Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת מגבים מאנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי דרכם ב-EBAY.

הזמנתי כבר פעמיים מהם. העלות הייתה 10 יורו כולל משלוח, כך שלי לא היו בעיות עם המכס.

המשלוחים הגיעו בדיוק שבועיים לאחר ששילמתי והם נשלחו יום לאחר התשלום.

פורסם

מתעלק על השרשור, דרך האתר הנ"ל ניתן להזמין זוג בוש "Aerotwin 21 ב180 ש"ח כולל משלוח, האם זה נחשב למחיר טוב או שבארץ ניתן להשיג ביותר זול?

האם שווה להשקיע בכלל במגבים כאלה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

+1 לאתר. שולחים מהר, מחיר מצויין מול המחיר בארץ. רכשתי מגבי Valeo בשנה שעברה והם עדיין מחזיקים מצויין.

תמסר ד"ש לאוליבר, הוא תמיד שמח לסייע, אם נדרש משהו ספציפי.

ככל שאני זוכר, מגבי אירו לסוגיהם יתאימו רק אם יש הנחיית יצרן לסוג כזה,במיפרט הרכב, או ספר אחזקה (היחוד שלהם בהצמדת הגומי ללא זרועות ביניים קטנות. מנסיון - הם עובדים יפה).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הוישרים האחרונים שהחלפתי ברכב (הנוכחיים) הם של חברת Bosch דגם Aerotwin כמו באתר הנ"ל.

מחירם באתר - 182 ש"ח כולל משלוח.

מחירם איפה שקניתי - 100 ש"ח.

אז אני לא כזה מבין מה משתלם שם. :roll:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
הוישרים האחרונים שהחלפתי ברכב (הנוכחיים) הם של חברת Bosch דגם Aerotwin כמו באתר הנ"ל.

מחירם באתר - 182 ש"ח כולל משלוח.

מחירם איפה שקניתי - 100 ש"ח.

אז אני לא כזה מבין מה משתלם שם. :roll:

איפה קניתה?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

מעניין... כשבאתי להזמין מהם את ה Aerotwin לגרנדה שלי, הם טרחו לציין באתר (וווידאתי מולם בכל מקרה גם במייל) שכל המגבים שהם מציעים באתר שלהם מותאמים לרכבים בהם ההגה נמצא בצד ימין בלבד.

אז לפני שאתם ששים להזמין, רצוי שתוודאו אם זה המצב גם במקרה שלכם.

פורסם
טוב הזמנתי אתמול מהאתר זוג מגבי בוש "AEROTWIN 21 ב180 ש"ח, נראה תוך כמה זמן זה יגיע. :-)

חביבי, זה לא כזה זול. רכשתי סט מקורי מלא (קדימה / אחורה) ב-150 ש"ח בגרמניה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
איפה קניתה?

קניתי שנה שעברה ב- "עמוס חלקי חילוף" באזוה"ת ספיר (הישן), נתניה.

או ב"ע.מ חלקי חילוף" באותו אזור (לא היה להם בזמנו).

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אני לא מבין אנשים למה לקנות מגבים ב 150 ש"ח ולהזמין מחו"ל שממיילא אחרי תקופה מתייבשים ומתבלים לא משנה של איזה חברה. קנו מגבים סינים פשוטים ב 50 ש"ח פעם בשנה לתקופת החורף ותחליפו.. אני עובד עם ויז'ן פעם בשנה מחליף ועושה עבודה מעולה בלי רעשים מעיף את המים מהשמשה ובכיף. יש פה אתר עם מחיר סביר וקובץ PDF עם סוגי רכבים ומידות.

http://www.auto365.co.il/product-405-זוג_מגבים_איכותים_לרכב_מבית_Vision_בכל_המידות.aspx

שבוע טוב.

פורסם

הזמנתי שם מגבים קדמיים+אחוריים של Bosch. המחיר בסדר, המשלוח מהיר ולא היו בעיות במכס.

יש להם מענה מהיר ומפורט במייל (בחור נחמד בשם אוליבר) במקרה שלא בטוחים איזה סוג מתאים.

המגבים מותקנים כבר שנה ובינתיים עושים עבודה טובה.

• תוכן חדש...