Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת וואללה: אוהבים את הג'טה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן גם אני הייתי יותר משמח ליראות מבמחן שלה מול פורד פוקוס 2.0 ליטר אבל, אם גירסת ה-1.2 תעלה פחות מ-123 אלף(אני חושב שהיא שווה פחות מ-120 אלף אפילו אבל רמי חזן כבר אמר שהיא תעלה טיפה יותר) ותישאר עם אותו רמת איבזור אז זה יכול להיות אוטו מעניין(הפוקוס קצת קטנה מאחור, הבעיה היחידה איתה) בכל מיקרה שתי הגירסאות שמוצעות היום ממש יקרות ואני לא רואה שום הצדקה למחיר, גירסת ה-1.4 צריכה לעלות 15 אלף פחות לפחות.

פורסם

אין סיבה שהם לא יאהבו אותה. מדובר ברכב בעל איכות גבוה, מנוע מעולה בשילוב עם תיבת הילוכים מהטובות בשוק כיום.

המחיר אכן מעט יקר, אבל לא מאוד יקר..

פורסם

אני זוכר שפעם היו דיבורים על כך שבחו"ל ממש שנאו את הג'טה החדשה, ואמרו שהקודמת עדיפה פי כמה, ואיכשהו בארץ גם המחיר שלה עולה וגם משבחים אותה בכתבות רכב. מי צודק?

חבל מאוד שהמחיר עלה, עד לא מזמן היתה אצלנו התלבטות אם לקחת ג'טה או אסטרה בליסינג, וכבמובן שבסוף נלקחה האסטרה ללא תוספת תשלום.

פורסם

ולחשוב שג'טה עולה בארץ 140 אלף בזמן שבארצות הברית-passat (כן לא טעיתי) עולה 20 אלף דולר שזה יוצא קצת יותר מ-70 אלף שקל, פי שתיים יותר, פשוט לא יאמן. ועוד האמריקאים מקבלים דגם מעט שונה משאר העולם בדרך כלל כל שיש עוד עלויות נוספות על תיכנון ופיתוח. פשוט לא יאמן איזה ביזיון יש פה.

פורסם

אותו חרא, פלסטיקים שמרגישים זול, גם באמראיקאית וגם באירופאית, בארה"ב גרסת הבסיס עם מנוע 2.5 עולה פחות מאלנטרה.

haters will hate

פורסם

זה דגם אחר, מנוע אחר. באמת האמריקאית זכתה לתגובות פושרות.

האירופאית, לעומת זאת, זכתה דווקא למחמאות, והמסקנה של וואללה מתיישבת עם המיינסטרים: סוג של אלטרנטיבה זולה לפאסאט, ללא חדוות נהיגה מיוחדת. הבעיה היא שאצלנו היא מתומחרת גבוה. גבוה מידי לטעמי. את הגרסאות ה"זולות" של 122 כ"ס הם מייעדים כנראה לשוק מנהלי הביניים, וכפי שכתבתי כבר במקום אחר, באמת מריצים אותן לליסינג. לטעמי זה קצת פוגע ב"מותג", אבל שיקולי היבואן הם מכירות ורווח (כדי לתחזק את היותו מלכ"ר ;-) ).

על כל פנים, אני חושב שמה שמייחד את ה- VAGיות זו תשומת הלב לפרטים קטנים, שחסרים במקומות אחרים, או כמו שכתבו במקום אחר:

It’s only a small thing, but it is a nice touch and it lets you know that VW is thinking just that little more about its products than other manufacturers

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צ'מפיון חמדנים, למעשה הם סופר חמדנים.

כל גרסאות הג'טה- TSI, TSI כפול מגדשים ו-TDI הם בדרגות מיסוי ירוק 4 מתוך 15.

כלומר הרווח שלהם הוא כפול ומכופל- נכון לעכשיו יש להם מונופול על טכנולוגיית ה-TSI+DSG, כמו כן הם מקבלים הנחות מיסוי מהמדינה לעומת שאר היבואנים. ובסופו של דבר? המחיר יותר גבוה מהמתחרות ויש רק שנתיים אחריות!

ביזיון!

חבל, דווקא הרכב מאוד ראוי.

סופר מהירה וחסכונית, מרווחת מאוד, שימושית ודיי נאה.

חבל שהיבואן כזה בזוי...

פורסם

הג'טה הזאת מוחקת את קיומה של הונדה סיוויק שעולה יותר מ140K. כדאי ליבואן הונדה לחשוב טוב מאוד איך הם יחדירו את דגמם החדש.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אם הסיוויק החדשה תיראה כפי שפורסם, אני לא חושב שמשהו חוץ ממחיר זול ב10-15% מהמתחרות יוכל לעזור להונדה להחדיר אותה לשוק בצורה סבירה.

או, שאנשים יאהבו את המראה המוזר ביותר והמאוד לא מושך שלה, ויקנו גם במחיר הנוכחי.

פורסם
צ'מפיון חמדנים, למעשה הם סופר חמדנים.

כל גרסאות הג'טה- TSI, TSI כפול מגדשים ו-TDI הם בדרגות מיסוי ירוק 4 מתוך 15.

כלומר הרווח שלהם הוא כפול ומכופל- נכון לעכשיו יש להם מונופול על טכנולוגיית ה-TSI+DSG, כמו כן הם מקבלים הנחות מיסוי מהמדינה לעומת שאר היבואנים. ובסופו של דבר? המחיר יותר גבוה מהמתחרות ויש רק שנתיים אחריות!

ביזיון!

אנחנו מסכימים ! :buddies_drink:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...