Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שהשאלה מתאימה לפורום הזה, מקווה שכן.

החלטתי להתקין פנסי ערפל קדמיים בבורה של ההורים שלי.

אני רוצה פנסי ערפל שיעזרו לראות בערפל אבל גם בנסיעות לילות שאני עושה בלי קשר לערפל.

כך שצריך שיהיו חזקים ויאירו למרחק רב ככל האפשר.

רצוי שהפנסים לא יסנוורו למרות שזה לא ממש משנה לי כי אני לא מתכוןן להפעיל אותם כשיש מישהו מולי.

רצוי שיראה יפה.

התקציב מוגבל למשהו מו 300 שקל למרות שאם אני אמצא משהו ממש טוב ויוצא דופן אפשר יהיה להתגמש.

מה אתם אומרים על זה?

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/autoam/product.asp?pf_id=HL8060

6 אינצ' זה לא קצת גדול בשביל פנס ערפל??

יש המלצות? איפה לקנות באיזור המרכז? אתרים שמוכרים?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אחי לגבי הקישור שנתתה לחנות אוטו M, אלו ביכלל פנסי ערפל לג'יפים

ולא למכוניות כמו בורה. 6 אינץ' זה ממש גדול לפנסים שאתה מחפש.

תלך לאוטו דיפו באזור שלך ותקנה שם פנסים שאתה מחפש,

הם עולים בערך 100-150 ש"ח

:wink:

2pac

west side

פורסם

אתה מחפש זרקור ולא פנס ערפל. פנס ערפל מאיר למרחק קצר יחסית ובאלומה רחבה. הוא אינו מסנוור. בעיקרון קיים בגולף למשל פנס ערפל כחלק מצביר הפנסים V5/6 אולי גם בבורה. התוספת תהיה מכוערת וסתם חבל.

בערפל מדליקים פנסי ערפל כדי להנמע מסיוור עצמי ע"י אורות הדרך ולכן מאיטים, מכבים את אורות הדרך ומפעיליפ פנסי ערפל. הסינוור כמעט שאינו קיים. אבל בגלל שהאלומה קצרה יחסית. נוסעים לאט ובזהירות.

זרקור יתן אלומה ארוכה ורחוקה ובעוצמה גבוהה והוא אינו חוקי.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אני אנסח מחדש את השאלה או יותר נכון אני אנסה להסביר מה אני מחפש.

יוצא לי לפעמים לנסוע בלילה במהירויות דיי גבוהות.

אני עושה את זה כאשר אני לבד על הכביש ולכן צריך שיהיה לפנסים כמה שיותר עוצמה כי זה לא יסנור אף אחד כי אני לבד על הכביש.

אני רוצה להגדיל את שדה הראיה שלי(טווח הראיה?)

חשבתי על פנסי ערפל(כמה חבר'ה פה ציינו שהם נוסעים אם פנסי ערפל כי זה עוזר לראות) אבל ע"פ התגובות שקיבלתי כנראה שלא...

מה כדאי להתקין(רצוי שיהיה חוקי ושיראה נורמאלי - שלא יפריע לאמא, זוכרים זה בורה)?

מקסים.

• ספונסר פורום
פורסם

טוב, אז כמו שבודאי הבנת, אינך זקוק לפנסי ערפל, אלא לאורות דרך חזקים. אני מכיר היטב את פנסי הבורה והם אכן לא מרשימים.

2 אלטרנטיבות: החוקית : להחליף נורות לאיכותיות יותר (של PHILIPS או OSRAM ) מהסוג שנותן 30% תוספת תאורה, נסה אצל לדיקו - יבואני בוש.

הלא-חוקית: לנסות להשיג נורות חזקות בהרבה (לראלי) בהספקים של עד 100W שגם כן מחליפות את הנורות הקיימות. סביר להניח שמערכת החשמל תחזיק מעמד. נסה במנוע חיפוש או לחילופין בחנות שבה הישגתי זאת בפריז - STAND21 - נמצאת בשדרה 180 מעלות מהשאנז אליזה (Ave. De La Grande Armee) - אמא לא תדע מאיפה השיפור המדהים בתאורה... וסע בזהירות גם בלילה!

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
אני אנסח מחדש את השאלה או יותר נכון אני אנסה להסביר מה אני מחפש.

יוצא לי לפעמים לנסוע בלילה במהירויות דיי גבוהות.

אני עושה את זה כאשר אני לבד על הכביש ולכן צריך שיהיה לפנסים כמה שיותר עוצמה כי זה לא יסנור אף אחד כי אני לבד על הכביש.

אני רוצה להגדיל את שדה הראיה שלי(טווח הראיה?)

