Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לסאב חזק. יש לי מונו-בלוק Bolt של לייטנינג אודיו וכרגע יש לי סאב כפול של אינפיניטי אבל הקטע שאין לי מקום בבגאז' ממש מפריע לי, אני מחפש סאב יחיד שגם יעשה את העבודה, יש למישהו רעיון?

פורסם

מה אתה עושה אחרי זה עם הסאב של אינפינטי, הוא מוצא למכירה אולי?

אתה יכול לספר לי עליו יותר פרטים?

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על ה-Lightning Audio B2.350.1

כמובן שאפשר להביא סאב אחד חזק -הגודל תלוי בעיקר בתיבה

הייתי הולך על תיבה פתוחה מינימאלית עם סאב 12 נחמד -מה התקציב ?

פורסם

חפש Digital Designs , אני חושב שאוטוס בחיפה הם יבואנים.

היה לי 8 אינץ' כזה בתיבה פתוחה באוטו וחוץ מהעובדה ש 600 RMS בקושי גרמו לו לזוז הוא שיחרר לי את כל הברגים ברכב.

עריכה : http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=639&oid=uutgar45ukczvn45l3hppj55

שים לב לנצילות הנמוכה באופן מגוחך של 80DB 1w/1m , אני הייתי מספק לו 1000 RMS ופשוט ניזהר עם הווליום בגלל שבאס הוא דינאמי ואכן קיימים פיקים שדורשים יותר מה RMS המוצהר במיוחד במוזיקה אלקטרונית.

אני לא מכיר סאב 8' חזק יותר. שים לב שהוא עובד רק עם תיבות פתוחות ולא אטומות. DD לא מאמינה בתיבות אטומות ואני מסכים איתם ב 100%.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני מסכים עם diforce. מבין כל החברות בארץ, הDD זו האופציה הכי טובה שלך אם אתה מחפש ״מפלצת קטנה״.

רק לפני שאתה הולך וקונה, תעשה בדיקת שמיעה שהמונו שלך יצליח לדגדג אותו בכלל.

• תוכן חדש...