Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה במערכת אני שומע "פק" שאני מנמיך את הווליום ל-0 ומכבה/מדליק.

עכשיו בדקתי באתר וחיפשתי מידע בנושא ניסיתי את המדריך של הארקת RCA לHU

לא השתנה הדבר.

אין רעש ברגע שאני מנתק את הRCA והוא חוזר שאני מחבר.

עכשיו אתמול התקנתי לדים ברכב עם כבל 0.75 מ"מ,הכבל עובר ונפגש עם הRCA בשלב מסוים

גם אז חשבתי ששם הבעיה אז ניתקתי את מקור המתח ללדים ועדיין לא השתנה כלום

הרעש עדיין נשאר.

יש לי עוד 2 רעיונות נוספים אבל אם הם לא יעבדו יש לכם רעיונות?

1.לחפש הארקה אחרת מהמגבר לגוף הרכב(בתקווה שזה יעבוד)

2.לחבר משתיק למגבר

מה אתם אומרים?

פורסם

אתה בטוח בזה שכבל RCA לא נוגע בכבלי חשמל וזה מופרד שכבים רמקולים וRCA בצד אחד של הרכב,חשמל,רימוט,בצד השני ואין "הצלבות" ביניהם?

תנסה לחפש הארקה אחרת או שתתן לנוכחית שיוף מסביב .

Scan Speak

פורסם

תנסה למצוא נקודת הארקה בריאה יותר לרדיו. המינוס המקורי שמגיע בצמה של הרכב לא תמיד הכי בריאה.

ברכב הקודם שלי גם הייתה לי בעיה דומה בנוסף להארקה של הrca בפיוניר (מחלה ידועה אצלם).

מצאתי בורג על הרכב ליד תעלת הגיר וחיברתי את מינוס הרדיו לשם, פתר לי את הבעיה.

פורסם

הכבל מתח ורימוט בצד ימין של הרכב,RCA בצד שמאל.

ניסיתי לחבר את המינוס(הארקה) לבורג על הרדיו דיסק לא ישירות לכבל הצמה.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שתריץ מינוס חדש מנקודה כלשהי על גוף הרכב ותחבר אותו למינוס בצמה של הרדיו, במקום המינוס בצמה של הרכב

פורסם

בוא נראה אם הבנתי אותך אתה מתכוון שאני יחפש בורג מינוס נוסף בתוך הרדיו דיסק ומשם לחבר לחוט השחור בצמה?

פורסם

אין ברגי מינוס ברדיו דיסק, מינוס זה נקודה שאתה חושף בשלדת הרכב ומחבר אליה כבל (בדר"כ עם בורג) והכוונה שתעשה נקודה חדשה שכזאת ותריץ את הכבל ותחבר לצמה של הרכב שמתחברת לר"ד.

שים לב כשאתה עושה את הפעולה לשייף טוב את הצבע מהשלדה בנקודה שאתה רוצה לחבר אליה את המינוס.

פורסם

עם איזה כבל?

באיזה עובי להשתמש שאני עושה את זה?

כבל רגיל כמו של רמקול או משהו מיוחד?

נ.ב

ניסיתי לחבר את הכבל מינוס הראשי שמחובר למגבר למקום אחר שייפתי את המקום ממש טוב

הפעלתי שוב את המערכת ועדיין אין תוצאה.

פורסם

אז סיבכתם אותי קצת בהסבר

הכבל מינוס שלי הוא 4 G הוא כמובן מחובר לשלדה של הרכב ולמגבר

לפי מה שהבנתי ממכם אני צריך להריץ עוד כבל נוסף(שאני לא יודע באיזה אורך התכוונתם)

לשלדה של הרכב שיהיה מחובר לצמה של הרכב

אני צודק או טועה?

פורסם

כבל 12 גייג׳, לא ארוך מידי, מהמינוס בצמה של הרדיודיסק, לבורג כלשהו על גוף הרכב (לא חסרים נקודות חיבור מתחת לדשבורד).

• תוכן חדש...