Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישת מרצדס S-Class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בן 17 מחזיק ברכב הונדה אקורד מנוע 2,400 מפוארת מודל 2006.

אני מעוניין להחליף את הרכב למרצדס S-Class

הקטע הוא שאני עבדתי שנים וחסכתי המון בכדי לקנות את ההונדה שאצלי רק כמה חודשים

יש לי קונה לרכב ב-105 אלף שח שזה אחלה מחיר כי הרכב מושקע.

אני מתלבט אם למכור את ההונדה שבאמת רכב טוב ועבדתי עליו קשה וללכת לקנות S320 מודל 2002

שנדלקתי על הרכב מאוד מפנק ונוח לנהיגה. הקטע הוא כמה יעלה לי אחזקה של הרכב יחסית לאקורד..

אני יודע שמאוד יקר בכל זאת מרצדס השאלה בכמה ואם כדאי..

מה דעתכם שווה ללכת או להשאיר את ההונדה..

?

תודה

פורסם

מתנצל מראש אם אני טועה, אבל כל הסיפור נראה לי מופרך. נער בן 17 שעבד מספיק כדי לקנות רכב בשווי למעלה ממאה אלף ש"ח ? ואם הרכב מושקע (כמו שנכתב) - איך ייתכן שהוא נמכר אחרי מס' חודשים ? ומה למישהו בגילך ולמרצדס אס קלאס ?

אם השאלה רצינית - עצתי לך היא לרדת מזה, כי עלויות האחזקה של המרצדס גבוהות משמעותית ואני לא מדבר רק על טיפולים וחלפים אלא גם על מחירי הביטוח. אם יש לך רכב מושקע תהנה ממנו ואל תתפתה לאיזה סיפוק ריגעי שאח"כ יעלה לך הרבה כסף.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם
מתנצל מראש אם אני טועה, אבל כל הסיפור נראה לי מופרך. נער בן 17 שעבד מספיק כדי לקנות רכב בשווי למעלה ממאה אלף ש"ח ? ואם הרכב מושקע (כמו שנכתב) - איך ייתכן שהוא נמכר אחרי מס' חודשים ? ומה למישהו בגילך ולמרצדס אס קלאס ?

אם השאלה רצינית - עצתי לך היא לרדת מזה, כי עלויות האחזקה של המרצדס גבוהות משמעותית ואני לא מדבר רק על טיפולים וחלפים אלא גם על מחירי הביטוח. אם יש לך רכב מושקע תהנה ממנו ואל תתפתה לאיזה סיפוק ריגעי שאח"כ יעלה לך הרבה כסף.

קודם כל תודה על העצה.

ואני לא חייב להוכיח לך שאני מחזיק אקורד אתה לא צריך להיכנס לכיס שלי, עבדתי מספיק וחסכתי בשביל ההנאה הזאת שבסוף השתלמה.

לגבי מרצדס.. אשמח לקבל עוד חוות דעת על הרכב שמאוד נדלקתי עליו.. ואם יש לכם עצה לרכב אחר באותה רמה אשמח.

הסיבה שאני חושב להחליף היא סתם בא לי לשנות לא שהאוטו רע.. גם אם לא אחליף אני מבסוט מההונדה שלי 100% זה ה-אוטו

פורסם

בוא נראה את העובדות

אתה בן 17

יש לך אקורד 2.4 ליטר

חסכת עבורה המון זמן

היא שנת 2006 ומאובזרת היטב.

ואתה רוצה לקנות מרצדס SCLASS ישנה יותר, סביר להניח זללנית יותר ואני לא אתפלא אם הרבה יותר, יקרה יותר לתחזוקה ורוב הסיכויים שהאקורד לא נופלת ממנה כמעט בכלום למעט יוקרה ושם של מותג.

סתם בשביל לתת לך תרגיל לשיעורי בית - תרים טלפון לחברת ביטוח ותבקש מהם הצעת מחיר לביטוח של אחת כזאת (תשתדל להחזיק את התחתונים כשאתה שומע את ההצעה :) )

תישאר עם האקורד! אחלה רכב.

