Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 3 מגברים ורוצה לשמוע חוות דעת והצעות של חברי הפורום,

את הסט-אפ הנוכחי שיש לי ברכב אפשר לראות בחתימה שלי,

את המגבר הנוכחי קניתי עוד כשהייתי "בתול" בתחום והגיע הזמן להתשדרג,

לפני שנדון במגברים, החלפת המגבר תגרום לתוצאה של שיפור הסאונד ברכב?

המגברים שאני מתלבט לגביהם הם :

jbl gto 1004

infinity REF475A

mac audio z4200

המגבר ישמש להגברת 2 זוגות קומפוננטים, rainbow וjbl.

התקציב בסביבות ה1000 ש"ח, פתוח ליד שניה, עם העדפה לחדש.

פורסם

יש לי באוטו מק אודיו 4100 שזה דגם יותר חלש , התקנתי אותו ב2006 עד היום עובד כמו שצריך וגם די חזק

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

יש שם גם מגברי 2 ערוצים, אולי הוא התכוון שתיקח שניים כאלו.

בכל מקרה, כחדש הייתי הולך על ה JBL שהצעת, אם ההפרש בינו לבין האינפיניטי משמעותי אז הייתי הולך על הזול מביניהם.

יד שניה- יש כמה וכמה מגברים טובים ביד שניה, החל ממגברים כמו נקמיצי PA1004 ועד מגברים כמו קיקר 650.4 וסאונדסטרים TRX960.4 שיאפשרו לך להשתדרג לקומפוננטים חזקים יותר בעתיד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הJBL והאינפיניטי הם אותה הגברת בשינוי האדרת - הייתי הולך על זה שמוצא לך במחיר טוב יותר.

אבל אני דווקא הייתי הולך על הMAC.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי יש את 1004, דווקא לא הייתי ממליץ עליו אישית,

הוא מנגן סבבה לגמרי אבל לדעתי הוא לא איכותי מספיק, וגם לא נראה לי שהוא באמת 100*4 כמו שכתוב.

אחרים לא מכיר

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

הוא דווקא כן מספק 100RMS לפי תקן CEA2006

אגב ה-JBL1004 אינו דומה כלל ל-infinity REF475A

ה-Infinity 7541A הוא האח התאום של ה-JBL 75.4

RMS זה לא מדד לאיכות בנוסף כול חברה עושה את המדידות שלה בעצמה לפי תקנים שונים

1000 שח זה תקציב שמספיק למגבר בסיסי בלבד ,אם אתה מחפש ציוד איכותי תתחיל לחפש בפורום יד שניה.

פורסם

מבין 3 המגברים שהעלתה בשאלה, אני הייתי ממליץ לך על הZ4200.

אם כי לפי דעתי, כדאי לך למתוח מעט את התקציב ולחפש משהו ביד שניה.

באיזור ה1200-1300 ש"ח.

סה"כ זה לא הפרש משמעותי, ועדיף לך להתאפק טיפה ולחסוך עוד כמה לירות בכדי לרכוש מגבר טוב יותר.

סה"כ זוהיא תשתית , וחשוב שתהיה איכותית ככל הניתן בהגדרת התקציב.

אבל אם אפשר לדחות מעט ולרכוש משהו טוב יותר, זה עדיף.

under construction..

• תוכן חדש...