Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה שבמבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום ומעוניין לשאול על הסיאט איביזה שבמבצע,אודה לתשובותיכם,

מדובר בסיאט איביזה 5 דלתות 1400 סמ"ק ידני referance ב 70000 שקל.

רציתי לדעת:

1. מה הכדאיות של העסקה?

2. האם זה באמת מבצע או שהורדת מחירון?האם הרכבים ב 2012 יהיו במחיר דומה?.האם זה יהיה זהה למבצע על הפאביה ב 70000 לפני כמה חודשים וכשנגמר המבצע התברר שזה לא ממש מבצע כי העלות של אותו דגם בשנתון 2012 הייתה די שווה שזה 75000.

3. איך הרכב?האם הוא אמין?נוח בנסיעה? איך הוא בעליות?מהיר?טוב?

אשמח לקבל תשובות לשאלות הנ"ל וכל הערה נוספת תתקבל בברכה.

תודה לכולם.

פורסם

מצטרף לשאלה שלך אני גם בהתלבטות בין הסיאט איביזה לפאביה 2011 שבמבצע..

בנתיים מהאנשים ששאלתי אמרו לי שמבחינת נסיעה ונוחות הפאביה יותר טובה...

אבל יעזור לי מאוד הדעות של האנשים פה..:-D

פורסם

היי,

האיביזה והפאביה די דומות,אותו מנוע,אותה שלדה נשאר רק נושא המחיר שצריך להכריע כאן.

אני חושב דווקא שהאיביזה יותר נוחה בנסיעה ויותר יפה מהפאביה,מה גם שעלות הביטוח בפאביה יותר יקר בהרבה ומחייבים להרכיב איתוראן מה שלא חייב באיביזה,

נשאר רק לדעת מה הכדאיות של העיסקה והמבצע,האם כדאי לרוץ ולהזמין או לחכות ל 2012?

אני כמעט נעול על האיביזה שהיא הרבה יותר יפה,

מחכה לשמוע מחברי הפורום מה דעתם?:-)

פורסם

mohi שלום

כבר היו דיונים ענקיים לגבי האיביזות שבמבצע, תעשה חיפוש קצר בפורומים.

במקביל תכנס לקטלוג רכב משומש של קארספורום לדגם הספציפי, תקרא קצת ותחכים.

להלן ליניקים לאיביזה 5 דלתות ואיביזה 3 דלתות.

בנוסף, לצ'מפיון מוטורס יבואנית איביזה יש נציג כאן בפורום. ניתן לפנות אליו ישירות בכל שאלה או הבהרה.

בהצלחה

פורסם
היי,

האיביזה והפאביה די דומות,אותו מנוע,אותה שלדה נשאר רק נושא המחיר שצריך להכריע כאן.

אני חושב דווקא שהאיביזה יותר נוחה בנסיעה ויותר יפה מהפאביה,מה גם שעלות הביטוח בפאביה יותר יקר בהרבה ומחייבים להרכיב איתוראן מה שלא חייב באיביזה,

נשאר רק לדעת מה הכדאיות של העיסקה והמבצע,האם כדאי לרוץ ולהזמין או לחכות ל 2012?

אני כמעט נעול על האיביזה שהיא הרבה יותר יפה,

מחכה לשמוע מחברי הפורום מה דעתם?:-)

הפאביה לא מחייבים להתקין איתוראן, והיופי זה עניין של טעם.

אגב, בדקת את מחירי הביטוח של האיבזיה? באמת אשמח לשמוע מה מחיר מקיף פלוס חובה. ( בלי ציניות). 

פורסם
הפאביה לא מחייבים להתקין איתוראן, והיופי זה עניין של טעם.

אגב, בדקת את מחירי הביטוח של האיבזיה? באמת אשמח לשמוע מה מחיר מקיף פלוס חובה. ( בלי ציניות).

לא בדקתי מחירי ביטוח מקיף אבל אני יודע בוודאות לסקודות הביטוח מאוד יקר בגלל ריבוי גניבות,על זה אין ספק.אין לי ספק שהאיביזה יותר יפה בעיני הרבה נהגים,כבר עשיתי סקר וביררתי,אבל זה לא מה שחשוב כאן.מחכה עדיין לתשובה על כדאיות המבצע למרות שאני כמעט נעול על האיביזה.ביטוח מקיף+חובה של איביזה =4800 שקל.

פורסם
mohi שלום

כבר היו דיונים ענקיים לגבי האיביזות שבמבצע, תעשה חיפוש קצר בפורומים.

במקביל תכנס לקטלוג רכב משומש של קארספורום לדגם הספציפי, תקרא קצת ותחכים.

