Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי לפני יומיים מרצדס ספרינטר חדשה , מדובר על ה-319 , "הבעיה" שהיא קיימת רק בגירסא האוטומטית כרגע ואם אני מעוניין בגירסא הידנית אני ייאלץ להזמין אותה בהזמנה מיוחדת ולהמתין קרוב ל-5 חודשיים כולל הדיגום של הרכב , או להתפשר וללכת על המנוע הקטן יותר ושם הגירסא הידנית זמינה אבל האופציה הזו לא באה בחשבון .

אני עדיין יכול לבטל את ההזמנה בימים הקרובים , מלבד בדיקה שאני עושה הסופ"ש אני רוצה לשאול פה בעלי ספרינטרים.

ההתלבטות היחידה היא דלק , מכיוון שזה רכב עבודה שהולך לנסוע המון ,עד כמה משמעותי ההבדל בין הגירסא הידנית לאוטמטית?

• תוכן חדש...