Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הונדה סיוויק 99 שעברה טיפול רציני וגם עברה ניקוי רדיאטור ופתיחה, אבל עדיין האוטו מתחמם אחרי כמה דקות נסיעה ומחייב עצירה. יש למישהו מושג מה עוד זה יכול להיות?

הוחלפו שמנים ומים ונוזלים וגם עשינו טיפול טיימינג והחלפנו משאבת מים (זה לא ממש קשור אבל המצב של האוטו בגלל דברים אחרים חייב את זה, אולי כדאי ליידע אותכם)

אני לא מבין בתחום, אשמח לעצות

תודה! :)

פורסם

יכולים להיות כמה גורמים כמו תרמוסטט לא תקין, נזילה מהרדיאטור, צינורות מים יבשים שנוזלים, המאווררים לא עובדים...

גש למוסך לבדיקה רצינית, אם התחממות מנוע לא משחקים כי יכולים לקרות נזקים גדולים למנוע וחבל.

פורסם

האם מיכל איסוף מי הקירור מלא כמו שצריך ?

אולי לא הוציאו אוויר מהמערכת לאחר שטיפת הרדיאטור.

האם הוונטה נכנסת לפעולה ?

האם יש סימנים של ראש מנוע (שמן במי קירור / מים בשמן מנוע ) ?

האם כשאתה מפעיל מזגן על חימום - הדבר תורם לקירור המים ?

פורסם

תודה לכם, מודלה - אין לי תשובה כרגע לשאלות שלך ואני אנסה להשיג, אבל בקשר לאחרונה- אני חושב שניסיתי את זה פעם אחת (להפעיל את החימום כדי להוריד את ההתחממות) וזה עבד, מה זה אומר?

פורסם

זה מנוע VITEC?אם כן אז הבעיה היא נפוצה בהונדות מהשנתונים הללו.

תבדוק במוסך ותברר,זה יכול להיות ראש מנוע.

פורסם

לוזוני, אני לא חושב שזה IVTEC, נשמע לי מוזר שהאוטו הזה יהיה עם מנוע מסוג כזה

1,600 סמ"ק עם 125 כוחות סוס

אבל בכל מקרה, האוטו עבר השבוע חיזוק ראש מנוע וטיפול רציני במנוע כולל טיימינג והחלפת משאבת מים - זה היה אמור לפתור בעיה מהסוג שאמרת, לא?

מודלה, אוקיי, אז איך מתקנים את הבעיה? יש לך מושג או משהו לכוון אותי שאני אגיד למוסכניק?

תודה!

• תוכן חדש...