להלן ליניקים לאיביזה 5 דלתות ואיביזה 3 דלתות.

בנוסף, לצ'מפיון מוטורס יבואנית איביזה יש נציג כאן בפורום. ניתן לפנות אליו ישירות בכל שאלה או הבהרה.

בהצלחה

עמית שלום,

תודה לך על העזרה.

קראתי על האיביזות אבל רוב השרשורים מדברים על דגם ה SC ומעט על ה REFERENCE כך שזה קצת שונה,אבל בגדול על הסיאט כאוטו הבנתי שזה אוטו יחסית טוב.

מה שלא הבנתי עדיין זה את כדאיות המבצע,האם שווה לקנות?או לחקות לדגמי 2012?האם המחירים יהיו זהים?

כזכור לפני כמה חודשים צמפין מוטורס עשו "מבצע" דומה על הפאביה של 2011 ואנשים רצו כמו משוגעים להזמין ואז כשהמלאי נגמר התברר שזה לא היה מבצע אלא הוזלת מחירון כי ניתן עכשו להזמין את דגמי 2012 של הפאביה במחיר כמעט זהה (הבדל של 3000 שקל).האם נראה לכם שזה מה שיקרה עם האיביזות

??:wink::wink:

פורסם

סביר להניח שהמחירים יעלו, בדומה למה שהיה בסקודה עם הפאביה.

סיאט גם טוענים שזה מבצע לזמן ומלאי מוגבל ובחוזה בפירוש הם רושמים שהמחיר נכון עד ל-13.12.11.

בכל אופן, לדעתי זאת עדיין קניה משתלמת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תתייחס למחיר כמבצע - אף אחד לא יקנה את הרכב הנ"ל ב80k נכון? המחיר מתאים לך אז לך על זה, אל תצפה למכור את הרכב בעוד שנתיים ברווח, כי זה לא יקרה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
סביר להניח שהמחירים יעלו, בדומה למה שהיה בסקודה עם הפאביה.

סיאט גם טוענים שזה מבצע לזמן ומלאי מוגבל ובחוזה בפירוש הם רושמים שהמחיר נכון עד ל-13.12.11.

בכל אופן, לדעתי זאת עדיין קניה משתלמת.

שזה שהמחירים יעלו זה בטוח,

אבל השאלה כמה יעלו?

מה שהיה עם הפאביה זה בסה"כ עליה של 3000 שקל שזה לא משהו רציני כי מחליפים שנתון,אני הייתי מעדיף אוטו שעלה לכביש ב1/2012 ולא ב 12/2011 עם פחות 3000 שקל.

אם המחיר של האיביזה ב 2012 יהיה גבוה משמעותית(לפחות 10000) אז זו עסקה מצויינת אם לא אז זו לא ממש עיסקה או מבצע אלא הורדת מחירון.

פורסם

ההפרש בין הפאביה של חודש דצמבר 2011 לחודש ינואר

2012

הוא 4000 ש״ח, המחירון בפועל יהיה פחות משמעותי מכיוון שהמחירים כיום הוא על פי חודש ולא על פי שנה, וכל שהזמן יעבור אנשים יתחילו להתייחס לכך יותר ויותר. ככה שההוזלה, גם אם היא רק

4K היא עדיין שווה, ואותו דבר לגבי הסיאט.

אגב, אף אחד לא יודע מה יהיה המחירון של הפאביה לאחר גמר המשלוח של ינואר.

באופן אישי, הייתי ממש רוצה לראות מבצע על הפולו. :)

פורסם
אל תתייחס למחיר כמבצע - אף אחד לא יקנה את הרכב הנ"ל ב80k נכון? המחיר מתאים לך אז לך על זה, אל תצפה למכור את הרכב בעוד שנתיים ברווח, כי זה לא יקרה.

מסכים, פשוט תשמח על המחיר האטרקטיבי.

פורסם

אני לא מצפה למכור את הרכב ברווח לא בעוד שנתיים ולא בעוד שלוש,הרכב הזה יישאר אצלי לפחות 5 שנים,

אבל הייתי רוצה להרגיש בעוד כמה חודשים שעשיתי עסקה מצויינת ושהיה לי המון מזל ולא להרגיש שסתם עבדו עליי בכאילו מבצע,זו הנקודה העיקרית.

פורסם

תמיד יהיו מבצעים יותר טובים לרכבים טובים יותר,אני קניתי פנדה ב 67,לאחר 3 חודש יצאו קליאו,פאביה ב 69,מה אני אגיד?

במחיר כזה היא רכב משתלם,יש לך גם את קליאו אשר מציעה בטיחות ואחריות יותר טובה ונוחות,לסיאט שוק יותר טוב ומנוע חזק יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...