Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על פג'ו 206 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלטתי לקנות פיג'ו 206 ידני (סביבות שנת 2002). היום ראיתי רכב שנראה סבבה חוץ מנקישות ששמעתי בזמן העברת הילוכים. ההילוכים עוברים די חלק, אבל יש נקישות, והשאלה שלי היא האם מישהו יודע ממה זה יכול להיגרם, והאם זה משהו שלא כדאי לי להתעסק איתו ולא להמשיך בקנייה (חוץ מזה הרכב נראה לי בסדר)?

מין הסתם אני הולך לעשות בדיקה מקיפה, אני רק רוצה לדעת אם עדיף לי לחסוך את כל הסיפור אם זה משהו רציני.

תודה רבה

פורסם

מקפיץ. מישהו יודע אם כדאי לוותר בגלל הנקישות בגיר? (הנקישות נשמעות גם בהעברת הילוכים כשהאוטו לא נוסע, ולא בכל ההעברות אלא לפעמים כן ולפעמים לא).

פורסם

בזמן עמידה רעש נקישות בזמן העברת הילוכים היא נורמלי, וגם בזמן נסיעה רק שפחות שמים לב כי יש עוד רעשים.

חשוב לבדוק שהרכב טופל כראוי, טיפול כל 30 אלף, טיימינג ב60 אלף/5 שנים והשתמשו במים ירוקים לרדיאטור.

תראה שהמזגן/חימום, לוח שעונים,איתות וכל החשמלים בפנים עובדים.

• תוכן חדש...