חשבתי על פנסי ערפל(כמה חבר'ה פה ציינו שהם נוסעים אם פנסי ערפל כי זה עוזר לראות) אבל ע"פ התגובות שקיבלתי כנראה שלא...

מה כדאי להתקין(רצוי שיהיה חוקי ושיראה נורמאלי - שלא יפריע לאמא, זוכרים זה בורה)?

א) אל תיסע במהירויות דיי גבוהות בכבישים חשוכים וגם בכאלה לא חשוכים.

אתה נהג חדש, אין לך נסיון במצבי חירום , במיוחד בעונת החורף כשיש סכנת

החלקה. כמובן תמיד אתה יכול לאבד את הרשיון שלך אם תהיה מכמונת באזור.

ב) פנסי ערפל זה לא מה שאתה צריך , אם כבר אז נורות יותר חזקות , השאלה איך זה

ישפיע על מערכת החשמל באוטו שלך והאם היא תעמוד בזה. כמובן שהלוגן עדיף.

ג) מה רע באורות גבוהים?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני גם מחפש פנסי ערפל

או עגולים או מקוריים

כמו בתמונות

יש לכם מושג היכן אני משיג וכמה זה יכול לעלות ?

DSCF0052.jpg

broechem22000_028.jpg

michaelcrolla5.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני גם מחפש פנסי ערפל

או עגולים או מקוריים

כמו בתמונות

יש לכם מושג היכן אני משיג וכמה זה יכול לעלות ?

המרובעים האלה הם דומים לפנסים שמתקינים ב 306 שנת 95 לכן אתה יכול לבדוק את הפנסים האלה אם הם אכן יתאימו לך בגודל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
א) אל תיסע במהירויות דיי גבוהות בכבישים חשוכים וגם בכאלה לא חשוכים.

אתה נהג חדש, אין לך נסיון במצבי חירום , במיוחד בעונת החורף כשיש סכנת

החלקה. כמובן תמיד אתה יכול לאבד את הרשיון שלך אם תהיה מכמונת באזור.

אני לא יודע כמה זמן יש לך רשיון, אבל ע"פ התגובה שלך אני מבין שאתה לא נהג חדש. האם באמת תוכל להגיד שבהיותך נהג חדש לא נסעת מהר?!??

אם התנאים לא מאפשרים לנסוע מהר - אני לא עושה את זה.

האמנם היו כמה פעמים שעברתי את המגבלות שלי - אבל לא בהרבה וישר השטלתתי על האוטו ואם לא הייתי עושה את זה לא הייתי יודע איפה המגבלות שלי.

בקרוב אני מתכוון לעבור קורס נהיגה מתקדמת בכל מקרה.

אני רוצה שהאורות הארוכים יותר גם יעזרו לי לראות מכמונות(עד עכשי והעיניים שלי לא אכזבו אותי) וביום אני רואה מכמונות ממרחק רב הרבה יותר אז חשבתי שזה יעזור לי בלילה.

אני גר באריאל, בלילות בדרך-כלל אני נוסע בחוצה שומרון - השמועה אומרת שאין שם מכמונות מהירות בלילה.

ב) פנסי ערפל זה לא מה שאתה צריך , אם כבר אז נורות יותר חזקות , השאלה איך זה

ישפיע על מערכת החשמל באוטו שלך והאם היא תעמוד בזה. כמובן שהלוגן עדיף.

איך אני יכול לבדוק אם מע' החשמל של הבורה תעמוד בזה? איפה כתוב באיזה הספקים היא יכולה לעמוד?

מה זה הלוגן?

ג) מה רע באורות גבוהים?

לא רע, אני רוצה יותר ארוכים.

מקסים.

פורסם

שמע, לדעתי פנסי ערפל בארץ הם רק ליופי ופוזה בלבד כי אין בהם שימוש חוץ מג'יפים שנכנסים לשטח בלילה. היום כל פנס גבוה ברכב מסוגל להאיר מספיק טוב כדי לספק לך ראיה טובה בדרך ללא אורות תאורה בצדדים, לכן הדבר היחידי שיש לעשות במידה ואתה לא מסופק מהאורות הגבוהים היא רק לקנות מנורות חזקות יותר.

נראה לי גם שאתה רוצה פנסי ערפל לפוזה כמו שרוב הצעירים רוצים, ואני מבין אותך בעניין, אבל מפוזה ועד ללהגיד שחסר לך אור הדרך ארוכה ופנסי ערפל לא יספקו את המבוקש.

גש לחנות שמוכרים מנורות לרכב, ובקש מנורות שיספקו אותך ואפילו אם אתה רוצה קצת סטייל קח מנורה סגולה צבעונית כמו של רכבי היוקרה (מרצדס ניסן וכ"ו), וכך תהנה מאור טוב וקצת סטייל.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...