Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ב-120K ש"ח, מרווח ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה (?) אני בורח מהליסינג, ומעוניין לקנות רכב חדש (מסוכנות).

בליסינג היה לי מזדה לנטיס 323 (2004) מנוע 1600, והיה לי יחסית טוב איתה, למרות שאין לי כ"כ עם מה להשוות.

אני מחפש רכב בתקציב של 100-120 אלף.

האמת שאני לא בקיא כ"כ בשוק הרכבים. חשוב לי שיהיה אוטו אמין עם ביצועים לא רעים (לא מחפש חיה).

בנוסף, חשוב שיהיה אורך מושב אחורי (לא, לא מה שאתם חושבים... Emo13.gif ) וגודל תא מטען סבירים.

מראה/צורה פחות חשוב לי.

אשמח לתת עוד פרטים אם שכחתי משהו.

יש המלצות?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיה פורטה, סקודה אוקטביה 1.2TSI (אם יש לך זמן לחכות), רנו פלואנס דיזל-אוטומט (אם אתה נוסע הרבה)...

יש המון אופציות מרווחות בקטגוריה. אמינות היא מבחינתי לא פקטור כאן, מדובר ברכבים חדשים אז כולם אמינים בשנתיים-שלוש הראשונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קיבלתי המלצה מחבר לאוקטביה 1.4 TSI‬, מה אתם אומרים?

קראתי שיש בעיות אמינות עם תיבת ההילוכים DSG, אבל יכול להיות שהבעיות היו בעבר?

לגבי אמינות, אני לא יודע אם אני רוצה למכור את האוטו אחרי שנתיים-שלוש, כי מדובר בבזבוז כסף הגדול ביותר, לא? (ירידת ערך) אם זה נכון, אז יש חשיבות לאמינות.

לגבי אוקטביה, כמה זמן אתה מעריך שצריך לחכות? והאם זה בלי קשר לצבע?

ואני לא נוסע הרבה (15-20 אלף ק"מ בשנה)

תודה על העזרה!

פורסם

כמו שאמרו פה- אוקטביה.

ממליץ גם על הלאון.

יש לך מבחר בין ה1.2 1.4 1.8

כולם נכנסים בתקציב שלך עם המבצע שהולך עכשיו.

דרך אגב, הספסל האחורי מספיק גדול ;)

They are trying to ban me...

פורסם
לאיש היתה לנטיס שנים הוא לא מתאים לסיאט לאון וזה לא רכב להחזיק שנים. אוקטביה, פלואנס 2.0, פוקוס

אתה יכול להסביר למה?

פורסם

סיאט ליאון היא מכונית יותר קומפקטית ופחות משפחתית, ואינה עונה על הפרמטרים של גודל תא מטען/ספסל אחורי.

בצד הסולידי אני ממליץ לבדוק קניה של הדגם הישן של הפוקוס עם 0 ק"מ מליסינג ב-95000 ש"ח.

גם קל-אוטו וגם אלבר מציעות את הדיל הזה.

אם אתה מוכן לשלם 120K - הייתי הולך על הדגם החדש של הפוקוס (אולי אפילו סטיישן בשביל המקום למטען)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סלח לי אבל אתה מדבר שטויות.

הספסל האחורי גדול מספיק בשביל משפחה ממוצעת.

והבאגאז גדול.

חוץ מזה שבהשוואה ל323 היא מעולה.

הלאון רק נראית קטנה.

כמובן שהאוקטביה יותר גדולה, אבל בכל זאת אני ממליץ לפחות לעבור בסוכנות כדי להיתרשם.

פורסם

לגבי האוקטביה עוד לא ענו לי - הגיר (DSG) עדיין בעייתי או שזו בעייה ישנה?

מבחינת מקום, זה לא קשור למשפחה, פשוט אני סוחב כלי נגינה שיש לו גודל מסויים (בערך 1.3), והוא צריך להיות לפעמים על הספסל האחורי. במזדה זה נכנס, אבל לא היה יותר מדיי הפרש.

האם יש הבדל גדול בין ה-TSI 1.2 ל-TSI 1.4 ? משום מה 1.2 נשמע לי קטן.

פורסם

ה-1.2 מקביל למנוע 1.6 סטנדרטי מבחינת הכוח. ה-1.4 הוא לדעתי המנוע המאוזן ביותר של האוקטביה - אך גם עולה יותר.

