Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

appel peel מי יודע ומי שומע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא מהחסידים הגדולים של אפל בלשון המעטה.

בכל זאת,חבר שלי הזמין את הAppel peel 520 II מאחד האתרים בחו"ל לפני כמה חודשים ולא הצליח להפעיל את הערכה הזו ושלח אותה למגירה במקום לדבר עם המוכר.

היום הוא נזכר בזה וניסנו שנינו לשחק עם זה לפי הסירטונים מהYOUTUBE ופשוט ללא הועיל.

הPOWER OFF לא משתנה ונשאר כפתור אדום. ניסתי להוריד עוד פעם את התוכנה של YOSION וללא כל שינוי.

הסים הוא של פלאפון בצבע כחול.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא דיי אובד עצות וגם מוכן לשלם למי שיפעיל את זה.

פורסם

זבל זבל זבל.

היה לי אחד שכזה. עבד (גרוע) שלושה חודשים ומת.

חבל על הכסף שלך והזמן שתתעסק בזה.

אני מכיר עוד כמה אנשים שרכשו את המוצר הזה לאף אחד זה לא החזיק מעמד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם מישהו רוצה IPHONE אז שיקנה IPHONE ולא יקנה IPOD וינסה עם מוצר סיני זול לשנות את ה-POD ל-PHONE כי זה פשוט לא עובד :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...