Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת נורות לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני מרגיש שהפנסים הקדמיים שלי חלשים מאוד הייתי מעוניין לשדרג אותם, הרכב שלי הוא פיאט פונטו ספייס שנת 2001.

הבנתי שהמנורות של פיליפס איכותיות מאוד וגם חזקות יותר, ומרוב כל המידע שיש כאן בפורום כבר התבלבלתי.

האופציות הן :

Philips DiamondVision

Philips X-treme Power

יש המלצות אחרות?

לא הבנתי מה ההבדל בין H1-H4-H7?

וכמובן אם הן מתאימות לרכב שלי בכלל?

מה שבאמת חשוב לי שיראו יותר בברור למרחק וכמובן שיהיו חוקיות, המטרה היא כמובן לא לפוזה אלה לבטיחות בנהיגה!

תודה לכל העוזרים ושבת שלום!

פורסם

DiamondVision, יש להם עדיפות ואלה גם הנורות שיש לי ברכב ובלי עין רע עושות עבודה מעולה, חזקות מאוד!

ההבדלים בין H1/H4/H7 וכדומה זה ההתאמה של הנורות עצמם לפנס שלך, לכל פנס יש נורה שונה שמתאימה לו.

תבדוק בספר הרכב שלך או ברחבי האינטרנט במידה ואינך לא יודע איזה נורה מתאימה לך.

Peugeot 206XS

פורסם
DiamondVision, יש להם עדיפות ואלה גם הנורות שיש לי ברכב ובלי עין רע עושות עבודה מעולה, חזקות מאוד!

במה הדיאמונד וויזן עדיפות? נהפוך הוא הן נחותות משמעותית מהפאוור בכל מה שקשור לטווח ועוצמת האלומה.

הדיאמונד וויזן בולעים חלק ניכר מתחום אורכי הגל, בגלל זה עוצמת ההארה שלהן תהיה נמוכה משמעותית מהX-POWER.

אם אתה רוצה נורה למקסימום ראות שתשפר את שדה הראיה שלך כך את הPOWER, אם אתה מחפש פוזה לך על הדיאמונד וויזן.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לגבי ה - H4 תוכל לבדוק אם אצלך ברכב יש כאלו אם גם האור הנמוך וגם האור הגבוה מגיע מאותה נורה

לגבי ה- DIMOND יש לי אותם כמה חודשים עוצמת האור שלהם באמת נמוכה יחסית וזה נכון שהגוון הלבן יותר יפה

אבל השבוע כשהתחילו הגשמים החלפתי אותם לאורות הרגילים כדי להיות מסוגל לראות משהו בזמן נהיגה .

ואני שוקל להזמין גם אקסטרים פאוור .

פורסם
השאלה אם הנורות האלה חוקיות?

ואיזה מתאימות לרכב שלי?

דיאמונד וויז'ן אינו חוקי, X-POWER ו X-VISION חוקיים.

אם אין לך ספר רכב, הכי פשוט פתח מכסה מנוע ובדוק בעצמך - כדי להיות בטוח ב100%. על הברזל של הנורה יהיה רשום איזה סוג היא. לחליפין, אם לנורה 3 חיבורים - H4, שני חיבורים - H7.

אפשרות בדיקה פחות "פולשנית" - אם בפנס שלך ישנן שני נורות, אחת לאור גבוה ושניה לנמוך - יש לך H7, אם רק נורה אחת משמשת לשניהם - H4.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...