Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס, 2008 ב-35,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי הצעה לקנית יונדאי גטס, עם המצב הבא:

• שנת 2008
  • 94,000 ק"מ
  • ללא תאונות
  • הרכב היה בהשכרה/ליסינג

מחיר: 35,000 ש"ח

תוספות: אחריות שנה על מנוע וגיר, התחייבות לרכישה חוזרת במזומן

מה דעתכם? שווה?

תודה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב היה בוודאות בהשכרה או שמדובר ברכב אחרי תאונה או שמדובר ברכב שעלה על הכביש בתחילת שנת המודל 2008 (כלומר בשנת 2007).

בקיצור, המחיר מאוד נמוך מידי ואף חברת ליסינג גדולה לא מוכרת גטסים עם קילומטראז' כזה במחיר כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחיר הגיוני מאוד לדגם GLF יוצא השכרה.

חברות הליסינג מקבלות במקור הנחה של 27% מהמחירון הרשמי - ובד"כ הן מרוויחות פעמיים - על ההשכרה ועל המכירה.

במקרה הזה - כנראה שלא מרוויחים על המכירה, במטרה להעלים במהירות את מלאי הגטסים ולקבל מזומן זריז.

לפני שנתיים וקצת, באדג'ט נפטרו ממלאי אדיר של פיאט פונטו שנמכרו במחיר של 30 אלף ש"ח - בתוך חודש לא נשארה פונטו אחת בחברה.

פורסם

ברור לי שפונטו ספייס ELX, האורים והתומים של ד"ר סובארו, תהיה עדיפה על פני הגטס הזאת. אבל, וזה אבל גדול, לך תמצא פונטו ספייס ELX במצב טוב שלא תוחזקה על פי מיטב מסורת החאפר הישראלית. כמה כאלו יש בשוק? לא הרבה. כמה מהן עומדות למכירה? עוד פחות. כמה כסף יעלה לך להביא למצב סביר פונטו שבורה? לא מעט.

בקיצור, אם אתה צריך רכב זול ובסיסי כאן ועכשיו ואין לך זמן לחפש להתברבר - זאת אופציה סבירה. אם יש לך זמן תוכל למצוא מכוניות עדיפות מכל בחינה שהיא אבל הם יהיו ישנות יותר. לשיקולך.

פורסם

מישהו המליץ לו על ספייס ELX?

תחבורה בסיסית זה נחמד, אבל ב-35K אפשר למצוא רכב עם ABS וגם 2 כריות אוויר, לא אחת.

כשאתה תצטרך את ה-ABS הזה כדי להתחמק ממכשול, אתה תקלל את הרגע שבו קנית "תחבורה בסיסית".

אגב - אני די בטוח שאפשר להשיג במחיר הזה, את אותה גטס, עם שנה-שנתיים יותר על הכביש - עם כל האבזור הבטיחותי ולא בהכרח שיהיו לה יותר קילומטרים.

לדעתי זו פשרה הגיונית וטובה על מנת לא לנסוע במפגע בטיחותי.

פורסם
אז מה אתם ממליצים?

ללכת על זה?

לא! עדיף כבר ללכת על רכב קצת יותר ישן ויותר נורמלי! לא סתם מוכרים אותו במחיר כל כך נמוך!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

סביר להניח שהגטס הזו היתה מושכרת לצה"ל; המחיר זול מידי עבור מכונית עם נתונים כאלו.

רוב המכוניות שהושכרו לצה"ל נאנסו באכזריות בצעירותן, ולרוב "גולגלו" לסוחרי רכב זוטרים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איך אני יכול לדעת האם יש לה ABS ושתי כריות אוויר?

אני זוכר שזה היה גטס fun ואני חושב שגם מעל תא הכפפות היה רשום SRS Airbag

פורסם

אם יש שתי כריות אוויר כמו שאתה אומר-זה רק מחזק את ההנחה שהאוטו היה מושכר לצה"ל.

פורסם

fun זאת לא רמת אבזור. fun זאת חבילה שכללה בעיקר ריפודים צבעוניים והיא הגיעה גם עם דגמי ה-GLI וגם עם ה-GLF.

רישיון רכב אתה מכיר? פתח אותו, רמת האבזור של הרכב ואבזור הבטיחות שלו מופיעים שם.

פורסם

אחלה, אני אבדוק את זה מחר ואעדכן פה.

אגב, נניח שזה היה מושכר לצה"ל - מה אכפת לי?

יש לי התחייבות לגיר ולמנוע+התחייבות לקניה חוזרת במזומן

• תוכן חדש...