Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עם סיומת ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שידוע כיום, מי שקונה קרייזלר, סוזוקי, ג'יפ ודודג' חדשים מקבל לוחית עם תבנית של 78-***-*2.

היום ראיתי ג'יפ פטריוט חדש בקריית גת עם מדבקה לטסט באוקטובר 2013 (מה שמלמד שהאוטו חדש על הכביש).

רק מה היתה לוחית רישוי עם סיומת 13 (שהיתה נהוגה במכשירי תנועה בכלל ב-2006).

לא הגיוני שזה ג'יפ משנת 3006, כי הפטריוטים התחילו לעלות על הכביש בארץ רק ב-2008.

כבר נגמרו המספרים ללוחיות רישוי? אז משחזרים מספרים ישנים. :?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה זה משנה בדיוק מה הסיומת של המספר? אולי הוא קיבל מספר מיוחד כלשהו (XX-XXX-13) וזה נישאר פנוי מהרשימות של 2006.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לפי מה שאתה מתאר המספר בוודאות אינו תקין. ייתכן ובעל הרכב החליף את הלוחית כדי לא לקבל הביתה דוחות/חיובים על נסיעה בכביש 6 וכו'.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כל הכבוד לאיציק על עירנותו!

השבוע התברר לי כי לפני כחודשיים מכשירי תנועה קיבלו סדרה עם סיומת 13. לא יודע כמה מספרים בסדרה, אבל על הכבישים ניתן לראות סוזוקי אלטו, sx4 וכו' שעלו על הכביש בחודשיים האחרונים עם סיומת 13. מפתיע שאף אחד מהרוכשים עדיין לא בא להתלונן בפורום 8)

פורסם

אני קיבלתי סיומת 76 ל-Yeti. ממש לא בוכה על זה.

הסיומת לא ממש מעניינת. העיקר שבסופו של דבר המספר מקומבן :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ראיתי הרבה פיאטים עם 79, אצלי הסיומת 78, לפי מה שהולך עם סוזוקי אני מבין שעכשיו הולכים אחורה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כבר ראיתי כמה רכבים מדגמי סוזוקי עם סיומת 13. כנראה מתחילים "לחסל" מספרים מסדרות ישנות לקראת מעבר לשיטה חדשה של מספרים...

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

אכן לקראת סוף 2011 הפיאטים קיבלו כבר 79,גם אצלי בפנדה זה 78.

תכלס,מה זה משנה איך סיומת יש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנושא לא כזה סקסי, אבל נתקלתי ברנו פלואנס עם סיומת 60. רוב הפולאנס שנעות על הכביש בעלות סיומות :69, 72, 75..

לאחרונה קרסו עברו ל 79.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

גם אני נתקלתי בשכונתי לפני כשבוע בסוזוקי ספלאש חדשה עם סיומת 13.. בעקבות שרשור זה אני יכול ללכת לישון בשקט הלילה :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
כל הכבוד לאיציק על עירנותו!

השבוע התברר לי כי לפני כחודשיים מכשירי תנועה קיבלו סדרה עם סיומת 13. לא יודע כמה מספרים בסדרה, אבל על הכבישים ניתן לראות סוזוקי אלטו, sx4 וכו' שעלו על הכביש בחודשיים האחרונים עם סיומת 13. מפתיע שאף אחד מהרוכשים עדיין לא בא להתלונן בפורום 8)

העירנות שלי גרמה בשירות הצבאי לתפוס את הדבר הזה:

0004kp9.jpg

היו עוד כמה תפיסות...אבל לזאת יש תמונה, מי שיודע סיומות...יבין מה הבעיה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• אחראי פורום
פורסם

ראית את הרכב הזה במו עינייך?

ה-6 לא מאוד משכנע שם (ב-06). נראה כמו פוטושופ לא מוצלח.

צריך להיות 05, כמובן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...