Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעניין חברות שילוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון קודם שלי עם משלוחים מארה"ב גיליתי שאני משלם מכס על חלקי חילוף שעלותם יותר מ50$.

מהנסיון שלי עם חלקים שייבאתי בעצמי דרך הדואר שילמתי מכס אך רק על המוצר עצמו ולא על עלות המשלוח שלו.

בשני המשלוחים האחרונים השתמשתי בחברת שילוח שעובדת גם עם משלוח ימי שמוזיל משמעותית את ההובלה.

במשלוח האחרון שלחתי למרכז הלוגיסטיקה של החברה 2 חבילות.

אחת

משאבת מים - עלות 14$ משלוח 11$

סהכ - 25$

מכסה שסתומים - עלות 100$ משלוח 40$

סהכ - 140$

באייחוד שמתי לב שאני משלם את המיסים על המוצרים בחישוב שכולל גם את ההובלה הארצית בתוך ארצות הברית.

ז"א שאני שלם מכס על חלקי חילוף לרכב על סך מוצרים שח 165 $ ולא125$

בשיחה טלפונית עם שירות הלקוחות נאמר לי שכך הדבר וזאת מדיניות המכס...

דעתכם?

נצח ישראל לא משקר!!!

פורסם

זה החוק - מחיר המוצר בארץ לשווי מכס הינו המחיר בחול כולל כל עלויות ההובלה והשינוע המתווספות אליו .כלומר גם שילוח בתוך ארה"ב חוץ מהמשלוח לארץ.

מה שאני ממליץ לך להבא הוא למצוא מוכר שמציע משלוח חינם בתוך ארה"ב { יש המון כאלו אם במבצעים או בדרך קבע} כך תוכל להוזיל לעצמך מעט עלויות .

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...