Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע לPOLO אוטומט 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פולו 2004, 1390 אוטומט. אני רגיל שממלאים שמן מנוע אך ורק בזמן טיפול שנתי במוסך - מאולם לא נגמר השמן לפני הטיפול הבא.

כעת נדלקה המנורה והכן - שמן כמעט על 0 ואני חייב לקנות היום בהפסקת צהריים :) - עד הטיפול יש לי עוד חודשיים.

שאלות:

1. איזה שמן לקנות ואיפה ניתן לקנות באזורי פ"ת-ר"ג-גבעתיים.

2. האם זה הגיוני שהשמן נגמר לפני הטיפול כאשר לא שיניתי שום הרגל נסיעתי ולא היה תקלה או משהו ברכב (למרות השנה, טפו-טפו היא כמו חדשה בקניתה)...

3. יש מצב בטיפול הארחון הרכב קיבל פחות שמן ממה שכתבו בקבלה?

תודה.

פורסם

במידה ואין לך מגדש טורבו זה לא הגיוני שנגמר לך השמן,ובמיוחד שאף פעם לא הייתה צריך למלא.!!

גרור את האוטו למוסך שאתה סומך עליו

how it's like to drive :twisted:

פורסם
במידה ואין לך מגדש טורבו זה לא הגיוני שנגמר לך השמן,ובמיוחד שאף פעם לא הייתה צריך למלא.!!

גרור את האוטו למוסך שאתה סומך עליו

אני סבור שלא קיבלתי כמות השמן הנדרשת בטיפול האחרון ולכן נגמר לי כעת - הרכב ללא כל בעיה הניתנת ליהוי של משתמש רגיל (בלי חיבור למחשב).

בכל זאת - איפה ואיזה שמן מנוע לקנות?

פורסם

5w40 סינטטי מלא שיש עליו תקן של vw 502/505

אם הוספת שמן ואחרי נגיד שבוע הוא לא ירד סימן שפשוט לא מילאו לך והאוטו אכל מעת שמן ואז נידלקה הנורה

how it's like to drive :twisted:

פורסם

שמע, שמן לא נגמר כמו דלק, כלומר בפועל הוא אמור להישאר באותה כמות (או כמעט באותה כמות) עד הטיפול הבא.

אם הוא נעלם ונניח שבטיפול הקודם מילאו לך כמו שצריך, זה מעיד על תקלה מכנית.

בדקת נזילות מתחת לרכב וכו'? לא פגעת במקרה עם החלק התחתון של המנוע במדרכה או עצם כלשהו?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

שמע, שמן לא נגמר כמו דלק, כלומר בפועל הוא אמור להישאר באותה כמות (או כמעט באותה כמות) עד הטיפול הבא.

אם הוא נעלם ונניח שבטיפול הקודם מילאו לך כמו שצריך, זה מעיד על תקלה מכנית.

בדקת נזילות מתחת לרכב וכו'? לא פגעת במקרה עם החלק התחתון של המנוע במדרכה או עצם כלשהו?

תודה על התשובה - אני אבדוק אם יש איזו נזילה (לא ראיתי משהו מסוג זה אבל שווה בדיקה)...

שמתי LM 5/40 עד הסוף כעת.

אם אני לא רואה נזילה כלשהי האם כדאי בכל זאת לגשת לבדיקה או שאני יכול בזמן הטיפול בועד חודשיים לבדוק ?

פורסם
5w40 סינטטי מלא שיש עליו תקן של vw 502/505

אם הוספת שמן ואחרי נגיד שבוע הוא לא ירד סימן שפשוט לא מילאו לך והאוטו אכל מעת שמן ואז נידלקה הנורה

שמתי LM 5/40 (שמן ירק טיפה א?) סינטטי מלא...

בעוד שבוע אראה האם יש שינוי...

פורסם

ככל הידוע לי נורת שמן שנדלקה לך בצבע אדום (?) היא נורת לחץ שמן ולא מפלס , אך יתכן שנדלקה בעקבות חוסר שמן או לחלופין בוצה במנוע לדוגמא שגורם ללחץ שמן נמוך , בכל מקרה כמה קילומטרים עברו מאז הטיפול ? , מקווה שלא נסעת עם המנורה דולקת עלול לגרום לנזק בלתי הפיך . בכל מקרה מהניסיון שלי בפולו אתה לא אמור להגיע למצב שנגמר השמן אלא אם כן יש נזילה , בדוק בהקדם ועדכן ,מנוע אצלך הוא לא זול בכלל תהיה הדוק .

פורסם
ככל הידוע לי נורת שמן שנדלקה לך בצבע אדום (?) היא נורת לחץ שמן ולא מפלס , אך יתכן שנדלקה בעקבות חוסר שמן או לחלופין בוצה במנוע לדוגמא שגורם ללחץ שמן נמוך , בכל מקרה כמה קילומטרים עברו מאז הטיפול ? , מקווה שלא נסעת עם המנורה דולקת עלול לגרום לנזק בלתי הפיך . בכל מקרה מהניסיון שלי בפולו אתה לא אמור להגיע למצב שנגמר השמן אלא אם כן יש נזילה , בדוק בהקדם ועדכן ,מנוע אצלך הוא לא זול בכלל תהיה הדוק .

תודה על התגובה...

מה שנדלק זה מילה "OIL" במסך הקטן ולא מנורה (סליחה על הבלבול, טעות שלי), יחד עם זה הופיע סימן של מסך (הוא נדלק כאשר מגיע "זמן" טיפול כל כמה אלפי ק"מ...

יש לי איזה 5000 עד הטיפול אבל רק חודשיים מבחינת הזמן...

בנתיים האוטו בסדר, לפעמים עושה "אפצ'כי" בזמן SWITCH ON בבוקר (לוקח לו כמה סיבובים להניע) ואחרי זה עובר...

התקשרתי למוסכניק אצלו ביצעתי טיפול לפני 10 ח". היה די אדיש... השיחה לא יעילה :( לא היה לי ברור האם חובה לבוא...(האם זה מוסיף לזה שהם לא שמו שמן... ה" יודע....

• תוכן חדש...