Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית יונדאי ולוסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחר בבוקר אני כנראה הולך להזמין יונדאי ולוסטר ידנית Inspire.

מדובר ברכב ראשון שאני קונה(לפני זה נהגתי רק בליסינג) ואני לא מכיר איך העניינים עובדים :)

לפי מה שראיתי אני מעוניין בגרסה הכי זולה שעולה 110K.

בגרסה זו ראיתי שאין Bluetooth ומבחינתי זה ממש שימושי (דיבורית), מישהו יודע כמה עולה?

רציתי להתייעץ לגבי תהליך הרכישה עצמו.

האם אפשר להתמקח על המחיר?

האם אפשר לבקש תוספות בחינם? אם כן, איזה?

בברכה,

רומן.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הביקוש לולוסטר גבוה מאוד (אפילו לידנית!).

לכן, קשה לי להאמין שתצליח לקבל הטבה בסוכנות.

מומלץ להזמין דרך סוכן מישנה ולא באולם המרכזי.

ההטבות שניתן לנסות לבקש יסתכמו בחיישני רוורס או בטיפול ראשון (אם לאותו סוכן יש גם מוסך).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני לא מכיר, מה זה סוכני משנה? חברות ליסינג למיניהן?

על חיישני רוורס אני מוכן לוותר.. אני יותר צריך את הדיבורית..

ד"א מה בערך זמן האספקה של מכוניות חדשות?

אני צריך את האוטו בדיוק עוד חודש (לוקחים לי את הליסינג)

פורסם

סוכן משנה של היבואן- סוכנות למכירת רכב חדש (לא ליסינג!) שמופעלת ע״י אדם פרטי וממוקמת בד״כ בערים פחות מרכזיות.

ליונדאי יש סוכני משנה כמעט בכל עיר. למעשה,עד כמה שאני זוכר,רק ת״א,חיפה,י״ם וב״ש הן סוכנויות ראשיות. כל השאר -משניות.

זמן האספקה לרכב שבמלאי הינו 14 ימי עבודה מרגע תשלום המלא.

אם הרכב אינו במלאי אז זה תלוי ביצרן/יבואן/צבע מועדף ועוד.

היום corolla cross 2022

פורסם

אוקיי תודה.

14 ימי עבודה זה טוב לי.. אני מקווה שבאמת יש במלאי.

אגב מלאי, זה משנה באיזה סוכנות אני מזמין? כאילו, יכול להיות שסוכנות אחת תגיד לי פחות זמן לעומת אחרת?

פורסם

זמן האספקה זהה בכל ה וכניות. כולן מספקות מאותו מלאי.

עד כמה שידוע לי, אין ולוסטר באספקה מיידית (14 יום). כל המלאי והמשלוחים הקרובים כבר נמכרו.

היום corolla cross 2022

פורסם

משלוח הבא בדצמבר (מנהל סניף מרכזי בת"א אמר לי). רוצו לקנות! :-D

נ.ב

לי הוא הציע חיישני רוורס + קודן + אגרה בחינם (כלומר 120K ש"ח על הכביש על גרסת ה-DCT כמובן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן, אם בא לך שלרכב יהיה קוד שרק אתה תדע. גנב שירצה לגנוב את האוטו יצטרך "לפרוץ" את הקודן, מה שמקשה עליהם מעט. כמובן זה חיוני לחברת הביטוח שאתה מבטח אצלה, אם הם דורשים קודן או לא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא הייתי מתאמץ כ"כ בשביל המערכת בלוטוט' הזו, אני הרכבתי ב-2 רכבים דיבוריות של בורי הדגם הכי פשוט ב-250 ש"ח וכבר 3 שנים עושות את העבודה בצורה מצויינת.

אם תשאל בחברה תראה שהם אומרים שההטבה הזו שווה כ-1K ש"ח שזה מחיר תלוש מהמציאות. עדיף לבקש הנחה של 1K ש"ח וללעת להתקין בשוק החופשי ברבע מחיר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה שואל אותי אני חושב שזה טמטום לקנות רכב חדש מהחברה כשיש לך מלאי גדול יותר של רכבים עם 0 ק"מ שנת 2010/11 במחירים של 20-30K פחות מהמחיר המקורי של החברה!!!

אותם רכבים תקועים אצל היבואנים כמו עצם בגרון(באילת או בחיפה נדמה לי) ואם אתה רוצה רכב חדש(יונדאי I30 למשל) ולחסוך לעצמך סכום משמעותי שבו אתה יכול לעשות לא מעט דברים אז רק רכב שלא נמכר בשנתון שלו

אגב את אותם רכבים אתה מקבל ביחס לרכב מהחברה באספקה סופר-מיידית!

אם הייתי בוחר לקנות רכב חדש זה בטח לא מהחברה כשיש לך חצי מיליון רכבים תקועים שלא מצליחים להימכר וגם כשנמכרים אז בהפרשים גדולים

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
מישהו פה ידוע אולי אם יש את דגם העלית במלאי,או שגם בדגם העלית האספקה היא רק במרץ אפריל?

מי אמר לך שהמלאי רק במרץ?

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...