Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת יונדאי אקסנט 2006-2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לרכוש את הרכב הנ"ל, בבדיקה בלוחות יד שנייה,

מסתבר ששנת 2007 מוכרים כמעט רק רכבים שהיו בליסינג, ואני מעוניין רק ברכב שהיה בידיים פרטיות.

1. מישהו יודע מה הסיבה לכך ששנת 2007 אין פרטיות?

2. עשיתי סבב טלפונים בין סוכנויות רכב, בכלמוביל בפ"ת אמור שיש לנו את הרכב הנ"ל,

רק בשנים 2006 ו 2007, כאלו שלא היו בליסינג, אלא רק בידיים פרטיות, ויש להם לא מעט כאלו (מטרייד אין),

בתקווה שלא סתם אמרו לי זאת ע"מ שאגיע, האם הגיוני? כיצד יתכן שרק להם יש, ואילו בשוק מוכרים רק מליסינג?

(אני יודע שכלמוביל הם היבואנים הרשמיים של יונדאי, אבל האם רק בשל כך?)

3. באופן כללי, האם כלמוביל זו חברה אמינה ומומלצת?

4. טיפים כללים בנוגע לרכישה הנ"ל יתקבלו בברכה :-)

תודה רבה.

פורסם

2006 זה העיצוב הישן ובאופן כללי חרא אוטו, 2007 אחלה אוטו שבעולם ולכן הוא נכנס חזק לליסינג והאמת שגם אני מחפש אחת כבר חודש ולא מצאתי אפילו אחת פרטית!

פורסם

הרכב לא היה אטרקטיבי לציבור הפרטי בשל מחירו הגבוה יחסית לתמורה בשוק הפרטי.

מדובר בלסינגטומטית טיפוסית.

מזגן+ תא מטען ו5 דלתות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטער, אבל לא הבנתי, הבחור הקודם אמר (במילים אחרות) לא לגעת ב 2006, אלא רק ב 2007,

סליחה על הבורות, אבל לא כ"כ הבנתי מדוע.

פורסם
מצטער, אבל לא הבנתי, הבחור הקודם אמר (במילים אחרות) לא לגעת ב 2006, אלא רק ב 2007,

סליחה על הבורות, אבל לא כ"כ הבנתי מדוע.

הבחור למעלה צודק! לאמא שלי הייתה 2006! (צורה ישנה) וזה באמת חרא של אוטו!

מאוד לא נוח, ירידת ערך מטורפת (עכשיו זה כבר לא כ"כ משנה ) רכב הכי פשוט שיש ומאוד מיושן, אוכל הרבה דלק יחסית לגודל והנפח, גיר הלך בפחות מ100 אלף, ומביצועים?אפשר לשכוח בקושי סוחב! (למרות שמי שמחפש אוטו כזה לא מחפש ביצועים)

את דגמי 2007 ומעלה אני לא מכיר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
מה ההבדל העקרוני בין 2006 ל 2007?

דווקא הבנתי ש 2006 היה לא רע.

אני שוקל לרכוש מליסינג.

למה לפסול על הסף רכבים מליסינג?

מדובר על יונדאי אקסנט, מכונית לא סחירה במיוחד ולא מוצלחת במיוחד שבכל מקרה שווקה ברמת אבזור בסיסית. למה לשלם יותר על אותו הרכב בדיוק? זה לא שרכב פרטי יהיה מאובזר, בטיחותי או מגניב יותר. סתם תשלם יותר על אותו הדבר בדיוק.

רק שתדע, בשנת 2006 ו-2007 לא הייתה חובה לציין שימוש בליסינג ברישיון הרכב. זה אומר שאתה יכול לראות אקסנט 2007 שברישיון שלה כתוב שהיא פרטית, למרות שהיד הראשונה היתה בליסינג. החובה לציון ליסינג (החכר, בעברית) נכנסה רק במהלך 2008.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה יכול למצוא פה ושם פרטיות, אבל קח בחשבון שתשלם עליהן הרבה יותר.

