Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה מטויוטה פריוס .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני צריך להניע את הרכב שלי בעזרת הרכב הנוסף בבית טויוטה פריוס 2008 .

לפני כמה ימים פתחתי את מכסה המנוע , לא רציתי לשחק שם יותר מידי אבל ממבט על לא ראיתי את המצבר .

מישהו יודע איפה נמצא המצבר בטויוטה פריוס 2008 ? כדי שאוכל מחר להניע את הרכב ?

מעבר לכך שראיתי באינטרנט שיש בתא מטען, אני לא רוצה לפגוע בשאר המערכות ברכב בגלל זה .

תודה מראש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם .

לפני כמה ימים פתחתי את מכסה המנוע , לא רציתי לשחק שם יותר מידי אבל ממבט על לא ראיתי את המצבר .

מעבר לכך שראיתי באינטרנט שיש בתא מטען, אני לא רוצה לפגוע בשאר המערכות ברכב בגלל זה .

תודה מראש

יעקב

רכבים היברידים עובדים במתחים גבוהים מאוד ולא כידאי לך להרוס רכב כזה או להתחשמל .רד מהרעיון.

פורסם
רכבים היברידים עובדים במתחים גבוהים מאוד ולא כידאי לך להרוס רכב כזה או להתחשמל .רד מהרעיון.

ואיך לדעתך מתניעים רכב היברדי שהמצבר שלו התרוקן ? ברור לך שבעזרת מצבר מרכב אחר.

ברכבים היברדים קיים חיבור מיוחד בתא המנוע המיועד להתנעה בעזרת מצבר אחר.

מנתקים את המערכת ההיברדית ומוצאים את המפתח מהסווי'ץ וקדימה מתניעים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא הבנתי מה צריך לעשות ?

צריך לנתק משהו לפני ? או פשוט לחבר ולהניע רכב אחר ? כמובן שאני אעשה את זה שהפריוס מונעת ...

בברכה

ושוב תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
שלום לכולם .

תודה מראש

יעקב

בס"ד

ברכב המדובר תשתדל להימנע מהתנעת רכב אחר בעזרת כבלים במידה ואין לך ניסיון.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

מרק אתה טועה, ברכב מותקן מצבר 40 א/ש 12 V .

וסוללה היב' אשר מומלץ מאוד לא "להתעסק" איתה.

אין אפשרות להניע מפריוס רכב רגיל אחר . אלא , רק פריוס .

פורסם

כתבתי בהודעה השנייה שקיימים שני מצברים. מצבר של 12 וולט חומצת עופרת ומצבר ניקל מטאל הידריד בעל מתח קטבים של 7.2 וולט.

איפה בדיוק אתה רואה כאן טעות ?

פורסם

ולמה זה לפי דעתך ?

פורסם

למה אין אפשרות? עשיתי את בלת ברירה אך בקלות רבה ...

חד פעמי ללא ספק ...

תודה לכולם .

יעקב

פורסם

למה אין אפשרות? עשיתי את בלת ברירה אך בקלות רבה ...

חד פעמי ללא ספק ...

תודה לכולם .

יעקב

העיקר סתם לכתוב שאני טועה או שזה בלתי אפשרי.

פורסם

אני מקווה שאני לא כותב כדי לכתוב אבל ישנן מספר אי הבנות. המצבר היחידי שמותר לחשוב עליו הוא מצבר החומצה-עופרת (12 וולט) אך לא בטוח כי ניתן להשתמש בו.

המנוע החשמלי מחובר למצבר ה NiMH דרך מערכת בקרה דו שימושית (מנוע/אלטרנטור) שעובדת במתח גבוה יותר שממש לא כדאי להתעסק איתה. בנוסף, מערכת הבקרה בודקת זרם טעינה/פריקה בצורה רציפה ופריקה לא מבוקרת תשבש את הפרמטרים שלה.

מצבר החומצה-עופרת של 40 אמפר שעה הוא כנראה קטן מדיי להפעלת מתנע (זרם התנעה נמוך), בדוק לפי מק"ט המצבר מהו זרם התנעה שלו ולפי זה תדע אם ניתן להשתמש בו או לא.

פורסם
מצבר החומצה-עופרת של 40 אמפר שעה הוא כנראה קטן מדיי להפעלת מתנע (זרם התנעה נמוך), בדוק לפי מק"ט המצבר מהו זרם התנעה שלו ולפי זה תדע אם ניתן להשתמש בו או לא.

1. קיבולת מצבר נמוכה אינה מעידה בהכרח על זרם ההתנעה שהמצבר מסוגל לספק.

בדרך כלל המצברים המותקנים ברכבים יפניים הינם תוצרת פאנסוניק ובעלי כושר התנעה גבוה יחסית למצברים אחרים בשוק. מצברים אלה הינם שווה ערך למצברים תוצרת אופטימה.

מצבר של 40AH שעה תוצרת אופטימה הינו בעל כושר התנעה של 500CCA לפי BSI יניע כול רכב פרטי.

2. אל תשכח כאשר מחברים שני מצברים במקביל ההתנגדות השקולה יורדת ולכן גם זרם ההתנעה עולה.

3. אל תשכח שכושר ההתנעה המוצהר (הנומינלי) של מצבר נבדק בטמפ' נמוכה של מינוס 20 מעלות צלזיוס לכן בטמפ' של +20 כושר ההתנעה עולה.

• תוכן חדש...