Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטלת מס לפי נסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר היום אתה משלם מס לפי נסיעה, קוראים למס הזה בלו על הדלק.

כן ולא ...

אני משלם מס על הדלק - כן.

אבל אני לא חייב לאף אחד דיווח על המיקום שלי בכל רגע נתון, השעות בהן אני נוסע וכו.

the london underground is not a political movement

פורסם

בוקר טוב

אם הבנתי נכון מדובר פה על ניסוי שיאפשר בסופו של דבר,לחסוך קצת כסף לאנשים שנוסעים פחות וכבונוס גם לזהם פחות...

נראה לי רעיון לא רע בכלל.

ולגבי זה שאת החייב "לדווח" איפה אתה נמצא... היום כל מכשיר GPS או חברת מיגון יודעים לאתר אותך וזה בלי להכנס לנושא הטלפונים הניידים וכו',אתה יכול להיות רגוע אין לך שום פרטיות האח הגדול ימצא אותך תמיד :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
בוקר טוב

אם הבנתי נכון מדובר פה על ניסוי שיאפשר בסופו של דבר,לחסוך קצת כסף לאנשים שנוסעים פחות וכבונוס גם לזהם פחות...

נראה לי רעיון לא רע בכלל.

ולגבי זה שאת החייב "לדווח" איפה אתה נמצא... היום כל מכשיר GPS או חברת מיגון יודעים לאתר אותך וזה בלי להכנס לנושא הטלפונים הניידים וכו',אתה יכול להיות רגוע אין לך שום פרטיות האח הגדול ימצא אותך תמיד :)

מכשיר GPS לא מכיל חתימה, אי אפשר לדעת מי קנה איזה מכשיר GPS. הוא לא יכול לשמש לאיתור שלך.

טלפון סלולרי עובד עם טריאנגולציה של אנטנות, אפשר לאתר אותך רק לרדיוס של כמה מאות מטרים. כלומר, יכולים לדעת באיזו שכונה בת"א אתה כרגע, אבל לא אם הלכת לבקר את סבתא או אם אתה יושב בבית קפה. ויש הבדל פשוט עצום.

בישראל אין שום "אח גדול", אם היה מעקב מפחיד שכזה אז פושעים לא היו מתחמקים פה מעונש בכזו קלות. צא מהסרט.

ואישית, אני נגד הפרה בוטה כזו של הפרטיות, לא עניינו של אף אחד איפה אני ומה אני עושה שם כל עוד אני לא עובר על החוק.

פורסם

תזכירו לי לחזור לטל-כארד,

השר כץ נראה נשמע ומתנהג כמו חזיר יבלות מנובל,

בשנים האחרונות, מירוב ירוק כבר נהיתה לי בחילה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
מכשיר GPS לא מכיל חתימה, אי אפשר לדעת מי קנה איזה מכשיר GPS. הוא לא יכול לשמש לאיתור שלך.

טלפון סלולרי עובד עם טריאנגולציה של אנטנות, אפשר לאתר אותך רק לרדיוס של כמה מאות מטרים. כלומר, יכולים לדעת באיזו שכונה בת"א אתה כרגע, אבל לא אם הלכת לבקר את סבתא או אם אתה יושב בבית קפה. ויש הבדל פשוט עצום.

בישראל אין שום "אח גדול", אם היה מעקב מפחיד שכזה אז פושעים לא היו מתחמקים פה מעונש בכזו קלות. צא מהסרט.

ואישית, אני נגד הפרה בוטה כזו של הפרטיות, לא עניינו של אף אחד איפה אני ומה אני עושה שם כל עוד אני לא עובר על החוק.

לא מאות מטרים, הרבה פחות. אפשר די במדויק.

האח הגדול עדיין לא עובד בתפוקה מלאה,

אבל הכנת התשתיות בעיצומן.

התחמקות הפושעים מהעונש איננה קשורה בשום צורה למעקב של המדינה אחר אזרחיה.

כפי שהגדרת במדויק, זאת התחמקות מעונש, לא התחמקות מגילוי.

כמה פה בפורום בלבד תפסו את הפורץ/גנב במצלמה? זאת לא הבעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם התחמקות מגילוי. לא חסר.

אני לא אכנס לרדיוס המדויק שטריאנגולציה של סלולר מאפשרת למעקב (כי זה תלוי במספר האנטנות בסביבה, חוזק האות, ואפילו סוג המכשיר) אבל אני רק יכול להגיד שזה ממש לא מספיק בשביל לעקוב אחריך כאילו תקעו עליך GPS.

בכל הנוגע לשטויות של "האח הגדול", ישראל זו מדינה די טובה לחיות בה, אין פה מעקב ממשי אחרי כל אחד, והאופציות למעקב מתחילות ונגמרות בסלולר ובאיתוראן למי שיש.

פורסם
ומה יעשה מי שגר בפרפריה?

אולי ישלם יותר על קילומטרים, אבל לא ישלם אגרת גודש בעיר, שלא לדבר על כך שאפשר לתמחר נסיעות בפריפריה בשונה מנסיעות במכז - אם לפי איתור הרכב ואם לפי כתובת בעליו, בדומה להנחות מס הכנסה לאזורי עדיפות לאומית.

לגבי נושא הפרטיות - כנראה שההולנדים מצאו פתרון, שכן הם מתכננים (ואולי כבר מפעילים במידה זו או אחרת) מערכת למטרות דומות. ואיני חושש שהולנד מפעילה "אחים גדולים". וכמובן - קיימת האפשרות שמדובר במערכת המודדת צריכת דלק, או פלית מזהמים, אוח שע"מ - בכלל בלי להתיחס למיקמו של הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אבל אני רק יכול להגיד שזה ממש לא מספיק בשביל לעקוב אחריך כאילו תקעו עליך GPS. (...)

בכל הנוגע לשטויות של "האח הגדול" (...)

אני מניח שאתה צודק נכון לרגע כתיבת שורות אלה, אבל הספירה לאחור החלה.

ביום שבו שתבין שאלה בכלל, אבל בכלל לא שטויות, יהיה מאוחר מדי.

בעצם, אולי כבר מאוחר מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...