Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק pioneer deh2350ub השאלה שלי היא אם אפשר לחבר את JBL GTO938 והם יהיו מחוברים ישירות רק לרדיו דיסק בלי מגבר , איך אני ישמע איתם ואם שווה בכלל לקנות אותם בלי מגבר ?

פורסם

ואם אני רוצה לחבר בעצם מורל טמפו או פולס אני יצטרך מגבר ? ואני יוכל לחבר אותם עם ה6X9 מאחורה או שאז אני יהיה חייב מגבר ?

פורסם

אז אני יוכל לחבר קומפוננט פלוס ה2 טוויטרים וגם שתי רמקולים 6X9 על הגברת הרדיו דיסק ?

וכמובן בבוא הזמן גם להביא מגבר. או לשנות את הסדר ולהביא קומפוננט ואז מגבר ואז 6X9 ?

פורסם

למה אתה עושה סלט.

אתה רוצה מערכת טובה בסיסית

על הרדיודיסק שלך הייתי הולך על

קומפוננט קדמי מורל טמפו

ורמקולים מאותה סידרה 6X9 מורל טמפו

הקומפוננט + ה-6X9 יעלו לך ביחד 1000 שח

ולהערכתי תהיה מרוצה גם ללא מגבר.

פורסם

כל אלה יוכלו לשבת על ההגברה רק של הררדיו דיסק? זה לא בעיה לחבר 6 רמקולים על הרדיו דיסק?

קצת בעיה להוסיף גם מורל מאחורה הם יקרים לי מאוד לתקציב..

פורסם

אתה לא צריך הגברה ל 6 רמקולים אלא ל 4 בלבד,וההגברה של הרדיודיסק תעשה את העבודה

קומפוננט זה סט של מידבאס +טוויטר עם קרוס פסיבי שתוחם את התדרים בניהם

הסט הנ"ל דורש זוג ערוצים בלבד

וזוג ערוצים נוסף ל-6X9.

אם ה-6X9 של מורל יקרים לך

אתה יכול ללכת על ה-JBL 938

• תוכן חדש...