Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 165000 לסובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פילטר דלק,פילטר אויר,פילטר שמן,פילטר גיר,החלפת מצתים,החלפת שמן גיר,בדיקת שמן בקסצס,החלפת שמן מנוע חצי סינטטי

בדיקת בלמים בדיקת רצעות תזמון גמיות ואטמים שאין הזעת יתר של המנוע עם כן החלפתם,מילוי מים ירוקים ברדיאטור בדיקת מים במצבר ומילוי הייתי ממליץ גם על מסנן מזגן 900-1200 שח כולל עבודה

סה"כ טיפול הכולל פילטר דלק, פילטר אויר, פילטר שמן,+מצתים NGK +שמן חצי סינטטי ,בדיקת בלמים, כולל עבודה350-450

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם
פילטר דלק,פילטר אויר,פילטר שמן,פילטר גיר,החלפת מצתים,החלפת שמן גיר,בדיקת שמן בקסצס,החלפת שמן מנוע חצי סינטטי

בדיקת בלמים בדיקת רצעות תזמון גמיות ואטמים שאין הזעת יתר של המנוע עם כן החלפתם,מילוי מים ירוקים ברדיאטור בדיקת מים במצבר ומילוי הייתי ממליץ גם על מסנן מזגן 900-1200 שח כולל עבודה

סה"כ טיפול הכולל פילטר דלק, פילטר אויר, פילטר שמן,+מצתים NGK +שמן חצי סינטטי ,בדיקת בלמים, כולל עבודה350-450

אולי אתה מתכוון לאלפים?

רק מצתים עולים בערך 100 ליחידה בארץ, פילטר אוויר עוד 200, שמן עוד 80, שמן סינטטי איכותי צריך לעלות 160 לפחות, מסנן מזגן לא יודע כמה עולה וגם שאר הדברים שאמרת לא מכיר מחירים.

הטיפול של טיימיניג בדגם של 2007 מתבצע ב 105 אלף, אין סיבה גם ב 165 אולי ב 210 אלף, כנל מצתים, המצתים אירדיום - מחליפים כל 105 אלף. שמן בדפרינצאלים מחליפים כל 60, מים כל 30 אלף.

אני מציע לבחור שפתח את הנושא לבקש הצעת מחיר ממוסך מורשה ולפי הצעת המחיר לבקש הצעת מחיר מעוד כמה מוסכים אמינים לראות מה המחירים שדורשים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
יש לי סובארו B4 2005 ואני צריך לעשות טיפול 165000 רציתי לדעת מה זה כולל ?

היי, לשאלתך טיפול 165,000 כולל:

שמן

פילטר שמן

והחלפת טבעת

מדובר בטיפול קטן

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור,

אייל מסובארו

פורסם

אבא של אישתי נסע על סובארו DL שנת 88 220000 ק"מ בלי לטפל באוטו אפילו פעם אחת(לא החילף אף פעם שמן,פילטרים,חוטי הצתה) פעם אחת החלפתי לו פלאגים. והאוטו היה נוסע מצויין

עד שנהרס בתאונה

פורסם
אבא של אישתי נסע על סובארו DL שנת 88 220000 ק"מ בלי לטפל באוטו אפילו פעם אחת(לא החילף אף פעם שמן,פילטרים,חוטי הצתה) פעם אחת החלפתי לו פלאגים. והאוטו היה נוסע מצויין

עד שנהרס בתאונה

הוא בטח "נהרס בתאונה" כי גם לא טיפלתם בבלמים!!:cry:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אולי אתה מתכוון לאלפים?

רק מצתים עולים בערך 100 ליחידה בארץ, פילטר אוויר עוד 200, שמן עוד 80, שמן סינטטי איכותי צריך לעלות 160 לפחות, מסנן מזגן לא יודע כמה עולה וגם שאר הדברים שאמרת לא מכיר מחירים.

הטיפול של טיימיניג בדגם של 2007 מתבצע ב 105 אלף, אין סיבה גם ב 165 אולי ב 210 אלף, כנל מצתים, המצתים אירדיום - מחליפים כל 105 אלף. שמן בדפרינצאלים מחליפים כל 60, מים כל 30 אלף.

אני מציע לבחור שפתח את הנושא לבקש הצעת מחיר ממוסך מורשה ולפי הצעת המחיר לבקש הצעת מחיר מעוד כמה מוסכים אמינים לראות מה המחירים שדורשים.

אתה צודק יש מצתים מיוחדים שמחליפים כל 100 אלף קמ אבל עדיף תרגילים להחליף כל 15/30 אלף קמ

פשוט היה לי תאוטו ואמרתי לו תטיפול שאני עשיתי במוסך לא מורשה

מוסך מורשה סתם יקר מאוד מאוד וביגלל שזה 165.000 המלצתי גם על הבדיקה הכללית של הרכב תוך כדי הטיפול 10.000

כי רכב זה נוטה להזיע תודה מראש

ועדיף גם להחליף שמן גיר ופילטר גיר

טיפול סטנדרטי כמו שציינתי

350-450 שכולל פלגים NGK ,פילטר דלק,פילטר שמן,פילטר אויר,שמן חצי סינטטי,בדיקת בלמים,בדיקת מים ברדיטאור ובדיקת מים במצבר ובדיקה ככלית ועץ ריח

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם
היי, לשאלתך טיפול 165,000 כולל:

שמן

פילטר שמן

והחלפת טבעת

מדובר בטיפול קטן

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור,

אייל מסובארו

שחכת את הפילטר דלק שהוא ניסתם ואחר כך המשאבת דלק מיתאמצת ואז יכול לעלות יותר אני עשיתי טיפול במוסך מרכזי של סובארו עד שראיתי בדיוק מה עושים ושחכת פילטר אויר

אייל הטיפול שאתה ציינת יעלה לו 2000 שקל ועם הוא יעשה לא אצל מורשה יעלה לו גג450 יודע מה נילך על 500 שח יש הפרש של 1500 שח לא חראם

למה איזה שמן סובארו שמים אין יותר טוב מי אקוה מולי וסובארו לא מתקרבים לאיכות הזו :lol:

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

אורן אני לא יודע איך הגעת למחירים האלו, החלפים של סובארו יקרים.

פילטר אוויר 200 שקל, פילטר שמן 80, שמן איכותי לפחות 150.

כבר עברנו את ה 400 שקל, במידה ותרצה להחליף גם את מה שהמלצת למעלה זה מייקר את העניין. תוסיף לזה עבודה.

אם הרכב עד עכשיו היה מטופל לפי הספר, שימשיך לטפל לפי הספר, אין מה לעשות יישור קו.

היצרן יודע טוב יותר מתי להחליף את מה שנדרש.

לשים פילטרים חליפים ברכב הזה לא יעשו לו טוב וידפקו לו חיישנים שיעלו לו אלפים אח"כ.

בקשר למוסך מורשה, אתה צודק, חארם על הכסף אם הרכב כבר לא באחריות ועדיף לטפל במוסך מקצועי שלא יגמור אותך במחיר.

לבעל הרכב אמור להיות את ספר הרכב ששם יש טבלה עם פירוט, בלי קשר הוא יכול לבקש הצעת מחיר בטלפון ממורשה ולעבוד לפי זה.

מה שחשוב זה לשמור את הקבלות וליצור "ספר טיפולים" שיהיה להציג לקונים בזמן המכירה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

שכחת גם מנוע מיבוא, סט טיימינג משאבת מים גיר על הדרך כי מחליפים מנוע אז כבר על הדרך לא נחליף?

• תוכן חדש...