רכבי ליסינג נמכרים ב-27% מתחת למחירון, לא פחות! וזה המחיר כשהרכב יוצא אחרי 3 שנים בליסינג, עם 100 אלף ק"מ, או בהשכרה, עם 80 אלף ק"מ (בערך).

גם אם תצליח למצוא אחת פרטית, שעברה לצורך העניין 80 אלף ק"מ במקום 120 אלף ק"מ, האם שווה לך לשלם עליה מחירון?

מדובר ב-10-15 אלף ש"ח יותר...

לטעמי - אם אתה מוכן לשלם מחירון על אחת פרטית מ-2007, שלם מחירון מינוס 20% על אחת משנת 2009 שעברה שנתיים של ליסינג.

אותו ק"מ, אותו רכב בדיוק - רק תקבל שנתיים פחות על הכביש ואחריות כלשהיא על תקינות הרכב.

פורסם

רוב הליסנגים אם איני טועה גם היו 1.4 ולא 1.6 לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רוב הליסנגים אם איני טועה גם היו 1.4 ולא 1.6 לא?

בליסינג יש הכול, גם 1.6 וגם 1.4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. אקסנט שנת 2007 אוטומטית נפח 1400 דגם GL במחירון יצחק לוי המחיר הוא 50,000 ש"ח,

במחירון יד2 המחיר הוא 43,500 ש"ח, מדוע פער כה גדול, ומה מחיר השוק בפועל?

2. צויין בפורומים כי בגין בעלות ליסינג מפחיתים 27%, אך לפי המחירונים הנ"ל ההפחתה היא 10%-12% בלבד, מה נכון בפועל?

תודה רבה.

פורסם

לגבי האקסנט 2006, אז לי יש אקסנט 2005 שזה בדיוק אותו רכב כמו 2006 וזה הרכב הגרוע ביותר שהיה לי(כבר היו לי 4 רכבים), לפני שבוע עשיתי טסט ואחרי כל התיקונים יצא לי 4500 ש"ח וזה עוד אצל המוסך של בן דוד שלי....

2007 זה רכב פצצה! נהגתי עליו בהשכרה לחודש שלם ונהנתי מכל שניה.

פורסם

לי מאוד הפריע איכות הפלסטיק,זה כמו ברכבי מיני,מאוד גס. סך הכול מבחינת נוחות סביר אין תלונות,בגרסאות שבהם הסלון הוא בז גם תא נוסעים נעים לשהיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
1. אקסנט שנת 2007 אוטומטית נפח 1400 דגם GL במחירון יצחק לוי המחיר הוא 50,000 ש"ח,

במחירון יד2 המחיר הוא 43,500 ש"ח, מדוע פער כה גדול, ומה מחיר השוק בפועל?

2. צויין בפורומים כי בגין בעלות ליסינג מפחיתים 27%, אך לפי המחירונים הנ"ל ההפחתה היא 10%-12% בלבד, מה נכון בפועל?

תודה רבה.

המחירון הוא בדיחה לא מצחיקה.

תיכנס לכל אחת מחברות הליסינג ותגלה שאתה מקבל הנחה של 27% על רכב שבילה בליסינג במשך 3 שנים.

תשלום של יותר מ-36K על רכב שנת 2007 יוצא ליסינג, זה "לצאת פראייר".

בינינו, גם לרכוש רכב פרטי שנת 2007, כשאתה יכול לרכוש באותו מחיר או בתוספת צנועה את דגמי 2009, זה גם דבילי. לא מדובר בגירסת גימור מדהימה ששווה לשלם עבורה תוספת רצינית.

לגבי המחירון - YAD2 פשוט יותר מחובר למציאות - בזמן שהמחיר בפועל הוא 36K, יד 2 נותן מחיר מחירון של 39,150 ש"ח לרכב יוצא ליסינג ולוי יצחק מתמחר אותו ב-45K.

• תוכן חדש...