תריץ חיפוש כאן בפורום על מרצדס מהשנים האלה ואתה תראה שיש לא מעט תקלות ולא מעט בעיות וגם לא מעט תלונות על זה שמרצדס ירדה באיכות ההרכבה שלה - עד כמה זה באמת נכון? תשאל את רב סרן שמועתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סתם בשביל לתת לך תרגיל לשיעורי בית - תרים טלפון לחברת ביטוח ותבקש מהם הצעת מחיר לביטוח של אחת כזאת (תשתדל להחזיק את התחתונים כשאתה שומע את ההצעה :) )

אל תשכח לציין שאתה נהג חדש בן 17 :)

אני מקווה בזמן הבינוני\קרוב להחליף את הרכב, והאקורד שיש לך היא פחות או יותר החלום (הריאלי) שלי כרגע. תהנה ממנו, יש לך עוד הרבה שנים בהן תוכל לנהוג על מרצדס.

פורסם

לפני שבוע אבא שלי מכר את הS 2008 שהייתה לנו, וזה אחד הצעדים היותר חכמים שנעשו לפי דעתי. רכב זללן בכל קנה מידה, המון דלק, חלקים יקרים מאוד (משאבת דלק 7000 ש"ח, סט של 4 צמיגים זה לפחות 4000 ש"ח והרשימה עוד ארוכה) הרכב די אמין אם הוא מטופל נכון וביד אוהבת, אם מישהו חסך עליו הרכב לא יסלח על כך לבעלים הבא, בקיצור תחזוקה מאוד יקרה.

ביטוח, לא חושב שיש מי שיבטח נהג בן 17 שהוא עדיין נהג חדש לרכב כזה.

השוק של ה2002 די ברצפה (בכלל השוק של הS זוועתי) ויש כאלה שעברו המון ידיים וסוגים שונים של בעלים, חלקם אוהבים חלקם פחות מה שהופך את הרכב למעט בעייתי, חלומו של כל "בלאגניסט" במילים עדינות זה S ולכן זה יכול להסביר על המצב שלהם.

והכי חשוב כלל ברזל, מרצדס S קלאס, רק מעל גיל 40!.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

טוב, ע"פ ההודעות הקודמות שלך, באוגוסט 2009 כתבת :

יש לציין שכעת ברשותי ניסאן אלמרה 2004, ואני רוצה רכב מרווח יותר למשפחה ונוח יותר.

אחלה רכב למישהו בן 15(!)

לאחר שנה (כשהיית בן 16) כתבת את הדברים הבאים :

התקציב עומד על כ-50,000 ש"ח... האם אתם ממליצים על רכב אחר באותו התקציב בערך באותו סדר גודל או טיפה גדול/קטן מהרכב הנ"ל?

והיום, כעבור שנה נוספת, כבר הספקת לקנות רכב שעולה יותר מכפול, יפה מאוד...

בהתחשב בכך שאני רוצה רכב לנסיעות בתוך העיר, אמין, לא זולל דלק והטיפולים לא יקרים.

כן, ומרצדס אס קלאס ממש עונה על כול הדרישות האלה.

מצטער קשה לי לקחת את השרשור שלך ברצינות.

פורסם

דוד שלי משלם על הs קלאס שלו באזור ה20 אלף שקל לשנה רק ביטוח , אני לא רוצה לדעת כמה יקחו לך .

בכל מקרה , זה לא רכב זול לאחזקה לדעתי רד מזה

פורסם

לך על זה, לדעתי כדאי!

רק אל תשכח לספר איך היה, אתה יודע, כאילו, בעוד שנה כשתהיה בן 18 ותרצה להחליף להאמר H1 כי אתה מחפש רכב עירוני, קטן וחסכוני...

פורסם

איך אני מת על השרשירים האלה :-P:-P:-P

למישהו יש תמונה של כרטיסיית אגד? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין ספק שהמרצדס רכב מפנק - לך על זה.

השאלה היא מה יהיה החלום החדש שלך חודש-חודשיים אחרי הרכישה.

טוב, ע"פ ההודעות הקודמות שלך, באוגוסט 2009 כתבת :

אחלה רכב למישהו בן 15(!)

לאחר שנה (כשהיית בן 16) כתבת את הדברים הבאים :

והיום, כעבור שנה נוספת, כבר הספקת לקנות רכב שעולה יותר מכפול, יפה מאוד...

כן, ומרצדס אס קלאס ממש עונה על כול הדרישות האלה.

מצטער קשה לי לקחת את השרשור שלך ברצינות.

לדעתי הוא כן בן 17, לפי שם המשתמש שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...