Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שכולם מכירים את החברה הזאת מכיוון שהמערכת דיי זולה ופשוטה לפי הבנתי, (2000 ש"ח) אבל זה מה יש.

בקיצור ולעיניין, הבעיה היא שכאשר אני שומע שירים מהאייפון שומעים ממש מגעיל באיכות על הפנים,

וזה לא משנה באיזה דרך. זאת אומרת גם כשאני משדר למערכת דרך הבלוטוס, וגם כשאני מחבר את האייפון דרך הכבל,

וגם באייפון עצמו לא משנה אם זה דרך הIPOD, או מהיוטיוב, או הMXTUBE. מכל מקום שאני משמיע פשוט האיכות ירודה מאוד.

מישהו יודע מה הבעיה? למה ביכלל זה קשור? לדאבל דין? למערכת? שאגב לא הזכרתי שמותקן ברכב (פאסאט) 2 סטים של

קומפוננט, מקדימה אינפיניטי ומאחורה לאנזר שמוגברים ע"י מגבר דיי זול כלשהו ובנוסף סאב של JBL.

אם החסרתי פרט כלשהו תגידו... מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש!

פורסם

כשאתה שומע ממקורות אחרים חוץ מהאייפון היא נשמעת טוב?

מה ההגדרה שלך לשומעים גרוע, רעשים ברקע? או פשוט צלילים מעוותים?

בגדול כאשר הרדיו דיסק מאיכות ירודה זאת התוצאה, אם אתה מרוצה מהתוצאה כאשר המקור הוא אחר, (דיסק, USB) כנראה שהסיבה היא או הורדה של גרסאות באיכות גרוע לאייפון (נסה להוריד לפי קצב הסיביות KBPS- שיהיה גבוהה) או שפשוט תנסה לאפס את האייפון.

אני נתקלתי בתופעה של רעשי רקע מעצבנים כמו מן פצפוצים כאלה (אפילו כמו אפקט של סרט ישן ממקרן) וקראתי קצת באתר התמיכה של אפל, מסתבר שלהרבה אנשים הופיעה הבעיה הזאת ששידרגו את הגרסה לאחרונה לפני ה5, לא זוכר את המספר המדוייק:oops: .

בכל מקרה תבדוק גם אם כאשר אתה מחבר את האייפון מופיעה לך הודעה בסגנון, אביזר זה לא הותאם לשימוש עם האייפון, ושם מפורט גם על הופעת רעשים.

נסה לאפס את המכשיר כשהוא מחובר למערכת זה אמור לפתור את זה זמנית עד לעדכון הגרסה.

פורסם

הרעשים הם של צליל מעוות בעיקר בווליום גבוהה מרגישים את זה ולגבי האייפון

אני אנסה לעדכן את הגירסה כי בדיסק אכן שומעים מצויין.

פורסם

קודם כל תבדוק שהאקולייזר וכל אופציה שמתערבת בסאונד באייפון כבויה.

דבר שני בשביל לעשות ניסוי בחר שיר אחד שנמצא על האייפון ולצרוב את אותו הקובץ על דיסק, ככה שזה אותו קובץ ותבדוק את שניהם אחד מול השני כי ממה שאתה מספר זה פשוט נשמע כמו איכות קבצים גרועה.

• תוכן חדש...