אחזקה יחסית זולה וכמו רמת אמינות לא רעה.

אם הרכב בעיקר לעיר אולי כדי לשקול את הפנדה,קטנה יותר,חסכונית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפנדה זה לא לכל אחד. אני ישבתי בפנים והרגשתי רע מאוד. כמו כן הפלסטיקה מרגישה צעצועית ברמות קיצוניות.

לעניינך: אפשר לרכוש בכיף גם את 1.2 החלש יותר, קח בחשבון שזה רכב איטי בתגובות שלו יחסית לאוטומט 1600 שרוב האנשים רגילים אליו.

המרווח בגרנדה פשוט מדהים, העיצוב יפה וכיף להיכנס לרכב.

סה"כ רכישה ראויה בתקציב נמוך יחסית.

פורסם

התיבה הרובוטית קיימת רק במנוע ה-1.4. ב-1.2 קיימת תיבה ידנית בלבד.

ה-1.2 זאת עגלה מתה. היא חסכונית, מרווחת, בטיחותית ואפילו מתנהגת סביר, אבל היא לא זזה. ממליץ להתמקד ב-1.4.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קודם כל תודה לכולם,

מה הרכב עד כדי כך "עגלה" ולא זז? אני לא מחפש ביצועים בשמיים אני מחפש שיהיו ביצועים סבירים שמתאימים לנסיעה עירונית, אני גר באיזור הדרום בלי עליות ככה שהרכב לא צריך להתאמץ יותר מדיי וגם נסיעות הבין עירוניות הן נדירות פעם בכמה חודשיים

פורסם

לגרנדה יש מנוע דומה לפנדה,רק שהיא שוקלת יותר,לכן אם הפנדה זה לא רכב זריז,מה ניתן להגיד על סופר מיני עם כזה מנוע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נראה לי שקצת מגזימים פה, לא חושב שהיא "לא זזה". תעשה נסיעת מבחן - הכי טוב.

ביליתי במחיצתה של גרנדה פונטו 1.2 כ-17K ק"מ. זה לא שלא תוכל להתנייד איתה במהירות החוקית ואף יותר - היא תגיע לזה. זה פשוט יקח לה המון, וכשאני כותב המון אני מתכוון ה-מ-ו-ן זמן עד שהיא תצליח להגיע לשם.

אם זה לא מפריע לך, לך על זה. ב-500 שיש לי מותקן מנוע זהה, וגם שם הוא לא בדיוק מקמט אספלט. העניין הוא שה-500 קלילה יותר וקטנה יותר ולכן זה פחות מפריע.

אישית לא הייתי רוכש גרנדה פונטו 1.2.

אגב, שים לב שגרנדה פונטו 1.2 רבות היו בחברות ההשכרה השונות. בדוק היטב את מקוריות הרכב. מי יודע, אולי תיפול על זאת שהיתה שלי. סיפרתי עליה בשרשור "ספר לנו על רכב הליסינג שלך" שמופיע בראש הפורום הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

גם ה 500 כבדה הרבה יותר מהפנדה ונהגתי בה שבועיים, ולא הרגשתי שהיא עגלה...הכל ענין של מה מחפשים ברכב. אין ספק שזה כיף שהרכב שלך זריז אבל אולי למי שחושב על הגרנדה יספיק הכוח שלה, כמו שלמשל אומרים על הפיאסטה שהיא עוד יותר עגלה ועדיין משבחים אותה כי היא טובה בפרמטרים אחרים.

פורסם

ההפרש בין הפנדה ל-500 עומד על 80 ק"ג (860 ק"ג לעומת 940 ק"ג). אני מעריך שההבדל נובע מציוד הבטיחות הנוסף שיש ל-500 (5 כריות אויר נוספות וקורות פלדה בדלתות).

בכל אופן, זה לא הפרש שיכול לגרום להבדלים ניכרים עד כדי כך.

• תוכן חדש...