Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני נוח אמין עד 120K .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי החליט לרכוש רכב חדש, מה שמעניין אותו הם בעיקר החיסכון בדלק אמינות וטיפולים זולים בנוסף חשובה לו הנוחות כלומר שהרכב ירגיש מרווח מבפנים שיהיה בעל בידוד רעשים טוב ובעיקר שלא ירגיש כל אבן בכביש ...

משהו שממש לא מעניין אותו זה ביצועים - לא כוח לא אחיזה ולא נעליים רק נוחות וחסכנות .

משום מה הוא נמשך להונדה ג'אז ההיברידית וגם הסיוויק עומדת כאופציה , אשמח לתגובות על הרכבים הנ''ל בעיקר על הג'אז לטוב או לרע

פורסם

אופציה שמרנית - חסכון בדלק, גודל "שמירת ערך" הינה הטויוטה קורולה.

כדאי לבדוק את היונדאי 35I החדשה (יש גם מבצע מכירות בתחילת נובמבר).

בהצלחה.

פורסם

האם הפוקוס נחשב לרכב אמין לאורך זמן ?

אני שואל מכיוון שהוא לא מאלה שמחליפים רכב כל שלוש שנים , לצורך העיניין את הפ'זו יש לנו כ 6 שנים ואת הרכב הקודם היה לנו 8 שנים עד שנגנב .

פורסם

הפוקוס חדשה יחסית כך שאין מספיק מידע עליה.

מהנסיון האישי שלי, רכבי פורד אמינים. הרכב שלי מגיע למוסך לטיפולים שוטפים בלבד.

אני גם רוצה לצייין לטובה את השירות שלהם וגם את המחירים הסבירים יחסית.

• תוכן חדש...