Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי וולוסטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשאר רק גו"ק ולאנסר ספורבטבק לימיטד שמשום מה לא ממש מדוברת בגוגל אבל ממה שראיתי בעלת נתונים יפים וה-מ-ו-ן תוספות.

מישהו אולי בעלים של אחת כזאת?

הספורטבק לימיטד מאוד מאובזרת:

ריפודי עור, חלון שמש, חלונות כהים, מערכת של רוקפורד עם סאב, ג'נט 18" (יש ב- 2010 כאלו עם 16"), מחליף דיסקים מקורי, בקרת שיוט ועוד כל מיני דברים ששכחתי. קח בחשבון שג'נט 18" הופך את הנסיעה לפחות נוחה ממה שאתם מכירים.

מנוע 1.8 עם 143 כ"ס, תיבת הילוכים רציפה עם אפשרות שליטה ידנית (ידית הילוכים\מנופים מאחורי ההגה) על 6 הילוכים.

רכב מאוד אמין ומרשים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וולוסטר יורדת מהפרק חד משמעית. היום אמא שלי עשתה נסיעת מבחן וחזרה ממש מאוכזבת.

מתלים קשים מאוד(מרגישים כל דבר על הכביש) ובידוד רעשים גרוע ביותר(לטענתה הרכב הנוחכי-לאנטיס 2001 שקט יותר)

ובנוסף לכל זה המחיר הכי זול 126 אלף על הכביש עבור רכב בלי שום תוספת(הציעו 50% הנחה על קודנית).:-(

הסיאט לאון הינה במחיר של 150 אלף,מחוץ לתקציב.

יום ראישון נלך לראות ניסאן ג"וק,בנתיים זה הרכב היחיד העומד על הפרק.

רכב נוסף שחשבתי הוא הלאנסר החדשה,דגם הספורט 129 אלף.

צודק.

יונדאי הוא אוטו דרום קוריאני זול, לא משנה איך תהפוך את זה, הוא ישאר זול מהרבה בחינות (והמחיר בהתאם)..

חברים! לא לקנות את הוולוסטר!

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

רק לדעתי הלאנסר ספורטבאק הוא רכב מוזר ומכוער?

ללאנסר הרגילה יש פרופורציות טובות ועיצוב מוצלח למדי אבל הספורטבאק פשוט מכוערת. הסרח העודף מאחור והזוית של הגג ושל הדלת האחורית פשוט מזעזע לדעתי והדגם המאובזר בכלל נראה מצועצע מדי.

אם כבר האצ'בק מאובזרת וחזקה מאזדה 3 ספורט ספיריט נראית הרבה יותר טוב, שונה מעדר המאזדות על הכביש, מאובזרת לא רע ונמכרת במחיר סביר לעומת הלאנסר לימיטד.

שבת שלום.

פורסם
מנופים??? אתה בטוח???

השאלה איזה דגם הזמנת. הרי ברור לך שבידני אין מנופים :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מאזדה 3 החדשה בשום פנים ואופן,ואילו הישנה היא ישנה מדי(להזכירך מחפשים רכב שגג שנתיים על הכביש).

הוולוסטר בהחלט רכב מדהים,אבל לא בשבילנו.

למישהו יש אולי את הספורטבק לימיטד? מוזר שאין כמעט חוות דעת עלייה למרות שהם מ-2008 על הכביש.

מה לגבי הגו"ק? איך הוא מבחינת אבזור ונוחות נסיעה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מ

למישהו יש אולי את הספורטבק לימיטד? מוזר שאין כמעט חוות דעת עלייה למרות שהם מ-2008 על הכביש.

כל התרשמות שתמצא על הלנסר סדאן (מנוע 1800 ) לימיטד רלבנטית לספורטבק (סה"כ אותו רכב רק עם עיצוב אחורי שונה). מגזין אוטו והגה בחנו אותן בוודאות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הנא שתי קישורים למבחנים שערכו לספורטבק לימיטד

http://auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22630,1356-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A1%D7%A8-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%91.aspx

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1409214

שלא תחשוב שהיא מכונת מירוצים לפי המראה הקרבי שלה היא סבירה לא יותר מזה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אם הג'וק באה בחשבון ניתן להביא בחשבון גם את הסקודה ייטי שיותר מרווחת ופרקטית ממנה ועם מנוע זריז יותר.

אפשרות נוספת היא אכן הסיאט לאון שנמכרת במחיר מבצע של 135K על הכביש עם DSG ורשימת אבזור עד ללפלאנד.

אפשרויות נוספות:

פיאט בראבו

אופל אסטרה

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לך הרבה ספקות, למה לא תלכו לראות מזדה 3 הדגם המאובזר יותר?

אמינות יש, סאנרוף יש, חישוקים גדולים יש, מנוע חזק יש, אחלה אוטו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני בספק רב לגבי אמינות סיאט,אופל ובמיוחד פיאט.

אחרי 3 סיאט לאון טורבו רצופות אני יכול להעיד אישית שהאמינות שהן הפגינו היא ללא רבב.

אבל אתה, אדם בעל דעות קודמות ומקובע מחשבתית אינו חובב רכב אמיתי אלא שבוי בסטיגמות של פעם.

יפני/קוראני זה מה שהכי מתאים עבורך והכי חשוב שתישן טוב בלילה.

נכתב ללא שמץ של ציניות או רצון להעליב וכו'...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה עם המאזדה 3 מנוע 2000.

בכל מקרה, בשוק הרכב של היום, הפורד פוקוס היא הבחירה הטובה ביותר.

דגם ה-1600 המפואר ( ״ספורט״ ב-124000 שקל) יכול להתאים בול.

אני אישית הייתי מעדיף את הטרנד הפשוטה יותר אבל עם מנוע 2000 ב-126000. אבל לך חשוב ה״לוק״.

אני הייתי בודק גם סיטרואן c4 אבל נראה לי שאתה ממש לא תתקרב אליה רק בגלל מוצאה.

הלאנסר לימטד מוכרת לי, ישבתי בה כנוסע ולא כנהג, היא מאוד מאובזרת ומרשימה, נסיעתה שקטה הודות לגיר הרציף, גלגלי ה-18 גובים מחיר יקר בנוחות הנסיעה בעיר.

מחיר השוק של הלאנסר כמשומשת ממש זול והיא אחת היפניות המשתלמות לקניה בשוק היד2.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אחרי 3 סיאט לאון טורבו רצופות אני יכול להעיד אישית שהאמינות שהן הפגינו היא ללא רבב.

אבל אתה, אדם בעל דעות קודמות ומקובע מחשבתית אינו חובב רכב אמיתי אלא שבוי בסטיגמות של פעם.

יפני/קוראני זה מה שהכי מתאים עבורך והכי חשוב שתישן טוב בלילה.

נכתב ללא שמץ של ציניות או רצון להעליב וכו'...

עידן

המילה הסופית בקניית הרכב היא של אמא שלי,פה הבעיה.

בוא תנסה להסביר את זה לאישה שסיאט זה רכב אמין כשכולם מסביב אומרים שלא.:?

איך הפורד פוקוס החדשה? הישנה היא כזאת סיוט שפורד היו צריכים לעשות הרבה מאמצים בשביל להוציא רכב נורמלי.:lol:

מאזדה 3 סטנדרטית איכזבה אותי בצורה קשה מאוד,מרמת הפלסטיקה הזולה ברכב,צפיפות גדולה ומנוע לא סוחב,לא נראה לי שבדגם הספורט משהו השתנה חוץ מהמנוע.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...