לגבי ה-DSG בזמן האחרון לא שמעתי על בעיות באוקטביה (היו לפני שנה בעיות תוכנה בעיקר בדגם ה-1.4)

לאוקטביה צריך לחכות לא מעט בלי קשר לצבע צורה ומנוע. (אם בכלל יקבלו ממך הזמנה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשוק המשפחתיות של היום הייתי בודק את הפורד פוקוס (רצוי בגירסת סטיישן) או יונדאי i35.

שני רכבים משפחתיים איכותיים חדישים,מרווחים, בטיחותיים ומאובזרים.

למעשה, כל רכב חדש יהיה טוב בהרבה ממה שהורגלת אליו עד היום...

האוקטביה 1400 חורגת מהתקציב ובמחיר שהיא מוצעת יש לה מתחרות לא פחות טובות כמו פוקוס עם מנוע 2000 או אופל אסטרה 1400 טורבו.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לפי הקריטריונים שלך - פוקוס. אם תוכל להכניס מנוע 2000, תהנה אפילו יותר.

הסתייגות אחת: לפוקוס החדשה גרי דמוי DSG, שאין עדיין ניסיון עימו כדי לדעת אם הוא אמין או לא.

הסתייגות (הצעה) נוספת: הקיה פורטה שהוצעה לך למעלה היא אפשרות לא רעה. אחריות ארוכה (7 שנים?), ומבנה דומה לשל המזדה שהיתה לך. את אורך המושב תצטרך למדוד לבד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לפי הקריטריונים שלך - פוקוס. אם תוכל להכניס מנוע 2000, תהנה אפילו יותר.

הסתייגות אחת: לפוקוס החדשה גרי דמוי DSG, שאין עדיין ניסיון עימו כדי לדעת אם הוא אמין או לא.

הסתייגות (הצעה) נוספת: הקיה פורטה שהוצעה לך למעלה היא אפשרות לא רעה. אחריות ארוכה (7 שנים?), ומבנה דומה לשל המזדה שהיתה לך. את אורך המושב תצטרך למדוד לבד.

מצטרף להמלצות האלה ומוסיף את זה שאם היית מרוצה מהמאזדה אז למה לא לבדוק את המאזדה 3?

על הפורטה באמת יש 7 שנים אחריות שזה שיקול רציני שיש לקחת.

בנוגע לאורך המושב בשלושת הרכבים האלה (פורטה, פוקוס ומאזדה3) באמת שלא שמתי לב לזה אז זה רק ללכת לסוכנות ולראות...

פורסם

טוב, עשיתי ביקור באולמות התצוגה וגיליתי שאי אפשר להזמין את האוקטביה (אנשים הזמינו כבר עד מאי 2012... :shock:).

בנוסף, גיליתי שהאוקטביה היא ספינה, יחסית למה שאני מחפש (שוב, עד עכשיו הייתי עם מזדה לנטיס).

בנוסף לסקודה, הייתי גם בתצוגה של פולקסווגן וסיאט, וממה שנראה או שיש להם מכונית משפחתית ספינתית, או שזו מכונית קטנה שאין כמעט מקום בבגאז' ובספסל האחורי (פאביה, פולו, גולף, איביזה). אין משהו "באמצע" ?

כנ"ל היונדאי I35 - גם ספינה...

מה קרה למשפחתיות הקטנות??

ביום ראשון אני אלך לראות את הפוקוס, למרות שראיתי פה בפורום שגם איתה יש בעייה מבחינת זמינות...

פורסם

מה הצרכים שלך כי אי אפשר להתאים בדיוק מכונית לכל אחד (קאסטום מייד) וצריך לעשות פשרות. אתה גם רוצה מרווח אבל גם מתלונן על הגודל וזה קונפליקט. מעל מכוניות הסופר מיני מגיעות המשפחתיות הקומפקטיות, אין באמצע והמשחק של המתכננים הוא די מוגבל כשהגודל מתחלק לרוב בין המושב האחורי ותא המטען שבדרך כלל הם באים אחד על חשבון השני. תגדיר צרכים ודרישות ויהיה יותר קל לעזור לך למצוא את ה"אחת".

• תוכן חדש...