Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למכס ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי קלאץ' מחו"ל לפני מספר שבועות, דרך חברת השליחויות USPS.

עקבתי אחר לפי הtracking number שקיבלתי וראיתי איפה הוא נמצא בכל שלב של המשלוח.

כעת רשום שהוא מצוי במכס, ויצרו איתי קשר כדי לשלם ולאסוף אותו. עברו מספר ימים מאז ולא קיבלתי כל הודעה.

יש דרך כלשהי לדעת איפה המשלוח מצוי פיזית כעת, למי אני צריך לשלם וכיצד אני אוסף אותו? יש טלפון של המכס שעונים בו?

חיפשתי רבות באינטרנט ולא מצאתי תשובה.

פורסם

יצא לי לעבוד לא מעט עם חברת השליחויות USPS.

מהנסיון שלי תהליך המכס יכול לקחת עד שבועיים בגלל "הזריזות" של נציגי מכס ישראל.

ברגע שהפריט יעבור מכס, נציג של USPS ישראל יצור איתך קשר טלפוני,יודיע לך כמה מכס אתה חייב לשלם וברוב הפעמים הפריט ישלח אלייך ישירות לביתך עם שליח מיוחד, אם תבחר בכך תוכל לשלם את סכום המכס במזומן לשליח עצמו.

לשאלתך- הפריט שלך נמצא עכשיו בתב"ג בטרמינל של ממ"ן, שם עושים מיון ומיסוי לכל המוצרים המיובאים לארץ דרך האוויר.

לדעתי כדי שתתעזר בסבלנות עוד מספר ימים, אני בטוח ש USPS ייצרו איתך קשר בהקדם האפשרי.

זמין 8)

פורסם

USPS זה לא חברת שליחויות אלא דואר ארה"ב ( united states postal service )

החבילה שלך כרגע במכס בארץ ולכן כל ההתנהלות שלך היא מולם, זה לא ups ואין להתבלבל בינהם ולכן לא ייצרו איתך קשר שום נציגים, חוץ מהמכס שלנו.

V5

פורסם
USPS זה לא חברת שליחויות אלא דואר ארה"ב ( united states postal service )

החבילה שלך כרגע במכס בארץ ולכן כל ההתנהלות שלך היא מולם, זה לא ups ואין להתבלבל בינהם ולכן לא ייצרו איתך קשר שום נציגים, חוץ מהמכס שלנו.

הדבר לא מדוייק.

אכן מדובר בחברת דואר של ארצות הברית.

לחברה זו יש מספר חטיבות ובהתאם לכך גם סוגי שירות.

מכיוון שמדובר במשלוח חריג (קלאץ' לרכב), הטיפול במשלוח נעשה בצורה שונה מזאת כמו מכתבים או חבילות קטנות אחרות.

הקלאץ' יגיע להתרשמות של פקידי המכס בארץ, יעבור תהליך מיסוי ולאחר מכן יועבר לטיפול של נציגי USPS בארץ, אשר ייצרו קשר ישיר עם מזמין המשלוח.

אדגיש שוב כי עבדתי לא מעט עם חברה זו ותמיד המשלוח הגיע אליי הבייתה ברכב של חברת USPS ושליח מתאמם.

זמין 8)

• תוכן חדש...