Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !!

איך הדאבל דין של- JVC 846?

כמה הוא עולה בד"כ ? עשיתי בדיקה לא מצאתי מחירים..

אני מחליף את הקנווד DDX418 בJVC....

תודה!

פורסם

יש לי כזה עם GPS, יחסית מכשיר טוב.

כמה חסרונות שחשוב שתדע, כל השאר סבבה לגמרי:

איטי יחסית בחיבור USB,אבל נסבל, לא בקריאת השיר או מעבר משיר אחד לשני אלא בדפדוף בתיקיות או בקצבים.

דיבורית גרועה ביותר!

מעבר לזה מכשיר באמת טוב, איכות וידאו מעולה, גם סאונד וממשק נוח ביותר.

יש לי גם GPS IGO8 והעבודה ביחד מעולה, דרוש כמובן אביזר מוח חיצוני לGPS.

בהצלחה

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

תודה ...

ולמה הכוונה שהדיבורית גרועה? לא עובדת טוב?

כי בקנווד היא לא עובדת,המכשיר נתקע(המגע לא עובד),עובר לאט מאו משיר לשיר(אמרו לי שזה בגלל העיברית).

פורסם

הדיבורית לא כזאת גרועה, תלוי היכן אתה ממקם את המיקרופון. לי יש את הדגם הקודם, ה-836 ובהתחלה כשמיקמתי את המיקרופון על סוכך השמש באמת לא שמעו טוב ורק כשהעברתי אותו להגה כמעט ואני לא שומע תלונות על איכות השיחה. נכון זאת לא דיבורית של PARROT אבל בכל זאת היא סבירה +-.

המכשיר לא הכי מהיר בקריאה הראשונית של הUSB אבל זאת פונקציה של גודל הזיכרון. ב8-4 GB הקריאה שלו די מהירה אך כשאני מחבר HD של 320 GB הקריאה הראשונית לוקחת כ30-40 שניות. לאחר מכן בדפדוף אין בעיה אך מצד שני כמה מכשירים אתה מכיר שיכולים לקרוא HD של 32-GB

מבחינת תקיעות של המכשיר, עד היום לא חויתי ולו תקיעה אחת שלו. איכות שמע טובה מאוד וגם איכות הוידאו.

אלי

פורסם

מצטרף לשרשור,ברשותי JVC 746,איך אני מוסיף את הGPS?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

• תוכן חדש...