Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 - חלונות כהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני מעוניין לשים חלונות כהים ברכב שלי פיג'ו 206 שנת 2001.

עכשיו הבנתי שמותר רק שתי החלונות מאחורה ימני ושמאלי , אפשר קצת הסבר עד כמה מותר ואם זה יעבור בטסט ? או משטרה , מה עדיף איזה חברה , איכות ? ומה המחירים בערך אני מאזור חיפה קריות , אני לא מבין בזה תודה מראש

פורסם

חלונות אחוריים מותר.

מבחינת רמת הצבע של הכהות מותר גם לאטום אותם לגמרי,

(רק לא מדבקת מראה).

יעבור טסט וגם את ביקורת המשטרה.

מבחינת מחירים אין לי ידע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מבחינת המשטרה לפי מה שאני ראיתי אין בעיה אתמול נעצרתי לביקורת ע"י שוטר תנועה בצהריים - בדיקת רשיונות וכו

הוא ראה שיש לי חלונות אחוריים + חלון אחורי גדול מושחרים ברמה של 80% ולא אמר מילה

ככה שאני בספק אם מבחינת המשטרה זו בעיה , בקשר לטסט אני מתקשה להאמין שיעשו על כזה דבר בעייה .

וגם אם כן מורידים לא ביג דיל ...

פורסם

מבחינת משטרה וטסט קבלת כבר תשובה, לגבי מחירים זה צריך לנוע בסביבות ה150-200 ש"ח לחלון.

לצערי אני לא יכול להמליץ לך על מקום באזור שלך, במידה ותרצה להגיע לאזור המרכז יש מגוון מקומות טובים וזולים.

פורסם

מותר להשחיר חלונות אחוריים צדדים בלבד.

לגבי שמשה אחורית, טסט - לא תעבור (אם ישימו לב כמובן) והמשטרה לא תעצור (יש מסמך שהפיצו לשוטרי התנועה הפוקד לא להוריד מהכביש בעלי השחרות בשמשה האחורית).

לדעתי המסמך הזה נובע מלחץ של משרד התחבורה שאישר לייבא כמה רכבים עם השחרה מאחורה (תמורת ריפוד כמובן $$) ומאז המסורת התחילה.

פורסם

אני עשיתי 2 חלונות אחוריים ושמשה אחורית אצל צל פוינט בנהריה הממוקם בתוך הקניון בקומה 1-.

עבודה מקצועית, מהירה. 100 שקל לחלון רגיל. 200 לשמשה אחורית.

פורסם

שלום לך חבר.

אם אתה מעוניין אתה מוזמן לפנות אליי קוראים לי ערן ויש לי את סדנא לרכב.

אני גם מתקין חלונות כהים במבחר הצללות.

עבודה איכותית ללא פשרות. ומחירים ללא תחרות.

אשמח לתת לך הצעת מחיר דבר איתי.

0502323323 ערן.

• תוכן חדש...