Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי ברשותי מאזדה ספיריט שנת 2005 מנוע 2000 שאני יכול למכור בקלות,המחירון שלה הוא 60000 אלף

יש לי בצד עוד 10 אלף שקל

לי אישית נמאס מכל דבר מהר אם זה טרקטורון שמכרתי אחרי חודש ועכשיו הרכב שברשותי 4 חודשים

אני מחפש רכב שיתן לי הנאה רצינית בנהיגה , מעדיף לא משהו גרמני שישחוט אותי במוסך

מבחינת דלק אין לי בעיה שיישתה נוסע אולי אולי 500 קילומטר בחודש,רצוי אוטומטי.

תודה מראש.

ההתלבטויות שלי הן:

מאזדה mx5 2003 אוטומטית מנוע 1800 הנעה אחורית

סיאט איביזה FR 2007 1800T ידנית

אשמח לעוד הצעות מעניינות

תודה מראש

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

א. אף רכב ב-70 אלף שקל לא יתן לך הנאה רצינית בנהיגה אם נמאס לך מכל דבר אחרי חודשיים.

ב. אם אתה נוסע 500 ק"מ בחודש זה אומר שנמאס לך מהמאזדה אחרי 2000 ק"מ של נהיגה, ואם אתה ממצה דברים כל כך מהר, עצוב לי לחשוב על העתיד שלך.

ג. לא, באמת, לך לטיפול פסיכולוגי.

ד. מיאטה אוטומטית - אני יכול לחשוב על עשר סיבות למה רכב כזה לא יתאים לך, אבל שיהיה. בכל מקרה, זה לא בדיוק ה"רכב ספורט" שאתה מחפש. לא בגיר אוטומטי ועם מנוע חלש.

ה. איביזה - קצת יותר חזקה, אבל גם ממנה מן הסתם יימאס לך מהר. בכל מקרה נראה שהיא עדיפה עבורך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
א. אף רכב ב-70 אלף שקל לא יתן לך הנאה רצינית בנהיגה אם נמאס לך מכל דבר אחרי חודשיים.

ב. אם אתה נוסע 500 ק"מ בחודש זה אומר שנמאס לך מהמאזדה אחרי 2000 ק"מ של נהיגה, ואם אתה ממצה דברים כל כך מהר, עצוב לי לחשוב על העתיד שלך.

ג. לא, באמת, לך לטיפול פסיכולוגי.

ד. מיאטה אוטומטית - אני יכול לחשוב על עשר סיבות למה רכב כזה לא יתאים לך, אבל שיהיה. בכל מקרה, זה לא בדיוק ה"רכב ספורט" שאתה מחפש. לא בגיר אוטומטי ועם מנוע חלש.

ה. איביזה - קצת יותר חזקה, אבל גם ממנה מן הסתם יימאס לך מהר. בכל מקרה נראה שהיא עדיפה עבורך.

רוני

צחק צחק בעיה רצינית שגורמת לי להפסיד המון כסף,מעבודה קשה ושל אבא שכבר מתעצבן.

מחפש אוטו חזק באמת שלא אכפת לי ישתה כל עוד יתן לי הנאה רצופה

חשוב שירשים ויהיה יפה,עם הנדסת אנוש טובה,איכות טובה משל המאזדה 2000 סמק , לא מתכוון לרדת ברמה שלא אחשוב בראש שעשיתי טעות ויאכל סרט.

אין עוד הצעות אטרקטיביות?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אולי קליאו ספורט תתאים לך ,אוטו שבסיבובים ייתן לך הרבה הנאה ,וגם כוח לא חסר לו .

הבעיה שאני לא יודע את המחירים שלה כל כך.

פורסם

היי

למה לא תלך על במו ושחזר אותה.

יעזור בקניה ובשחזור של כל במוו.

לדוגמא:לקוח שילם 35K ולשחזור מלא15K

נתנו לו 60K ולא רוצה למכור.

מדובר ב523I 1997

רווח כולו שלך.

בהצלחה,יעקב

שחזור שלי ל523,1997.jpg

ריפוד גג מחדש-כמו חדש.jpg

הגה עור,שחזור שלי+3 חוטים.jpg

פורסם
מחירון 60 ואתה בונה על זה שיהיה לך 60 ? הסתכלת בלוחות ובמודעות השנה ? למי שמחזיק בכיס 60 יש קניות הרבה יותר טובות.

מחירון 58 שני אנשים מוכנים לתת 60

אחד רצה בדיקה היום לא היה אפשרי מבחינתי

מחר ב8 הבדיקה מתבצעת באזורי,כן האוטו הזה מקבל מעל המחירון לא מחירון

אני אישית שילמתי 4 מעל

הבמוו ממש לא בשבילי מזכיר לי קצת תכפרים בשנים האלה

ההתלבטות החזקה היא בין הMX5 הנעה אחורית לבין הFR

אני אישית נוטה קצת לMX5 בגלל היותה אוטומטית

• תוכן חדש...