Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון פחחות בתפר פח+פיברגלאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהרכב לא קשור לפורום אספנות אבל הנחתי שכאן אמצא את העזרה הנחוצה, סליחה מראש.

אחרי הגשם הראשון גיליתי שלולית מים ברכב (c15), המים נזלו מאיזור הגג. לרכבים האלה התקינו בזמנו דלת צד שאינה מקורית, עשויה פיברגלאס. כנראה שבעבר חדרו מים מהתפר העליון של מסגרת הדלת והפח אז מישהו מרח שם שכבה רצינית של חומר לא מזוהה (סוג של סיליקון). גרדתי ושייפתי את האיזור וגיליתי סדק ארוך בתפר, הרבה חלודה וגם חור יפה. כשלב ראשוני שייפתי הכול טוב טוב וצבעתי בצבע יסוד נגד חלודה. איך להמשיך מכאן? איזה חומר מתאים לתפר הנ"ל? קחו בחשבון שאסתטיקה לא ממש מעניינת, גם ככה אצבע את זה בבית. גם עמידות לאורך זמן לא הכרחית כי אני לא יודע כמה זמן עוד אסע ברכב. תודה!

פורסם

יש לי את החומר בבית. השאלה אם עדיף פוליאסטר או חומר פחחות רגיל מכיוון שזה צריך לתפוס על שני החומרים ולאטום ביניהם

פורסם

יש חומר פחחים עם תרכובת אלומיניום. כרגע לא עולה לי בראש השם שלו, אבל אני מאמין שכל פחח טוב מתעסק עם זה.

מומלץ גם להשתמש בפריימר לפני. זה יעשה את העבודה ויחזיק לשנים רבות.

מקווה שעזרתי

8)
פורסם

אחרי שניקית וצבעת את המקום תקנה יריעה של סיבי זכוכית ( פיברגלאס ) ופוליאסטר מואץ ומקשה בישבילו.

היישום פשוט מאוד, אתה חותך את יריעת הפיבר לגודל הרצוי ומניח אותה על החריץ שברצונך לסגור ואז עם מברשת אתה מורח את. פוליאסטר המואץ על היריעה עד שהיא רטובה ועלייה לפני יבוש אתה מיישם עוד יריעה כדיי ליצור שכבה עבה.

ההבדל בין פיברגלאס בצורת שפכטל ליריעות פיברגלאס הוא שהיריעות הן במבנה של שתי וערב מה שנותן כוח מבני ומונע סדקים עתידיים.

נדב 

• תוכן חדש...