Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לתותחי הEBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. :wink:

אני חושב להתחיל למכור שטויות שיש לי בבית ואינם בשימוש.

השאלה שהכי מסקרנת אותי זה איך אני אדע כמה זה יעלה לי לשלוח את זה? האם גם אצלנו יש משלוחים בחינם או שהכל עולה כסף? איך אתם בודקים ואיפה אתם בודקים?

באיזה אריזות אתם שולחים? מקמבנים לבד? או שקונים מהדואר? וכמה זה עולה?

ושאלה בקשר למכס שלנו, מה היא העמלה שאמורים לשלם במידה וחבילה נתקעת במכס, ואיפה משלמים את זה? האם צריך לנסוע במיוחד לאנשהו בשביל זה או שניתן לעשות הכל בדואר\אינטרנט?

ואשמח לסתם עצות בכללי.

תודה. :-P

פורסם
אהלן חברים. :wink:אהלן וסהלן.

אני חושב להתחיל למכור שטויות שיש לי בבית ואינם בשימוש.

השאלה שהכי מסקרנת אותי זה איך אני אדע כמה זה יעלה לי לשלוח את זה? (בדואר) האם גם אצלנו יש משלוחים בחינם או שהכל עולה כסף?(חינם? בא"י? NO SUCH THING) איך אתם בודקים ואיפה אתם בודקים? (בדואר)

באיזה אריזות אתם שולחים? מקמבנים לבד? או שקונים מהדואר? וכמה זה עולה? (שוב,בדואר)

ושאלה בקשר למכס שלנו, מה היא העמלה שאמורים לשלם במידה וחבילה נתקעת במכס, ואיפה משלמים את זה? האם צריך לנסוע במיוחד לאנשהו בשביל זה או שניתן לעשות הכל בדואר\אינטרנט? יש למכס אתר עם מחשבון על עמלות אאל"ט ובו מפורט כמה תשלם על כל דבר,נוסעים למכס רק על דברים חריגים או שאין להם היתר\תן תקן\אישור מיוחד וכיו"ב.

ואשמח לסתם עצות בכללי.

תודה. :-P

כפי שאתה רואה,את מרבית התשובות תקבל בדואר :)

בהצלחה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

lesles,

המשלוחים "בחינם" שאתה רואה אצל מוכרים מסויימים באיביי, הם לא באמת חינם, זה רק מוצג לך כך.

הרבה פעמים המוכרים משחקים עם הסכומים בין מחיר המוצר לבין מחיר המשלוח כדי שהזמנת המוצר תראה לך יותר אטרקטיבית, לדוגמא:

מוצר קטן שמחירו 12$ והמשלוח עליו עולה 2$, יוצג לפעמים כמוצר שעולה 13.99$ אבל משולח בחינם. זה טריק שיווקי שכזה שאמור למשוך קונים - ולדעתי זה עובד יפה.

דבר נוסף לגבי שילוחים, לחנויות ששולחות כמויות גדולות ועובדות הרבה עם חברת שילוח מסויימת, בד"כ יש הסכמים עם חברות השילוח (ייתכן גם שמשלמים מחיר קבלני) והוזלה משמעותית במחירו.

פורסם
lesles,

המשלוחים "בחינם" שאתה רואה אצל מוכרים מסויימים באיביי, הם לא באמת חינם, זה רק מוצג לך כך.

הרבה פעמים המוכרים משחקים עם הסכומים בין מחיר המוצר לבין מחיר המשלוח כדי שהזמנת המוצר תראה לך יותר אטרקטיבית, לדוגמא:

מוצר קטן שמחירו 12$ והמשלוח עליו עולה 2$, יוצג לפעמים כמוצר שעולה 13.99$ אבל משולח בחינם. זה טריק שיווקי שכזה שאמור למשוך קונים - ולדעתי זה עובד יפה.

דבר נוסף לגבי שילוחים, לחנויות ששולחות כמויות גדולות ועובדות הרבה עם חברת שילוח מסויימת, בד"כ יש הסכמים עם חברות השילוח (ייתכן גם שמשלמים מחיר קבלני) והוזלה משמעותית במחירו.

קונה חכם ממיין את התוצאות לפי מחיר סופי (מוצר + משלוח) אז זה לא משנה..

פורסם
זה לא משנה את העובדה שלא כל הקונים "חכמים", ובתור מוכר, זה טריק\כלי שכדאי להשתמש בו.

יש גם הפוך על הפוך (גוטה).

אפילו אני נפלתי עם זה...

פריט שעלה לי 0.01$ (הייתי צריך להתחיל לחשוד כבר בשלב הזה), המשלוח שלו עלה 9.99$...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
קונה חכם ממיין את התוצאות לפי מחיר סופי (מוצר + משלוח) אז זה לא משנה..

אני חושב שעדיף שמחיר ביחד עם המשלוח והמשלוח "חינם"

לדוגמה, החלטת להחזיר את המוצר. 99.9999% מהמוכרים כמובן יחזירו לך רק את ערך המוצר, מן הסתם גם המשלוח חזרה הוא עליך.

כך אם המוצר עלה 20$ ועוד 15$ משלוח, תקבל 20$. לעומת מוצר ב35$ ומשלוח "חינם".

תקנו אותי אם אני טועה. זאת בדיוק דיון שניהלתי עם עצמי בקשר לסוללה ללפטופ..

פורסם

אתה יודע מה, עלית פה על משהו. שאפו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עדיין צריך לקרוא את המדיניות של המחיר. יש כאלו שמחייבים על המשלוח (החינמי) במקרה של החזרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...